Gurmánská krkovička z remosky
Recept ještě nebyl hodnocenKrkovičku jemně naklepeme a po stranách na několika místech nařízneme, aby se nám při pečení nekroutila.Připravíme marinádu a každý plátek masa marinádou na jedné straně…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Krkovičku jemně naklepeme a po stranách na několika místech nařízneme, aby se nám při pečení nekroutila.Připravíme marinádu a každý plátek masa marinádou na jedné straně…
Fazole slijeme a dáme do mísy.Cibulku očistíme, jemně nakrájíme a přidáme k fazolím. Osolíme, opepříme, zakápneme olejem a přidáme hořčici. Dáme na chvilku odležet do…
Každý plátek chleba potřeme majolkou, kterou jsme smíchali s hořčicí. Mozzarellu nakrájíme na kolečka, nivu na tenké plátky.Sýry rozdělíme na polovinu plátků (2 plátky…
Hledáte něco slavnostnějšího k nedělnímu obědu? Pak vyzkoušejte babiččin recept na španělské ptáčky. Měkké hovězí masíčko, ve kterém se ukrývají další dobroty se jen…
Směs svěžích lístků salátu, štiplavých ředkviček, křupavé slaniny, uvařených vajec a kuřecího masa vonícího máslem a bylinkami, zalijeme lehce pikantní zálivkou a…
Domácí bramborové lupínky jsou daleko chutnější, než ty kupované. Neplavou v oleji a pečeme je spolu s kořením dokřupava v troubě. Spolu s hořčičnou majonézou jsou…
Pomalu pečeným kolenem můžeme pohostit nejen na letním venkovním posezení, ale také třeba na Silvestra. Koleno nejprve namarinujeme, necháme odležet a pak pomalu pečeme.…
Marinádu pořádně smícháme, aby se vše spojilo. Omyté a osušené koleno důkladně pomažeme marinádou a snažíme se vetřít do každého místečka. Uzavřeme do dózy a necháme v…
Uvaříme těstoviny orzo (těstovinová rýže), propláchneme studenou vodou a promícháme s ostatními surovinami, nadrobno nakrájenými. Zalijeme zálivkou, můžeme dochutit…
Maso naklepeme, osolíme, potřeme pastou ze změklého másla, hořčice, nastrouhané malé cibule a křenu, poklademe rozmarýnem a posypeme strouhankou. Na oleji si zpěníme…
Krkovičku omyjeme, osušíme a okraje nařízneme. Osolíme a opepříme.Smícháme marinádu, do které maso s cibulí namočíme. Necháme uležet nejméně dvě hodiny, ideálně na 24…
Vynikající minutková vepřová panenka s restovanými žampiony a paprikou se skvěle hodí jako víkendový oběd s rodinou. Příprava vám nezabere mnoho času a všichni si…
1.Všechny přísady dáme do zavařovací sklenice,pevně uzavřeme a protřeseme. 2.Všechny přísady dáme do mixéru a rozšleháme. Hotovou zálivku nalijeme do zavařovací…
Cibuli oloupeme, očistíme a nakrájíme najemno. V míse začneme šlehat metličkou hořčici a pomalu přikapáváme olivový olej a ocet. Když se vše spojí, přidáme nakrájenou…
Rukolu omyjeme a osušíme, nejlépe v odstředivce na saláty.Fazole propláchneme a necháme okapat.Připravíme zálivku našleháním všech surovin.Rukolu dáme k fazolím, přidáme…
Zkompletovat opravdu dobrý hamburger, to chce mít ty správné suroviny a dobře udělané maso. Tento recept je od ostatních odlišný použitím bílého vína do masové směsi na…
Stehna osolíme a opepříme. Smícháme olej s hořčicemi, chilli a sójovou omáčkou. Stehna potřeme a necháme hodinu uležet.Cibuli nakrájíme na proužky a dáme do pekáče…
Nejprve kolena umyjeme a dáme na cca hodinu a půl vařit do papiňáku s celým kořením (pepř, nové koření, bobkový list a sůl podle chuti, já dala víc a bylo to lepší než…
Kukuřičné lupínky lehce podrtíme v igelitovém sáčku, v míse smícháme, hořčici, jogurt a česnek. V druhé míse smícháme mouku, sůl, pepř. Omytou a osušenou rybu obalíme v…
Masové kuličky jsou oblíbené snad v každé domácnosti. Osvěžte směs z mletého masa také výrazným koprem, který dodá masu specifickou chuť. Z výpeku pak uděláte lahodnou…
Tradiční hovězí tatarák se stal oblíbenou součástí slavnostního studeného občerstvení. S kořením a žloutkem servírovaný na smažených topinkách je opravdovou lahůdkou.…
Panenku rozkrájíme na 4 porce, osolíme, opepříme a do středu uděláme zářez ostrým nožem. Do zářezu napěchujeme česnek, nakrájený na tenké špalíčky a pár lístečků…
Kuřecí plátky omyjeme, očistíme a rozklepeme paličkou. Mírně osolíme, opepříme a na každý řízek položíme plátek šunky. Zavineme do závitku. V misce dobře promícháme…
Minutková úprava hovězí roštěné s úžasně křupavou cibulkou vás nadchne a určitě so pochutnáte. Základem je samozřejmě kvalitní maso a správné opečení jen tak akorát, aby…