Provensálská vepřová kýta
Recept ještě nebyl hodnocenProvensálská vepřová kýta je poctivé jídlo s výraznou chutí a snadnou přípravou. Maso se pomalu dusí s cibulí, česnekem, rajčaty a voňavým kořením, dokud není krásně…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Provensálská vepřová kýta je poctivé jídlo s výraznou chutí a snadnou přípravou. Maso se pomalu dusí s cibulí, česnekem, rajčaty a voňavým kořením, dokud není krásně…
Krásně vláčná bábovka s mletými ořechy je rychlá, jednoduchá a nadchne svou jemnou ořechovou chutí. Díky přesnému hrníčkovému receptu ji snadno zvládne připravit i…
Tento koláč je opravdu velmi rychlý na přípravu. Stačí připravit drobenku, polít vyšlehaným tvarohem, poklást oblíbeným čerstvým ovocem, zasypat zbylou drobenkou a dát…
Kynuté buchty s vláčnou mrkvovou náplní poslouží jako sladký hlavní chod, chutná svačinka nebo pohoštění ke kávě a čaji. Jsou nadýchané a plné voňavé mrkvové náplně,…
Kynuté buchty s vláčnou mrkvovou náplní poslouží jako sladký hlavní chod, chutná svačinka nebo pohoštění ke kávě a čaji. Jsou nadýchané a plné voňavé mrkvové náplně,…
V troše mléka se lžičkou cukru rozmícháme droždí a dáme k teplu oživit kvásek. Do dvou polévkových lžic vody dáme nabobtnat psylium. Rozpustíme máslo, přidáme mléko,…
Změklé máslo vyšleháme s cukrem. Postupně zašleháme vejce a mouku s kypřícím práškem. Plech vymažeme tukem, vysypeme moukou a těsto na něj rozetřeme. Předpékáme 20 minut…
Změklé máslo vyšleháme s cukrem. Postupně zašleháme vejce a mouku s kypřícím práškem. Plech vymažeme tukem, vysypeme moukou a těsto na něj rozetřeme. Předpékáme 20 minut…
Změklé máslo vyšleháme s cukrem. Postupně zašleháme vejce a mouku s kypřícím práškem. Plech vymažeme tukem, vysypeme moukou a těsto na něj rozetřeme. Předpékáme 20 minut…
Kakaové řezy se smetanovým krémem a pařížskou šlehačkou potěší milovníky lehkých dezertů a hlavně děti. Jsou rychle hotové a snadné na přípravu. K přípravě ani nebudete…
Koláč se šlehačkou v těstě má křupavou máslovou žmolenku a náplň tvoří šťavnaté ovoce. Dokonale vyvážená kombinace, která zaručí, že koláč bude krásně vláčný. Připravte…
Koláč se šlehačkou v těstě má křupavou máslovou žmolenku a náplň tvoří šťavnaté ovoce. Dokonale vyvážená kombinace, která zaručí, že koláč bude krásně vláčný. Připravte…
Tato neobyčejná buchta zaujme nejen svou jemnou vanilkovou chutí, ale také originálním vzorem připomínajícím leopardí srst. Díky kombinaci světlého, světle hnědého a…
Vyšleháme celá vejce s cukrem krupice dohusta. Smícháme všechny mouky se solamylem a kakaem na sucho a lehce vmícháme do ušlehané hmoty. Těsto vylejeme na plech…
Pekáček nebo libovolnou formu vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou.Mouku, cukr a prášek do perníku smícháme, přidáme hrubě nastrouhanou Margotku, promícháme a přidáme…
Do nádoby od pekárny nalijte vlahé mléko, přidejte vejce a rozpuštěné máslo. Přisypte hladkou mouky, rozdrobené droždí, krupicový cukr do jednoho rohu a sůl do druhého…
Hrníčkové moučníky jsou vděčné ať už čekáte návštěvu nebo si chcete upéct jen něco dobrého a sladkého ke kávě. Tento koláč je doplněn tvarohovou náplní, která je…
Jablečný koláč pro všechny milovníky rumu. Rum, rozinky a jablka ve spojení s křehkým máslovým těstem jsou nezaměnitelnou kombinací, jejichž vůně vám provoní celý dům.…
Vyšleháme vejce s cukrem, postupně přidáváme olej, citronovou kůru, vanilkové aroma, mouku s práškem do pečiva, vanilkový cukr, přiléváme mléko a nakonec nasekanou…
V udaném pořadí dáme do nádoby DP a navolíme program moučník (u Moulinexky je to 10) a nechám hnětat asi 10 minut. Pak pekárnu zastavíme, vybereme háky a šufánkem …
Rozpustíme máslo, přidáme mléko, vejce a ostatní suroviny, zamícháme. Plníme do formy na muffiny nebo do papírových košíčků, přidáme čokoládu nalámanou na kousky, nebo…
Rozinky namočíme do punče a necháme min. hodinu marinovat. Bábovkovou formu pečlivě vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Troubu si předehřejeme na 150°C. V…
Vejce rozklepneme do misky. Mouku smícháme s práškem do pečiva, kakaem a prosijeme. Celá vejce dáme do šlehače, zasypeme cukrem, přidáme horkou vodu a vyšleháme do pěny…
Zapneme troubu na 180°C , plech vyložíme papírem na pečení, na který lehce rozetřeme pár kapek oleje (půjde lépe sloupnout). Rozpustíme máslo a necháme zchladnout.Vejce…