Dort Sacher
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve si připravíme korpus. Rozehřejeme čokoládu s máslem ve vodní lázni. Mezitím ušleháme žloutky s krystalovým cukrem do pěny. Ke žloutkům přidáme cukr a ušleháme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nejprve si připravíme korpus. Rozehřejeme čokoládu s máslem ve vodní lázni. Mezitím ušleháme žloutky s krystalovým cukrem do pěny. Ke žloutkům přidáme cukr a ušleháme…
Nejprve si připravíme korpus. Rozehřejeme čokoládu s máslem ve vodní lázni. Mezitím ušleháme žloutky s krystalovým cukrem do pěny. Ke žloutkům přidáme cukr a ušleháme…
Do rendlíku nalijte šlehačku. Jakmile začne vařit, stáhněte oheň a do šlehačky nalámejte čokoládu. Metličkou míchejte vše tak dlouho, dokud se čokoláda nespojí se…
S mixérem vymícháme všechny mokré suroviny a postupně přidáme suché části. Po takto vytvořené směsi, přidáme do těsta nadrobno nalámanou čokoládu. Z těsta vytvoříme cca…
Vejce a cukr ušleháme, přidáme mouku s pr.do.pečiva a šlehačku. Dáme péct na 25-30 minut na 175°C. Do vychladlého piškotu uděláme obrácenou vařečkou dírky a pocákáme…
Všechny suroviny smícháme mimo bílků - ty vyšleháme zvlášť na sníh. Na plech, vyložený pečícím papírem, nalijeme těsto a dáme péct do vyhřáté trouby asi na 180°C, na 20…
Ovesné vločky rozmixujte nahrubo pomocí mixéru se sekáčkem, aby z nich nebyla úplná mouka. Čokoládu také rozmixujte na hrubější kousky nebo nakrájejte nožem. Kokosový…
Připravíme si těsto na košíčky, všechny ingredience smícháme a vypracujeme v hladké těsto, které dáme na 1 hodinu do ledničky. Mezitím si uděláme ořechovou náplň.…
Ze všech surovin vypracujeme těsto, které necháme alespoň 2 hodiny na chladném místě odpočinout. Vyválíme plát a vykrajujeme kolečka. Pečeme 180°C cca 8 minut.Upečená…
Ze všech surovin vypracujeme těsto, které necháme alespoň 2 hodiny na chladném místě odpočinout. Vyválíme plát a vykrajujeme kolečka. Pečeme 180°C cca 8 minut.Upečená…
Na těsto vyšleháme všechny suroviny a nalijeme do vymazané a vysypané formy a upečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 min. (pečeme nejlépe den předem). Na krém ušleháme…
Ručným šľahačom vyšľaháme spolu celé vajcia, jogurt (kľudne nízkotučný) a avokádo.Potom pridáme med alebo javorový sirup, vanilkovú arómu, vodu, kakao, múku a sódu…
Mouku smícháme s kypřícím práškem, přidáme změklé máslo a ostatní suroviny a zpracujeme těsto. Necháme ho hodinu odpočinout v lednici. Pak vyválíme, vykrájíme kolečka a…
Ze všech surovin propracujeme těsto.Těsto necháme 2 hodiny odpočinout.Pak protlačujeme přes tvořítko na strojku a klademe na plech. Pečeme na 170 st. asi 5-7 minut…
Máslo rozehřejeme a necháme vychladnout. Pak do něho přidáme cukr, vejce, mandle a mouku s kypř. práškem. Těsto rozdělíme na dvě poloviny a necháme odpočinout. Do…
Z cukru uděláme karamel.Přidáme Heru, Salko a vše povaříme. Pak vmícháme mleté ořechy. Velmi rychle rozetřeme karamelovou hmotu mezi oplatky a zařízneme okraje (nejlépe…
Do mísy od robota dejte vejce, cukr a vše vyšlehejte do pěny. Zatímco se vejce s cukrem šlehají, připravte sypkou směs. Do misky nasypte mouku, dýňové koření, jedlou…
Išelské dortíčky patří možná k pracnějšímu cukroví, ale rozhodně i k jednomu z nejoblíbenějších. Připravíme je z kakaového oříškového těsta, plníme máslovým krémem a…
Čokoládu buď milujete nebo ji opravdu nemusíte. Pokud patříte do tábora čokoholiků, je tento dort pro vás to pravé čokoládové. Spojení kvalitní čokolády se smetanovou…
Lehké ovocné řezy provoněné vanilkou a s nadýchaným piškotovým korpusem stoprocentně sklidí úspěch nejen u vaší nedělní návštěvy. Příjemná ovocná chuť vám v ústech…
Jednoduchý recept bez potřeby pečení! Mandlové hrudky jsou rychlým a lahodným dezertem, který potěší všechny milovníky mandlí a čokolády. Ideální jako vánoční cukroví,…
Někdy se hospodyňky předhání, která to má víc různých druhů cukroví. S tímto receptem zajistíte zrovna dva rozdílné druhy. Čokoládové hvězdičky plněné Nutellovým krémem…
Tyhle skvělé košíčky si můžete upéct nejen na Vánoce, ale na jakoukoli příležitost. Jejich příprava není vůbec složitá, takže ji zvládne i začátečník. Jako náplň můžete…