Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hořčice dijonská - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Žebírka v pivní marinádě

Žebírka v pivní marinádě

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

U marinády na žebírka není nutné experimentovat. Skvělá kombinace je z hořčičného základu, česneku, koření, medu a piva. Během marinování si maso natáhne výrazné chutě a…

RubyRom

70 min

Pohankový salát se zeleninou

Pohankový salát se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vodu přivedeme k varu, osolíme, vsypeme pohanku, necháme přejít varem, pak zabalíme do utěrky a dáme do peřin a necháme nabobtnat.Pórek nakrájíme ne nudličky a spaříme…

mysulka

30 min

Bramborový salát s ředkvičkami

Bramborový salát s ředkvičkami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jarní bramborový salát s ředvičkami se skvěle hodí ke smaženým řízkům nebo rybímu filé. Salát je osvěžující, ředkvičky a salátová okurka v každém soustu příjemně křupnou…

poslirecept

30 min

Tuňáková pomazánka s ricottou

Tuňáková pomazánka s ricottou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jednoduchá pomazánka z tuňákové konzervy a čerstvého sýra chutná výborně jen tak na pečivu, nebo jako součást jednohubek. Svěží chuť sýra a jarní cibulky je doplněna…

mika59

10 min

Marinované výpečky

Marinované výpečky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso nakrájíme na větší kostky, dáme do pekáčku. Osolíme, opepříme, posypeme sušeným česnekem (můžete samozřejmě použít lisovaný česnek). Přidáme 2 lžíce hořčice a…

Znojemská omáčka

Znojemská omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na oleji restujeme cibuli do skoro hněda. Pak přidáme plátky masa, předem osolené a opepřené. Zprudka osmahneme a podlijeme vodou. Dusíme do měkka. Až je maso měkké,…

Losos s hořčicí

Losos s hořčicí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V malé mističce promícháme hořčici a rozpuštěný med. Lososa nakrájíme na plátky, které dáme na plech s pečícím papírem, který jemně vymastíme olivovým olejem (aby se…

lev123

20 min

Pikantní lososový tataráček

Pikantní lososový tataráček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Tatarák můžeme připravit v několika verzích, masový, zeleninový, sýrový či houbový. Pro sváteční večery můžeme připravit i lososový, kde jemnou chuť masa doplňují kapary…

rebeka

30 min

1 3 4 5 6 7 33