Pikantní hovězí krk jalapeňos
Recept ještě nebyl hodnocenHovězí krk je část masa, která vyžaduje pomalé vaření. Po zatáhnutí necháme vývarem a vínem podlité kousky masa zvolna dusit se zeleninou. Na závěr pak přidáme papričky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hovězí krk je část masa, která vyžaduje pomalé vaření. Po zatáhnutí necháme vývarem a vínem podlité kousky masa zvolna dusit se zeleninou. Na závěr pak přidáme papričky…
Hovězí kližka je velmi chutné maso. Při úpravách jí dopřejte čas aby vám svoje klady mohla dopřát. Recept, kdy je podušené maso na špeku s notnou dávkou pepře, je skvělá…
Řízky všichni milujeme, můžeme je připravovat na 100 způsobů a vždy si pochutnáme. Zde jsou navíc plněné vaječnou směsí uzeného, žampionů a hořčice. Přílohu můžete volit…
Pomazánek na chlebíčky není nikdy dost. Tato v sobě obsahuje vše, čím bychom chlebíčky zdobili a proto stačí jen doplnit kouskem červené kapie a zelenými lístky petržele…
Na sváteční oběd nemusí být nutně jen řízky či svíčková. Vyzkoušejte připravit podle našeho receptu kuřecí roládu plněnou kuřecími játry s vajíčky. Podušená játra…
Využití tofu je opravdu všestranné, hodí se do spousty různých pokrmů. Z uzeného tofu můžete připravit výbornou pomazánku, která má zajímavou, lehce kouřovou, chuť.…
Všechny suroviny na sekanou pořádně smícháme.Na rozprostřenou bránici uhladíme maso a pomažeme hořčicí.Játra rozřízneme po délce na půl a obalíme v grilovacím koření…
Delikátní chuť pstruha stačí jen lehce doplnit česnekem a pepřem. Filety podáváme s teplým salátem z brambor, na skus uvařených fazolek, cherry rajčat a oliv, který…
Pokud nám od oběda zbyde trochu uvařené čočky, můžeme z ní připravit výbornou pomazánku. Tu podáváme s opečeným chlebem potřeným česnekem a ozdobíme nakrájeným pórkem a…
Pomazánka, kterou namažete na chléb a potom osmažíte přímo s chlebem na oleji. To je výzva k odzkoušení. Není to obvyklé jídlo, ale může se stát oblíbeným zpestřením…
Jogurt se při přípravě masa postará o křehkost a zachování šťavnatosti. Můžete se o tom přesvědčit sami, pokud si si podle našeho receptu usmažíte kuřecí řízečky s chutí…
Jídla z jednoho pekáčku jsou velmi oblíbená. V našem receptu je na vrstvě brambor a mrkve ochucené smetanovo - hořčičnou zálivkou pěkně propečené kuřecí maso v trojobalu…
Hlávkový salát rozebereme na jednotlivé listy, důkladně opereme a necháme okapat. Potom ho natrháme na menší kousky.Zálivku připravíme tak, že zakysanou smetanu, hořčici…
Mleté maso zpravidla používáme na přípravu burgerů. Tortilly pak můžeme použít na tacos. A když tyhle dvě suroviny spojíme, vznikne dokonalý tacos burger. Se zeleninou,…
Mrkvový křen je svěží a pikantní pochoutka, která kombinuje sladkost mrkve s ostrostí křenu. Mrkvový křen je výborný jako příloha k masu, uzeninám nebo studeným…
Buddha bowl je už nějaký čas hitem internetu. Jde zpravidla o misku plnou chutných, osvěžujících a barevných surovin, které společně vytvoří plnohodnotný pokrm. Ze…
Na oleji necháme zesklovatět cibuli. Přidáme na kousky nakrájené rajče, kapii, česnek, balsamico, sojovou omáčku, feferon, naložený zelený pepř, chvíli opékáme,…
Dny začínají být teplejší a teplé letní podvečery lákají k rozpálení grilu, na kterém můžeme připravit spoustu dobrot. Z čerstvé zeleniny ze zahrádky můžete připravit…
Výtečná vepřová sekaná v bránici je díky použité cuketě krásně šťavnatá a přidaná šlehačka maso krásně zjemní. Servírujte teplé se zelím a bramborami nebo studené s…
Krásně barevný a zdravý salát ze dvou druhů čočky připravíte během chvilky. Je plný bílkovin a vitamínů. Podávat jej můžete samostatně jako lehkou večeři nebo jako…
Bulka plněná masem, zeleninou, sýrem a dresingem, to je klasika, která k nám doputovala z Ameriky a stala se oblíbenou součástí nejen letních grilovaček. Inspirujte se a…
Šťavnatý závitek z vepřového masa, plněný šunkou, sýrem a vejcem si vychutnáme s lahodnou omáčkou, která má díky lesním houbám výraznou chuť. Jako příloha poslouží…
V podzimním počasí jistě uvítáme pořádnou dávku vitamínů, navíc když je ve formě lahodného salátu. Salát z řepy, mrkve, zelí a jablek je nejen zdravý, ale také výborně…
Pokud vás už nebaví klasický kapr v trojobalu, vyzkoušejte si připravit kapří filátka v marinádě z jogurtu, vajec, hořčice, pepře a soli. Je pouze třeba počítat s tím,…