Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmín celý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Dušené pečené koleno

Dušené pečené koleno

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dušené pečené koleno je lahodná pochoutka, která se rozplývá na jazyku. Je vhodné pro každou příležitost, neboť jeho křupavá kůrka a šťavnaté maso zaručují skvělý…

jafin

105 min

Selská vepřová pečeně

Selská vepřová pečeně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso opláchneme, otřeme do sucha, osolíme, opepříme, posypeme kmínem a potřeme rozetřeným česnekem. Na sádlo v pekáčku rozložíme plátky cibule a na ně připravené maso.…

Moravský vrabec

Moravský vrabec

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Až ucítíte z trouby vůni Moravského vrabce, už se vám budou sbíhat sliny! Ať ho budete jíst jen s chlebem a okurkou, nebo si k němu uvaříte knedlík se zelím, v každém…

Omáčka s vepřovým masem

Omáčka s vepřovým masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Jednoduchou minutku z vepřového masa můžeme podávat s hranolky, pokud bude omáčky více, uvaříme k ní rýži. Jemný pórek zde nahrazuje cibuli a dodá masu lahodnou příchuť.

toprecepty.cz

35 min

Hovězí přední na divoko

Hovězí přední na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Divokým kořením ochucené hovězí maso je dušené na cibuli a česneku s rajským protlakem, s trochou portského vína. Podáváme ho se smetanou zjemněnými mačkanými brambory s…

Marps

150 min

Hovězí přední na divoko

Hovězí přední na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Divokým kořením ochucené hovězí maso je dušené na cibuli a česneku s rajským protlakem, s trochou portského vína. Podáváme ho se smetanou zjemněnými mačkanými brambory s…

Marps

150 min

Slaný chlebový dort

Slaný chlebový dort

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Těsto si připravíme v domácí pekárně. Vykynuté ho přendáme do vymyzané a vysypané formy, kterou jsme zvolili a necháme 20 minut kynout. Pak dáme do vyhřáté trouby na 180…

Šumavská bramboračka

Šumavská bramboračka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Oloupané brambory a oloupanou kořenovou zeleninu nakrájíme na kostičky, posypeme lžičkou kmínu, osolíme, zalijeme asi 1,5 litru vody a vaříme do poloměkka. Potom přidáme…

Vepřová krkovice s bylinkami

Vepřová krkovice s bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Šťavnatá vepřová krkovice pomalu pečená s cibulí, česnekem a voňavými bylinkami je klasika české kuchyně. Hodí se ke špenátu a domácím nokům, takže vznikne vydatný a…

past1978

95 min

Jednoduchý chleba

Jednoduchý chleba

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Domácí chléb je v dnešní době levnější než kupovaný, ale především výborně chutná. Příprava z droždí je opravdu snadná a jistě se povede. Přidat můžeme oblíbené semínka…

Tvarohové slané houstičky

Tvarohové slané houstičky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Malé zlatavé houstičky připravíme z nekynutého tvarohového těsta a ochutíme naším oblíbeným kořením a semínky dle chuti. Houstičky potřeme mlékem, posypeme kmínem, mákem…

Kroupovka

45 min

Chleba podle Romana Vaňka

Chleba podle Romana Vaňka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Uvítání hostů chlebem a solí byl zvyk našich předků. I dnes je chleba každodenní jídlo v mnoha domácnostech a nesmí chybět v žádné kuchyni. Dopřejte si možnost vytvořit…

Khase

125 min

Maso pečené v zelí

Maso pečené v zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Omyté a osušené maso nakrájíme na větší kostky. Zelí nakrouháme najemno a rozprostřeme do pekáčku. Lehce osolíme a okmínujeme. V pánvi na rozehřátém oleji necháme zpěnit…

Swinga

35 min

Jelení guláš Videorecept

Jelení guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Pokud se vám poštěstilo a dostali jste kousek jelení plece, uvařte z ní guláš a rovnou dvojité množství. Druhý den je totiž ještě lepší, než ihned po uvaření. Ale…

lenka-m

160 min

Kynuté bramborové houstičky

Kynuté bramborové houstičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Není nad čerstvé domácí pečivo. Bramborové houstičky z kynutého těsta příjemně provoní vaší kuchyň. Houstičky jsou krásně křehké a díky bramborám vydrží dlouho měkké.…

MiskaM

65 min

Václavkový guláš

Václavkový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hustý a sytý houbový guláš z podzimních václavek má díky feferonce velmi pikantní chuť. Guláš podáváme s knedlíkem a na talíři jednotlivé porce ozdobíme cibulí,…

BILKOVAI

60 min

Zelňačka, jak ji máme rádi

Zelňačka, jak ji máme rádi

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vůně kysaného zelí, kousek klobásy a trocha brambor – tradiční česká zelňačka je polévka, která zahřeje tělo i duši. Její jemně kyselá chuť je neodmyslitelnou součástí…

piskaa

40 min

1 13 14 15 16 17 148

Naposledy jste si prohlédli