Bezlepkové mrkvové sušenky
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny ingredience v míse smícháme a necháme chvilku odpočinout.Pomocí fólie vyválíme a vykrájíme požadované tvary. Z půlky jsem vyválela asi 3 cm kuličky, do nich jsem…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Všechny ingredience v míse smícháme a necháme chvilku odpočinout.Pomocí fólie vyválíme a vykrájíme požadované tvary. Z půlky jsem vyválela asi 3 cm kuličky, do nich jsem…
Do větší mísy vsypeme mouku, cukr, mák a prášek do pečiva. Přidáme 2 vejce, mléko, olej a důkladně promícháme. Formu na bábovku vymažeme rozpuštěným tukem (důkladně) a…
Moučník s originálním názvem Zázrak zaujme snad každého. A zajímavá je také technologie přípravy výchozího těsta, jehož podstatu tvoří hladká mouka vypracovaná v hnětači…
Mouku, cukr, kakao a prášek do perníku promícháme v míse, pak přidáme vlažné mléko smíchané s medem, vejce, rum, citronovou šťávu i kůru, olej a promícháme, nakonec…
Den před pečením si připravíme šlehačku. Do kastrůlku, nejlépe s nepřilnavým povrchem dáme cukr, zakápneme vodou a za stálého míchání rozpustíme na karamel. Dáváme pozor…
Den před pečením si připravíme šlehačku. Do kastrůlku, nejlépe s nepřilnavým povrchem dáme cukr, zakápneme vodou a za stálého míchání rozpustíme na karamel. Dáváme pozor…
Všechny suroviny prošleháme ručním šlehačem. Část (asi čtvrtinu) těsta obarvíme mákem, kakaem nebo čímkoliv, co máme rádi,naředíme dle potřeby mlékem.Bábovkovou formu…
Štrúdl, který je sice náročný na přípravu, ale to, co vložíme do přípravy těsta se nám vrátí na chuti. Kynuté těsto velmi důkladně propracujeme a poté ho naplníme…
Štrúdl, který je sice náročný na přípravu, ale to, co vložíme do přípravy těsta se nám vrátí na chuti. Kynuté těsto velmi důkladně propracujeme a poté ho naplníme…
Štrúdl, který je sice náročný na přípravu, ale to, co vložíme do přípravy těsta se nám vrátí na chuti. Kynuté těsto velmi důkladně propracujeme a poté ho naplníme…
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přilijeme vodu (mléko), olej a promícháme, přisypeme kakao, kokos, mouku s kypřidlem a opět dobře promícháme.Nakonec do těsta zlehka…
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přilijeme vodu (mléko), olej a promícháme, přisypeme kakao, kokos, mouku s kypřidlem a opět dobře promícháme.Nakonec do těsta zlehka…
Když vás přepadne chuť na něco sladkého, ale nechce se vám zapínat troubu, tenhle recept vás zachrání. Jablkový koláč z mikrovlnky s funkcí CRISP je vláčný, voňavý a…
Do vymastenej zapekacej misky nasypeme vločky asi 1 cm vysoko. Posypeme ich kokosom a rozložíme jablká. Posypeme škoricou, cukrom, hrozienkami a orechami. Všetky…
Vejce uvařit natvrdo, vychladit. Odkrojí se spodní část, vydlabat žloutek. Rajčatům odkrojit větší špičku tak, aby z ní bylo možné udělat klobouček na vajíčku. Žloutky…
Těsto: Těsto vyválíme do tvaru čtverce (na trubičky na kremrole). Potřeme vajíčkem. Pečeme na 220°C. Krém: 2/3 mléka svaříme s cukrem a v 1/3 rozmícháme pudinky,…
Nejprve připravíme náplň. Ořechy nasucho opražíme a umeleme.V rendlíku svaříme mléko s máslem a oběma cukry. Když začne vřít, vmícháme ořechy a med a vypneme. Necháme…
Ze čtyř polévkových lžic vlažného mléka, droždí, 1 lžičky cukru a 1 lžíce mouky uděláme kvásek a necháme vzejít.Mouku, cukr, sůl dáme do mísy a promícháme.Přidáme 2…
Upéct nádhernou a nedusivou bábovku může být pro někoho oříšek. S naším receptem se to zaručeně povede každému. Do těsta je přidaná zakysaná smetana, která dodá…
Ochutnejte tuto klasickou výbornou bábovku z třeného těsta. Díky tomu, že do těsta přidáme dostatek vyšlehaných bílků, nemusíme použít žádný prášek do pečiva, a těsto je…
Brioška je typ pečiva, pocházející z Francie, nápadně připomínající mazanec. Z briošek můžete připravit sendviče, plněné nasladko nebo naslano, dle vaší chutě, anebo je…
Výtečné řezy, skládající se z kokosového korpusu, pudinkového krému, šlehačky a čokoládové polevy si stoprocentně zamilujete. Jejich příjemně sladká chuť vám zůstane v…