Jemná tofu pomazánka a la tavený sýr
Recept ještě nebyl hodnocenTuto veganskou pomazánku připravíme z tofu, k ochucení použijeme bílé miso, lahůdkové droždí, sušenou cibuli a česnek a případně můžeme přidat i bylinky nebo ořechy.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tuto veganskou pomazánku připravíme z tofu, k ochucení použijeme bílé miso, lahůdkové droždí, sušenou cibuli a česnek a případně můžeme přidat i bylinky nebo ořechy.…
Beránek je tradiční velikonoční symbol. Pokud ale zrovna nemáte chuť na sladké, můžete vyzkoušet slanou verzi, kterou ochutíte uzeným masem, pórkem a sušenou cibulí a…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Čalamáda „ve vlastní šťávě“ má lehce kyselou pikantní chuť, je skvělou přílohou k masu a zavařená vydrží i několik let
Pórek jako mozeček: Levné a rychlé jídlo báječně chutná, navíc masový „detox“ po Vánocích prospěje tělu i peněžence
Malé občerstvení na cesty: Slané muffiny upečete raz dva. Jak je správně péct a co s čím kombinovat?