Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra králičí - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie463 kJ /
111 kcal
Bílkoviny20,00 g
– z toho živočišné bílkoviny20,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky3,40 g
– nasycené0,99 g
– nenasycené1,52 g
–– mononenasycené0,52 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,28 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 490 mg
Sodík 69 mg
Sůl0,17 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Paštika z králíka

Paštika z králíka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Králíka rozporcujeme, osolíme a osmahneme na cibulce. Přidáme všechno koření a podusíme s troškou vody, tak dlouho,než lze maso oddělit od kostí. Pak vyndáme, obereme…

Pajaska

105 min

Králík s nádivkou

Králík s nádivkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Králíka s nádivkou připravte rodině třeba k nedělnímu obědu. Příprava je jednoduchá a v jednom pekáči upečete najednou maso i nádivku. Není ani potřeba vařit další…

alena-s

120 min

Roláda z králičích stehen

Roláda z králičích stehen

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na potravinářskou fólii poklademe plátky slaniny. Stehna vykostíme, naklepeme, osolíme a opepříme a naklademe těsně vedle sebe na slaninu.Odřezky umeleme, osolíme,…

RubyRom

135 min

Restovaná králičí játra

Restovaná králičí játra

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V kuchyni jsou často neprávem opomíjené. Řeč je o vnitřnostech, které když dobře připravíte, můžou být opravdovým chuťovým požitkem. Jemná chuť králičích jater na…

biancab

30 min

Králičí játra s jablky

Králičí játra s jablky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Játra očistíme a nakrájíme na větší kousky. Cibuli nakrájíme na půlkolečka a česnek na plátky. Rozehřejeme olej a játra zprudka krátce osmažíme z obou stran, stačí pár…

Králík á la Conti

Králík á la Conti

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Stehna protkneme proužky slaniny obalené v šalvěji a proužky uzeného jazyka.Stehna opečeme na oleji, zalijeme vývarem a dáme dusit. Dusíme do měkka až se maso odděluje…

RubyRom

120 min

Králík na víně se smetanou a játry

Králík na víně se smetanou a játry

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Králičí maso se podává zpravidla při slavnostních příležitostech. Maso je dobré prošpikovat, aby nebylo suché a během pečení jej obracet a přelévat výpekem. K masu je…

RubyRom

130 min

Pouťový králík

Pouťový králík

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Králíka naporcujeme (nejdříve odkrojíme slabiny na kapsu-viz foto), část bůčku nakrájíme na hranolky, část na kostičky.Králíka prošpikujeme, opepříme a nasolíme.Do…

1 2

Naposledy jste si prohlédli