Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar z kuřecích prsou s krupičkou a vejcem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

2. 2. 2019 22:50

Suroviny

Porce: 4-5

Nutriční hodnoty

Energie808 kJ / 193 kcal
Bílkoviny11,16 g
Tuky8,03 g
Vláknina6,17 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 225 mg
Sůl0,51 g
Sacharidy16,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

zizala

3. 2. 2019 16:43

Eja57: :-) Když se podívám na loužičku polévky v talíři, možná celkové množství nakonec odpovídá. Jen by mi pro takové minimnožství připadalo škoda práce, když nakonec každý dostane 2-3 lžíce tekutiny. Já, když už se dělám s vývarem, vždycky ho dělám víc a silný, aby se ta práce vůbec vyplatila. Taky se zeleninou zacházím obráceně než autor receptu - s masem vařím kusy zeleniny a tímto vývarem pak zalévám zeleninu nadrobno nakrájenou a osmahnutou.

Eja57

3. 2. 2019 15:57

zizala: To dokončení krupičkou a vajíčkem je hezké, to mám ráda, a polévka na fotce taky vypadá dobře....
Orestování masa a zeleniny na másle před zalitím vodu taky dobré....Dva talířky polévky z jednoho megaprsa by z toho možná byly;-)

ja106b

3. 2. 2019 14:59

zizala: taky mě ty poměry surovin překvapily ;-)V pátek jsem vařila vývar ze dvou obrovských krutich krku a 5 kuřecích stehen ,aby byl dostatečně silny<3

zizala

3. 2. 2019 11:02

;-( Až nyní jsem si všimla počtu porcí: 4-5 z jednoho kuřecího prsa? Tak to bude "výživný" vývar :-D.
Není to zas nějaký troll?

zizala

3. 2. 2019 10:58

casino: Jistěže já ne. Ale neznám autorovy pohnutky ;-).

casino

3. 2. 2019 09:32

"Vývar z kuřecích prsou..."
zizala:
Vaříte VÝVAR z kuřecích prsou? ;-)
U nás pouze paní casinová dává naplátkovaná prsa do jakési polévky z kokomléka se skl. nudlemi a pikantní dálněvýchodní pastou :yes::yes::yes:
(já vařívám pravidelně ze 3kg skeletů pro smečku a vždy si trochu usyslím i pro humánní použiti :-)

zizala

3. 2. 2019 07:46

Petrželku, pažitku, kopr a podobnou zeleninu nikdy nevařím. Dávám ji až do hotové polévky, abych nezničila vitamíny a chuť.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: vývar z kuřecího prsa polévka z kuřecích řízků kuřecí vývar z prs polévka z kuřecích prsou kuřecí polévka z prsou kureci vyvar z prsnich rizu kuřecí prsní řízek polévka recept polévka z kuřecích prsou recept dava se kuze do kureciho vývaru kuřecí vývar z kuřecích prs vývar z kuřecích prs polévka kuřecí kuřecí řízek polévka recept kuřecí vývar z prsních řízků polevka s prsou kuřecí polévka s krupičkou vyvar s krupici kuřecí prsní řízky recepty recept polevka s krupičkou a vejcem

Suroviny: prsní řízek, mrkev, celer, cibule, sůl, pepř, máslo, petrželka, krupice dětská, vejce

TopRecepty.cz

Vývar z kuřecích prsou s krupičkou a vejcem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WNkx