Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibule - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kuřecí/krůtí/ roláda

Kuřecí/krůtí/ roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Šťavnatá kuřecí roláda, kterou naplníte podle chuti. Můžete přidat i žampiony, olivy, nebo párek. Skvěle se hodí jako víkendový oběd. Podáváme s vařeným bramborem, nebo…

mimosa

90 min

Pepřenky z kapra

Pepřenky z kapra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pokud máte rádi nakládané ryby, pak určitě oceníte recept na pepřenky z kapřích filetů. Zdlouhavější příprava se vyplatí a vy si tak po několika dnech čekání můžete…

Jiri V.

40 min

Krkovička na cibuli

Krkovička na cibuli

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Omyté a osušené maso nenaklepáváme, osolíme a opepříme. Smícháme hořčicí s česnekem a maso potřeme. Necháme chvíli uležet. Po té dáme do pekáčku na sádlo a část cibule.…

Bílé fazole nakyselo

Bílé fazole nakyselo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Fazole den předem namočíme a druhý den vodu slijeme a vaříme v čerstvé. Přidáme bobkové listy a nové koření. Vaříme doměkka. Pokud zbude více vody, scedíme a uchováme…

Smažené nudle s krevetami

Smažené nudle s krevetami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Je velmi snadné si zamilovat maso krevet. Zvlášť pokud jsou připraveny v asijském stylu, výborně ochucené a velmi rychle uvařené. Když máte suroviny přichystány, je…

maris

40 min

Hrstková polévka

Hrstková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hrstková polévka je jednou ze základních polévek, které můžeme vařit pravidelně. Obsahuje jak zeleninu, tak luštěniny a třeba i rýži. Vše spolu povaříme a dochutíme tak,…

alena-ks

45 min

Pomazánka z pečené dýně a papriky

Pomazánka z pečené dýně a papriky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jemná a krémová pomazánka z pečené dýně a papriky má nezaměnitelnou chuť. Přidáním chilli omáčky získáte lehce pikantní nátěrku výbornou na rozpečené tousty, nebo…

aisha

60 min

Nezavařená čalamáda

Nezavařená čalamáda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nezavařená čalamáda z našeho receptu se vyznačuje zachováním křehkosti a křupavosti zeleniny. Složení směsi můžete obměňovat podle sezóny jednotlivých druhů zeleniny.…

yossi

50 min

Zelí s vepřovým masem

Zelí s vepřovým masem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vepřové maso a zelí k sobě prostě sedí. A nemusí se jednat pouze o známý maďarský guláš. V tomto receptu se můžete inspirovat chutným pokrmem z vepřových kousků s mrkví…

Veruncicka

90 min

"Letní" buřty na pivu - z pánve

"Letní" buřty na pivu - z pánve

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Cibule pokrájíme na plátky nebo klínky a na malém množství oleje osmažíme v rozpálené pánvi dosklovata.Pak cibuli nahrneme ke straně a do pánve vložíme osmažit buřty z…

Guláš z hlívy

Guláš z hlívy

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hlíva ústřičná má na naše tělo doslova blahodárný vliv. Navíc se dá připravit na mnoho způsobů. Připravte si s námi snadný guláš z hlívy. je sice bez masa, ale určitě si…

poslirecept

80 min

Lasagne s boloňskou omáčkou

Lasagne s boloňskou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Lasagne s boloňskou omáčkou patří mezi nejoblíbenější pokrmy dětí. Vrstvené těstoviny proložené směsí z mletého masa a zakončené vrstvou rozpečeného sýra jsou tradiční…

Přátelské kotletky

Přátelské kotletky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Kotlety naklepeme a nařízneme, aby se maso nezkroutilo. Hladkou mouku promícháme s vegetou, v této směsi obalíme maso a na oleji zprudka orestujeme z obou stran. Opečené…

Králík na zelí

Králík na zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Králík má výborné, dietní a lehce stravitelné maso. Chuť je podtržena uzenou slaninou a čerstvými bylinkami. Kysané zelí zachytí veškerou vypečenou šťávu z masa. Pekáček…

teresa.bartos

60 min

Krkovice na podestýlce

Krkovice na podestýlce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Krkovici, pokud je v celku, nakrájíme na plátky, nařízneme okraje, ale nenaklepáváme. Každou osolíme, jemně poprášíme mletým pepřem a pokapeme sójovou omáčkou, kterou…

Šťavnatá sekaná

Šťavnatá sekaná

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Všechny ingredience zpracujeme dobře rukama (na hnětač se to lepí a ruce jsou ruce). Necháme trochu odpočinout a propracujeme ještě jednou.Přendáme do olejem vymazané…

janky3

120 min

1 47 48 49 50 51 908