Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nenápadný Hermelín s karamelizovanou cibulkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 1. 2014 19:44

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 732 kJ / 3 282 kcal
Bílkoviny84,18 g
Tuky217,36 g
Vláknina13,14 g
Cholesterol 441 mg
Sodík 5,77 g
Sůl14,73 g
Sacharidy241,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Výborně chutná s brusinkovým džemem nebo zeleninovým salátem.

Ze zbytků těsta můžeme vykrájet proužky nebo lístečky a další ozdoby.

Zdroj: Gurmet, říjen 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

danielle72

6. 3. 2020 13:22

janina66: Dobrý den, po šesti letech od zveřejnění receptu už si bohužel nepamatuji, zda mi tenkrát nějaké těsto zbylo. Ale trochu asi ano. :-)

janina66

6. 3. 2020 13:18

Chtěla jsem se zeptat, množství těsta je opravdu jen na dva hermelíny?;-)

Ivusa

6. 1. 2014 21:23

:-K:yes::yes::yes::yes::yes:

Marina

6. 1. 2014 20:40

No, na te fotce to vypada jako mrizkovy kolac ;-)

danielle72

6. 1. 2014 18:15

magdalenka: Zkrátka a dobře: těsto rozdělíme tak, abychom na 2 Hermelíny měli 4 kolečka. Dvě menší a dvě větší.

Na velké kolečko položíme sýr, plochu okolo potřeme vejcem. Vrchní část pokryjme menším kolečkem a přehneme je tak, aby sahalo asi do poloviny výšky sýra - celé potřeme vajíčkem. Pak přes to přehrneme spodní částa přitiskneme k sobě.

Na obrázku se syrovým těstem je to asi nejlépe vidět spodní část překrývá tu vrchni, aby to drželo.

Pomohlo to trošku? :-8;-)

magdalenka

6. 1. 2014 14:24

Krása neskutočná, len mám ten istý problém ako Radovan...:-))

ivulinka

6. 1. 2014 07:48

Hezký hermelínek:yes:

Radovan

6. 1. 2014 05:55

Pěkný recept, zaujala mne ta matematika rozdělování těsta, no během dne popřemýšlím a sestavím rovnici…:-)

hanes24

6. 1. 2014 04:08

:-);-):-)):-D:yes:

danielle72

5. 1. 2014 22:33

hosta: To víš, v době dlouhých zimních večerů si občas v kuchyni tak trošku blbnu :-)) Ale neboj, minulý týden jsem si hodila hermelín na takový ten pečicí kořeněný papírek, co je určen pro maso, a jaká to byla se zavařenými brusinkami dobrota (a bez práce;-))

hosta

5. 1. 2014 22:10

Moc krásné - taky jsme měli pečený hermelín, ale s nedostatkem tvé invence a při mé momentální lenosti jen tak s brusinkami:-D:-D:yes:

Colombo65

5. 1. 2014 21:44

:yes::yes::yes::-O

jarka skrobakova

5. 1. 2014 20:05

danielle72::-D:-D:yes:

danielle72

5. 1. 2014 20:02

jarka skrobakova: Šmankote:-8, děkuji, Jaruško, to byl tedy hermelín ještě nenápadnější, než jsem plánovala :-D

zizala

5. 1. 2014 20:00

U Tebe se jí i očima ;-):yes::yes: Moc hezky to vypadá :-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: karamelizovaná cibulka recept recepty z hermelínu hermelin s cibulkou recept na karamelizovanou cibuly alpská pecene recept cibule recept z hermelínu hermelin recepty hermelin s pivni cibulkou nakladany hermelin s cibulovou omackou s karamelizovanou cibulkou karamelizovanou cibulí kořeněné papírky na pečení recepty hermelin, zakysana smetana recept na karamelizovanou cibuli

Suroviny: mouka polohrubá, smetana zakysaná, tuk hera, sůl, máslo, sýr hermelín, olej, cibule červená, chilli paprika čerstvá, cukr hnědý, žloutek

TopRecepty.cz

Nenápadný Hermelín s karamelizovanou cibulkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LDWg