Perník s tvarohem a marmeládou
Recept ještě nebyl hodnocenSmícháme všechny ingredience a vyšleháme je.Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný hlubší plech a zarovnáme do roviny.Poté umícháme náplň, kromě marmelády a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Smícháme všechny ingredience a vyšleháme je.Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný hlubší plech a zarovnáme do roviny.Poté umícháme náplň, kromě marmelády a…
Troubu předehřejeme na 180°C, horkovzdušnou na 160°C. těsto: Mouku přes síto prosejeme na pracovní desku, přidáme ostatní sypké suroviny a promísíme. Uděláme důlek,…
Troubu předehřejeme na 180°C, horkovzdušnou na 160°C. těsto: Mouku přes síto prosejeme na pracovní desku, přidáme ostatní sypké suroviny a promísíme. Uděláme důlek,…
Jestliže milujete tvaroh, je tento dezert pro vás ten pravý. Tvarožník je velmi šťavnatý a díky spoustě tvarohu a másla není ani trochu suchý. Je výborný jen tak, nebo…
Jablka a skořice patří neodmyslitelně k sobě. Tato kombinace nám signalizuje blížící se podzim. Pokud vás honí mlsná, připravte si restovaná jablka na másle, se skořicí…
Pokud máte rádi jablka, upečte tento skvělý jablečný koláč. Na tenký plát těsta nalijte náplň tvořenou jablky, rozinkami, mandlemi, smetanou a vanilkovým pudinkem, na…
Šlehačková bábovka je snadný a rychlý moučník, který určitě stojí za to vyzkoušet. Přijde k chuti, když vás honí mlsná nebo jako sladká svačina na výlet. Dokonalé…
Nadýchaný piškotový korpus, svěží smetanový krém a ovocné želé. Také se můžete po takových moučnících utlouct? Ne nadarmo se jim říká žravé řezy. K dokonalosti je doladí…
Ke svatomartinskému pohoštění můžeme podávat i drobné koláčky z kynutého těsta posypané drobenkou. Náplň zvolíme podle své chuti, například tvarohovou nebo povidlovou.…
Ke svatomartinskému pohoštění můžeme podávat i drobné koláčky z kynutého těsta posypané drobenkou. Náplň zvolíme podle své chuti, například tvarohovou nebo povidlovou.…
Nedělní moučník připravíte třeba i z padaných jablek. Vaším přičiněním se přemění v parádní lahůdku. Vláčný piškot, vrstva jablečné hmoty a kopec šlehačky. Vše pořádně…
Milovníci křehkého těsta, kakaového krému a čokoládové polevy jistě dobře znají právě pařížské rohlíčky. Připravte si rohlíčky na svůj sváteční talíř cukroví a…
Milovníci křehkého těsta, kakaového krému a čokoládové polevy jistě dobře znají právě pařížské rohlíčky. Připravte si rohlíčky na svůj sváteční talíř cukroví a…
Kombinace vláčného těsta a jablečné náplně s pudinkem je mezi lidmi velmi známá a oblíbená. Zkuste ale klasické jablečné řezy dotáhnout ještě blíže k dokonalosti…
Bábovky řadíme mezi sváteční moučníky na našich stolech. Avšak i ve všední den si jistě rádi pochutnáte s rodinou na sladkém. Tuto bábovku zvláční zakysaná smetana a…
Češi tomuto moučníku říkají německý koláč a Němci naopak český koláč. Nevíme sice, kde je pravda, ale koláč je výborný. Stojí za to ho vyzkoušet. Vysoké kopce nádivky s…
Češi tomuto moučníku říkají německý koláč a Němci naopak český koláč. Nevíme sice, kde je pravda, ale koláč je výborný. Stojí za to ho vyzkoušet. Vysoké kopce nádivky s…
Pokud se vám na zahrádce urodilo hodně cuket, zkuste jednu použít i při pečení moučníku. Cuketová bábovka je neuvěřitelně vláčná, lákavě provoněná skořicí a badyánem a…
Připravte si ke kávě nebo pro návštěvu vynikající kardinálovy řezy s ovocem. Řezy upečete z piškotového a sněhového těsta, které zdobícím sáčkem nastříkáte na plech do…
Klasické kynuté koláče, které můžete tvarovat dle libosti buď na celý plech, nebo velké či malé koláčky. Zde je zvolena varianta tří druhů koláčů s různým ovocem na…
Americký jablečný páj je moučník ze zvláštního těsta plněný dušenými jablky. Těsto neutrální chuti je zcela ovlivněno chutí náplně. Proto náplň ještě dochucujeme…
Americký jablečný páj je moučník ze zvláštního těsta plněný dušenými jablky. Těsto neutrální chuti je zcela ovlivněno chutí náplně. Proto náplň ještě dochucujeme…
Odpalované těsto není zrovna nejjednodušší, ale s tímto receptem jej s trochou šikovnosti zvládne i úplný začátečník. Křehké věnečky pak můžeme plnit klasickým máslovým…
Retro dezerty mají místo i v dnešním světě moderního pečení. Zejména pak, pokud jde o takovou klasiku, jako jsou právě štafetky. Bílkovo-kokosové těsto protřené…