Pánev pikant

Hella Kuchařka: Hella

Doba přípravy: 15 min 4 porce Mleté maso 1 názor

Suroviny

800 g brambor
400 g mletého masa (vepř.+ hovězí)
2 sladkokyselé okurky
1 dcl smetany nebo mléka
1 lžíce hořčice
100 g anglické slaniny
2 cibule
olej
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve si uvaříme brambory a pokrájíme je na větší kousky.

  2. Slaninu rozdělíme na kostičky nebo proužky a vypražíme na troše oleje. Pak přidáme pokrájenou cibuli a necháme smažit do růžova.

  3. Přidáme mleté maso a vidličkou ho oddělujeme na co nejmenší kousky.

  4. Když je osmažené, přidáme kousky brambor a nadrobno pokrájené okurky, osolíme, opepříme, můžeme i dochutít kořením na mletá masa.

  5. Pak ve smetaně rozmícháme hořčici, zalejeme maso a krátce podusíme.

    Na talíři můžeme posypat pažitkou nebo bylinkami.

Poznámka

Je to velmi jednoduché a rychlé jídlo, chutná teplé i studené.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pánev pikant

  • Irrena Irrena

    Jídlo, které by mělo u mého muže velký ohlas:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: pánev pikant top recepty pikantni pánev klobasy anglicka brambory v jedne panvy hovězí panev mexická pikantní hovězí pánev hovezi na panev pikantní hovězí pánev houbovy pikant pikantní maso na pánvi osmažene vepř maso