Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Citron - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pappardelle s mořskou treskou

Pappardelle s mořskou treskou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Těstoviny s rybou jsou velmi rychlým a chutným jídlem pro celou rodinu, tak pojďme na to... Brokolici a květák rozdělíme na růžičky velikosti sousta a vaříme 5 minut…

lenty

30 min

Babiččina rozcuchanka

Babiččina rozcuchanka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Brambory po oloupání nastrouháme na velkých slzičkách, jablka nakrájíme na tenké plátky (já je neloupu). Do šálku si připravíme směs z cukru a skořice V hrnku si…

Polévka s lososem

Polévka s lososem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Chřest povaříme i s houskou s 1 l vody, přidáme sůl. Houska vytáhne hořkost chřestu. Hotový vývar necháme vychladit a pak přecedíme. Pak chřest nakrájíme na kolečka a…

Bananovy moucnik

Bananovy moucnik

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Maslo slehame s cukrem do peny, pridame postupne vajicka, nevadi, kdyz vznikne srazenina. Pridame rozmackane banany, sul, citronovou stavu a kuru, rozinky pekne i s…

Bebanáno pohár

Bebanáno pohár

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Bebe sušenky dáme do pytlíku a rozdrtíme. Polovinu této drti rozdělíme(spravedlivě:D) do skleniček. Banán nakrájíme na kolečka a poklademe dokola sklenice (vytvoří se…

Pangasius jako předkrm

Pangasius jako předkrm

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Postup je velice jednoduchý, pokud máte kvalitní a čerstvé suroviny není co zkazit :) ... Pangase osmahneme na másle, mezitím si nakrájíme sýry, a napícháme…

klarus

20 min

Letní salát s lososem a ricottou

Letní salát s lososem a ricottou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Filet z lososa opepříme, osolíme, pokapeme citronem a oliv.olejem, posypeme bylinkami, tymiánem, provensálským kořením, česnekem a dáme na pečícím papíru péct do trouby…

Kristen

15 min

Tuňák a la žraso

Tuňák a la žraso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Maso na 3h do mléka a do lednice. Ztratí trochu rybiny a zkřehne. Pak opláchnout a osušit. Okořenit a zprudka osmahnout na sádle.Dát do tepla. Do výpeku dát smetanu,…

Libor Tafat

60 min

Tuňák a la žraso

Tuňák a la žraso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Maso na 3h do mléka a do lednice. Ztratí trochu rybiny a zkřehne. Pak opláchnout a osušit. Okořenit a zprudka osmahnout na sádle.Dát do tepla. Do výpeku dát smetanu,…

Libor Tafat

60 min

1 86 87 88 89 90 114

Naposledy jste si prohlédli