Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hořčice dijonská - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Luxusní Novoroční koleno

Luxusní Novoroční koleno

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Nejprve kolena umyjeme a dáme na cca hodinu a půl vařit do papiňáku s celým kořením (pepř, nové koření, bobkový list a sůl podle chuti, já dala víc a bylo to lepší než…

Libinka

180 min

Fazolový salát se zeleninou

Fazolový salát se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Fazole slijeme a dáme do mísy.Cibulku očistíme, jemně nakrájíme a přidáme k fazolím. Osolíme, opepříme, zakápneme olejem a přidáme hořčici. Dáme na chvilku odležet do…

LuciePe

15 min

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Oblíbený tatarský biftek připravíme z najemno naškrábané hovězí svíčkové, kterou dochutíme žloutkem, cibulí, hořčicí, kečupem a mletou paprikou. Tatarák podáváme na…

radekhk

30 min

Pikantní bůček na hořčici Videorecept

Pikantní bůček na hořčici

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vepřový bůček nepatří mezi druhy masa, které bychom měli konzumovat často, ale jednou za čas nám neuškodí. S křupavým chlebem a kyselými okurkami se hodí jako pohoštění…

mika59

95 min

Králík pečený na zelenině a pivu

Králík pečený na zelenině a pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Porce králíka osolíme, opepříme a necháme chvíli uležet. Mezitím smícháme olej, protlak, hořčice a vodu. Cibuli a česnek nakrájíme na kousky a přidáme k marinádě.Králíka…

Tuňáková pomazánka s ricottou

Tuňáková pomazánka s ricottou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jednoduchá pomazánka z tuňákové konzervy a čerstvého sýra chutná výborně jen tak na pečivu nebo jako součást jednohubek. Svěží chuť sýra a jarní cibulky je doplněna…

mika59

10 min

Vylepšený zapékaný Croque Monsieur

Vylepšený zapékaný Croque Monsieur

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jednotlivé plátky toastového chleba potřeme dijonskou hořčicí. Na 4 z nich položíme plátek uzeného sýru, šunky, opět sýru a přiklopíme zbylými plátky chleba. Přimáčkneme…

Majonéza - Caesar

Majonéza - Caesar

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Recept na celosvětově známý salát Caesar v původní verzi byl velmi prostý - jen římský salát s krutony a výraznou zálivkou. A právě zálivku si každý připravuje dle své…

Vídeňská roštěná s cibulkou

Vídeňská roštěná s cibulkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Minutková úprava hovězí roštěné s úžasně křupavou cibulkou vás nadchne a určitě so pochutnáte. Základem je samozřejmě kvalitní maso a správné opečení jen tak akorát, aby…

poslirecept

60 min

Znojemská omáčka

Znojemská omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na oleji restujeme cibuli do skoro hněda. Pak přidáme plátky masa, předem osolené a opepřené. Zprudka osmahneme a podlijeme vodou. Dusíme do měkka. Až je maso měkké,…

Krkovička v marinádě

Krkovička v marinádě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Krkovičku omyjeme, osušíme a okraje nařízneme. Osolíme a opepříme.Smícháme marinádu, do které maso s cibulí namočíme. Necháme uležet nejméně dvě hodiny, ideálně na 24…

Masové kuličky po švédsku

Masové kuličky po švédsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Masové kuličky jsou oblíbené snad v každé domácnosti. Osvěžte směs z mletého masa také výrazným koprem, který dodá masu specifickou chuť. Z výpeku pak uděláte lahodnou…

poslirecept

60 min

Sójová rychlovka

Sójová rychlovka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Sóju zalijeme vroucím vývarem a necháme 30min napít. Poté scedíme, lehce vymačkáme a sóju naložíme do směsi z pasty, hořčice a škrobu. Dobré je nechat marinovat 1-2hod,…

Pikantní Gothaj salát

Pikantní Gothaj salát

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Salám a cibuli nakrájíme na nudličky, okurky a chilli na kousky. Přidáme cibulky, hořčici a worcester.Dochutíme nálevem, cukrem, solí a pepřem. Salát pořádně promícháme…

Kuřecí rarášci z trouby

Kuřecí rarášci z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuřecí maso je velice snadné na přípravu. Kousky naložíme do jogurtové marinády s hořčicí, česnekem a kořením. Poté je obalíme ve směsi kukuřičných lupínků a upečeme…

Handour

45 min

Brasírovaná hovězí žebra

Brasírovaná hovězí žebra

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí žebra necháte nejprve marinovat v koření, bylinkách a hořčici, poté budete připravovat při nízké teplotě celých 10 hodin. Dlouhé čekání se vyplatí. Výsledná chuť…

Eliza

630 min

Bůček pečený v sáčku a pomalu

Bůček pečený v sáčku a pomalu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Sáčky na pečení můžete použít na pečení masa, ryb, zeleniny nebo pečiva bez použití tuku. Můžete si tak dopřát zdravé jídlo s nízkým obsahem kalorií, které si uchová…

mika59

165 min

1 2 3 4 5 31

Naposledy jste si prohlédli