Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cukr hnědý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Krůtí sekaná svíčková

Krůtí sekaná svíčková

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nejdříve smícháme maso s cibulí, kořením a slaninou na kostičky. Po promíchání uděláme šišku a necháme odpočinout. Mezitím na oleji rozpustíme slaninu, přidáme…

Perník se švestkami

Perník se švestkami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V misce krátce prošleháme mléko s vejcem, rumem, Herou, medem a hnědým cukrem. Po chvíli přidáme mouku s práškem do perníku, koření a kakao. Těsto nalijeme na menší…

Tvarohové koláčky ke kafíčku

Tvarohové koláčky ke kafíčku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Tvaroh utřeme s máslem do pěny a postupně přidáváme hladkou mouku. Zpracujeme hladké těsto, které rozválíme na velký plát (cca 4 mm tlustý). Vykrájíme pomocí poháru…

Brownies z červených fazolí

Brownies z červených fazolí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Tři vejce vyšleháme s cukrem do husté pěny. Čokoládu rozpustíme a přidáme k vyšlehaným vejcím. Fazole slijeme a propláchneme vodou. Rozmixujeme s 2 vejci a přidáme do…

Mrkev s tuřínem na zázvoru

Mrkev s tuřínem na zázvoru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Mrkev a tuřín očistíme a pokrájíme na tenké plátky. Na rozpuštěném másle zkaramelizujeme cukr, přidáme strouhaný zázvor, kmín, promícháme a přidáme pokrájenou zeleninu…

Medovník tradiční

Medovník tradiční

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Těsto: Nad párou v kovové misce vyšlehám krém z másla, jogurtu, cukru, vejce, medu a smetany. Šlehám to asi 5 minut. V další míse smíchám mouku a jedlou sodu, přidám…

Závitky na balzamiku a liškách

Závitky na balzamiku a liškách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Naklepané plátky masa osolíme, potřeme hořčicí, poklademe plátkem anglické slaniny, kouskem červené cibule, lžičkou křenu a pomocí nitě nebo párátek vytvoříme závitky.…

Vepřové kousky Šanghaj

Vepřové kousky Šanghaj

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vepřové maso není chuťově příliš výrazné, proto mu marinování vyloženě svědčí. Abychom docílili perfektní chuti, je potřeba marinované maso nechat dostatečně odležet. A…

Chlebajez

105 min

Polévka z hovězích oháněk Sop buntut

Polévka z hovězích oháněk Sop buntut

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Vaříme oháňky dokud se nezačnou téměř oddělovat od kosti, v papiňáku je to minimálně 30 minut (podmínkou úspěchu je opravdu měkké maso) Utřeme česnek, přidáme…

badak

60 min

Salát s grilovacími klobáskami

Salát s grilovacími klobáskami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na mísu vyskládáme natrhaný salát, oloupané avokádo nakrájené na plátky, které zakápneme citronem, aby nezhnědlo, plátky okurky. Na lžíci oleje opékáme na kousky…

zizala

30 min

1 11 12 13 14 15 25