Ševcovský mls, sloní žrádlo
Recept ještě nebyl hodnocenTato známá pomazánka je velice jedlá a vždy rychle zmizí. Někoho může odradit její velké množství, ale věřte, že nezůstane nic. Servírovat jí můžete s chlebem, bagetou,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tato známá pomazánka je velice jedlá a vždy rychle zmizí. Někoho může odradit její velké množství, ale věřte, že nezůstane nic. Servírovat jí můžete s chlebem, bagetou,…
Máte rádi neobvyklé chutě? Tak si s námi zkuste připravit tuto křehoučkou a šťavnatou krkovičku, naloženou a pak pomalu pečenou v pikantní marinádě s medem a pivem. Jako…
Kaťák neboli katův šleh, to je klasika, která vyvolává vzpomínky na pikantní pokrm s nevalnou pověstí. Nejvyšší čas si připomenout, jak lahodné a vydatné jídlo to může…
Poctivý guláš z hovězího masa se nikdy neomrzí. Každá rodina má svůj generacemi osvědčený recept, na který nedá dopustit. My pro vás máme speciální přípravu - maso…
Maso pečené se sterilovanou zeleninou, kdy každá rodina má oblíbenou jinou skladbu zeleniny, ale výsledek je podobný. Ochucené propečené maso ve sladkokyselé až pikantní…
Kuřecí prsíčka nakrájíme na kousky a cibuli na měsíčky.Dáme na pánev s olejem a společně smažíme, lehce osolíme. Zakapeme dobře sójovou omáčkou a restujeme.Pak přidáme…
Z části kefíru, cukru a kvasnic připravíme kvásek. Do misky přesejeme mouku, přidáme vejce, cukr a špetku soli. Kvásek nalijeme do pekárny, přidáme zbytek surovin a…
Rychlé slané pohoštění, které můžete připravit na jakoukoliv oslavu. Pizza šneky jsou jednoduchá výtečná chuťovka, která potěší všechny vaše hosty. Postačí pár běžných…
Sladkokyselé kuře patří mezi jeden z nejoblíbenějších pokrmů čínské kuchyně. Nenáročná příprava, zajímavá kombinace chutí jsou hlavními přednostmi tohoto receptu. Rýže,…
Plátky sekané potřeme kečupem a hořčicí. Dáme péct na pánev s olejem namazanou stranou dolů. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky a přidáme k sekané. Po opeční z jedné strany…
Velkou cibuli oloupeme a ukrojime vrsek, aby mela rovny tvar a spodek, abychom zachovali jako podstavec. Cibuli velmi ostrym nozem nakrojime skoro doprostred a postupne…
Kuřecí prsa odblaníme a nakrájíme na kostičky.Celer a mrkev očistíme a nakrájíme také na kostičky.Cibuli nakrájíme na půlkolečka, pórek na silnější kolečka a česnek na…
V míse smícháme suroviny na těsto. Ručně zpracujeme, vyklopíme na moukou posypaný vál. Válečkem rozválíme natenko a dáme na plech. Do hrnečku dáme 6 lžic kečupu,…
Stroganoff je tradiční ruský pokrm připravovaný z hovězího masa. Někdy je též označován jako minutkový guláš. Pokud ale chcete vyzkoušet úspornější verzi, připravte si…
Krkovičku nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme.Připravíme si marinádu. Smícháme jogurt, česnek, chilli papričku, přidáme kečup, hořčici a worcestrovou omáčku. Maso…
Vajíčka jsou skvělým pokrmem v každou denní dobu a na jakýkoliv způsob jejich přípravy. V tomto receptu máme inspiraci na rychlou omeletu s tortillou. Ta je doplněna…
Jednoduché jarní chlebíčky ozdobené plátky vajíček, s majonézovým přelivem a posypané jarní cibulkou, můžete připravit jako malé pohoštění pro velikonoční koledníky,…
Nesmrtelná klasika v podobě pizza šneků. Jsou oblíbené napříč generacemi a hodí se na každou příležitost, ať slavíte Silvestra nebo narozeniny dětí. Základ z listového…
Koupili jste u řezníka krásné kotlety a přemýšlíte co s nimi? Připravte rmarinované kotlety na americký způsob. Jako přílohu můžete zvolit například hranolky nebo…
Z masa nakrájíme kousky masa, které zlehka naklepeme. V misce smícháme marinádu z trochy oleje a grilovacího koření. Necháme marinovat, ideálně přes noc, ale lze…
Postup: Na marinádu prolisujeme česnek, zázvor očištěný nastrouháme, smícháme s dalšími přísadami. Mělo by vzniknout středně husté těstíčko přiměřené sladkokyselé, ne…
Plnění špačci jsou levnou a rychlou alternativou španělských ptáčků. Naplněním kvalitní klobásou a vytvořením chutné omáčky se jídlo stává daleko luxusnějším, než by se…
Máte rádi pikantní jídla? Katův šleh je maso na zeleninovém podkladu a určitě vám bude chutnat. Doporučujeme podávat s bramborami, bramboráčky či topinkami a máte…
Rozválíme listové těsto na obdelník. Půlku obdelníku pomažeme kečupem, dáme plátky šunky, plátky sýra. Druhou půlou překlopíme tu první. Pomažeme vajíčkem a pokmínujeme.…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
Udělejte si z kuchyně malý ráj, vylepšete si ji díky Dnům Marianne
Soutěžte o batůžky plné pochoutek a knih pro děti! Připojte se k naší soutěži a vyhrajte skvělé ceny, které udělají radost vašim malým výletníkům