Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobása - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Klobásová pomazánka

Klobásová pomazánka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Polovicu klobásu zomelieme, maslo vyšľaháme so syrokrémom a horčicou a spolu dobre prešľaháme. Ochutíme korením, ak treba dosolíme. Ozdobne nastriekame na…

Zelňačka podle "starýho" Habany

Zelňačka podle "starýho" Habany

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Výborná hustá zelňačka, která v tomto počasí zasytí a zahřeje. Je plná kysaného zelí, brambor, klobásky a koření a nakonec zjemněná zakysanou smetanou. Barvu získá díky…

casino

75 min

Hovězí ptáci

Hovězí ptáci

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Hovězí zadní nařežeme na silnější plátky a pořádně rozklepeme. Osolíme a opepříme z obou stran. Jednu stranu potřeme hořčicí a na tu umístíme kousek uvařeného vejce,…

Sedmihradské skládané zelí

Sedmihradské skládané zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Slaninu nakrájíme na nudličky, zlehka osmahneme a přidáme překrájené zelí. Zvlášť na části sádla /oleje/ osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájené…

Papriky plněné

Papriky plněné

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Papriky zbavíme vnitřků.Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme mleté maso, pokrájenou klobásu, podusíme, přidáme rýži, sůl a pepř dle chuti, vaříme do měkka…

Zelňačka s houbami

Zelňačka s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Klasická vydatná zelňačka plná chutí je ideální do sychravého podzimního počasí. Kromě kysaného zelí do ní přidáme trochu dobré klobásy a čerstvé lesní houby, které její…

poslirecept

50 min

Vepřové  maso pečené v leču

Vepřové maso pečené v leču

Recept ještě nebyl hodnocen 3,8

V pekáčku rozškvaříme nakrájený špek, přidáme cibuli a orestujeme. Přidáme sádlo, nakrájené maso na kostky obalené v mouce, nakrájené klobásy, osolíme, opepříme,…

RubyRom

75 min

Domácí tavený sýr

Domácí tavený sýr

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Roztíratelný sýr můžete připravit snadno doma a navíc je možné ho ochutit libovolně podle vaší chutě. Stačí k tomu tvaroh, trochu másla a sody a suroviny na příchuť,…

Zelňačka - velmi rychlá

Zelňačka - velmi rychlá

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Takto připravená polévka je ideální volbou pro ty, kteří mají chuť na tradiční polévku, ale čas velmi omezený. Stačí pár jednoduchých kroků a za chvíli máte na stole…

innael

35 min

Bramborový guláš

Bramborový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 3,9

Bramborový guláš je jídlo z jednoho hrnce, jehož základ tvoří brambory. Pro vylepšení je možné přidat i uzeninu. Ochucuje se nejrůznějším kořením, nejčastěji mletou…

www.zarovi.cz

35 min

Kapustnica

Kapustnica

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Ať už kapustnica, kyselica nebo zelňačka, vždy se jedná o vynikající polévku plnou zelí a dalších dobrých surovin. Do této polévky dáme i domácí klobásu, která pustí…

tiktak

75 min

Silvestrovské pohoštění

Silvestrovské pohoštění

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na poslední den v roce je potřeba řádná příprava. Překvapte své blízké a blýskněte se přehlídkou rozmanitých chuťovek, na které se můžete inspirovat v tomto receptu.…

evosheek

120 min

Loštická kapsa z boku

Loštická kapsa z boku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Vepřový bok bez kostí očistíme a ořízneme do tvaru obdélníku a velikosti pekáče. Vhodným nožem maso z jedné strany mezi vrstvami tuku a masa oddělíme tak, aby vznikla…

clupmi

180 min

Brambory na paprice

Brambory na paprice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Oškrábané brambory nakrájené na kostky dáme vařit do osolené vody. Mezitím si na másle zpěníme cibuli, přidáme pokrájené klobásy a orestujeme, až pustí šťávu. Zaprášíme…

Hodolanská omáčka s klobásou

Hodolanská omáčka s klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Brambory, klobásu a mrkev nakrájíme a dáme vařit do osolené vody, přidáme nové koření a bobkový list.Když je vše uvařené, přilijeme smetanu s rozkvedlanou moukou,…

RubyRom

60 min

Vepřové karé à la ptáček

Vepřové karé à la ptáček

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Vepřové karé, neboli pečeně, je šťavnaté maso, které vynikne na talíři v každé úpravě. V tomto receptu je dušené na způsob španělského ptáčka, v omáčce totiž nechybí…

Handour

85 min

1 4 5 6 7 8 34