Kuřecí karbanátky
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí prsa jsou univerzální surovinou, která ochotně přejímá chuť ostatních ingrediencí. Vyzkoušejte je nakrájená na drobno smíchat s výrazným Blaťáckým zlatem a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí prsa jsou univerzální surovinou, která ochotně přejímá chuť ostatních ingrediencí. Vyzkoušejte je nakrájená na drobno smíchat s výrazným Blaťáckým zlatem a…
Potřebujete připravit něco jednoduchého a rychlého? Doporučujeme sýrovou roládu. Lahodná kombinace plátkového sýra a náplně se šunkou či zeleninou rázem promění i běžnou…
Běžným způsobem uvaříme rýži a necháme ji vychladnout.Papriky omyjeme, odstraníme semeník a nakrájíme na kostičky. Drobně nakrájíme cibulkou a petrželku. a fazolemi bez…
Na populární nudle se zeleninou a masem už nemusíte chodit k asijskému okénku, teď si je můžete připravit doma, podle snadného receptu. Připravit si je můžete jako…
Kuřecí prso nakrájíme na nudličky, opepříme, přidáme lžičku sójové omáčky a posypeme 1 lžící Solamylu. Promícháme a necháme chvilku odležet.Nakrájíme papriky na kousky…
Ti, kdo patří mezi milovníky aromatických sýrů, určitě ocení tuto netradiční úpravu kombinace dvou z nich - výrazných syrečků a jemnějšího camembertu. Nejlépe si …
Uhorku nastrúhame na tenké plátky, cibuľku na malé kolieska.Kyslú smotanu zmiešame so soľou, troskou mlieka, koreníma roztlačeným cesnakom. Zálievka ma byť viac tuhšia…
Zapečené chlebíky s výraznou směsí jsou skvělé jako rychlá, nenáročná večeře doma, ale s lehkou přípravou se hodí i jako jídlo na piknik. Zvládnete je připravit i na…
Tento pokrm spojuje šťavnaté kuřecí maso s osvěžující jogurtovou omáčkou a křupavé gnocchi. Gnocchi dnes seženete v každém lepším supermarketu, jako chlazený výrobek ve…
Brambory oškrábeme a nastrouháme na hrubším struhadle.Promícháme se solí, pepřem a česnekem.Na pánev dáme olej a brambory rozprostřeme na asi 0,5-1 cm placku po celé…
Květák nejprve namočíme do studené vody, aby se vyplavil případný hmyz. Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme. Do většího hrnce dáme vařit osolenou vodu.Okapaný…
Lososa natrháme na menší kousky, cibuli nakrájíme na velice drobno, zelenou část na kolečka a vejce uvaříme na hniličku, ( vložíme do vroucí vody a vaříme přesně 7 minut…
Oblíbené jídlo na jehle, známé z letních středomořských dovolených. Jednoduše připravitelné jídlo s luxusním výsledným efektem. Miluji ho děti i dospělí. Pokud máme…
Lehký, osvěžující a plný chuti - rajčatový salát je letní klasikou, která nikdy nezklame. Skvěle doplní grilování i lehký oběd a s pár ingrediencemi vykouzlíte dokonalou…
Kuchyně jihozápadní Číny je známá pikantními jídly kořeněnými chilli a sečuánským pepřem. Vyzkoušejte kuřecí po sečuánsku připravené v pánvi wok spolu se spoustou…
Vyloupneme avokádo a dáme ho do misky spolu s tvarohem a lučinou, přidáme na drobno pokrájený nebo prolisovaný česnek a nakrájenou jarní cibulku i s natí (část naťe…
Asijské jídelny nabízejí smažené závitky s mletým masem, které získávají velkou oblibu. Pokud chcete, můžete si je připravit sami doma. Rolky se podávají teplé i studené…
Nejenže je květák velmi zdravý, navíc má i výbornou jemnou chuť a lze ho připravit mnoha způsoby. Ochutnejte ho v lahodné smetanové omáčce ze dvou druhů sýra, dochucené…
Divokým kořením ochucené hovězí maso je dušené na cibuli a česneku s rajským protlakem, s trochou portského vína. Podáváme ho se smetanou zjemněnými mačkanými brambory s…
Vpravdě letní jídlo si na nás přichystala autorka receptu. Během pár minut je luxusní pokrm na talíři. Přitom zasytí a je i nutričně velmi dobře vyvážený. Milovníci…
Velmi jednoduchý recept se zvláštním názvem. Obsahem pokrm připomíná boloňskou omáčku. Název "zbruf" pro tento pokrm se používá v pohraničí s Německem. Ale německé slovo…
Pokud nevíte, jak připravit mladou cuketu, vyzkoušejte ji osmažit v těstíčku provoněném vínem a bylinkami. Skvělou intenzivní chuť jí dodá pobyt přes noc v marinádě. S…
Jednoduchý a podrobný návod jak si poradit s náplní a balením rýžových závitků. Podle těchto pokynů zvládne připravit oblíbené závitky i naprostý začátečník. Jen je…
Patizón dobre umyjeme a odkrojíme vršok. Nelúpeme ! Semená vydlabeme von. Mleté mäso zmiešame s na kocky narezaným syrom a slaninou, sekanou vňaťou a cibuľkou, nadrobno…