Tykvový prívarok s koprem
Recept ještě nebyl hodnocenTekvicu ošúpeme, nastrúhame na hrubom strúhadle, zasypeme lyžičkou soli premiešame a necháme chvíľu vypotit.Na oleji usmažíme cibuľku, len slabo, pridáme vyžmýkanú…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tekvicu ošúpeme, nastrúhame na hrubom strúhadle, zasypeme lyžičkou soli premiešame a necháme chvíľu vypotit.Na oleji usmažíme cibuľku, len slabo, pridáme vyžmýkanú…
Pokud jste milovníky koprovky, pak je tento recept přesně pro vás. Kopr zavařený v malých sklenkách je k přípravě koprové omáčky ideální, protože oproti kopru sušenému…
Zelí si nakrájíme na drobnější kousky, cibuli nadrobno a zasypeme jí zelí, pokapeme olivovým olejem, přidáme nasekaný kopr, osolíme, opepříme.
Všechny suroviny na lososa smícháme. Připravíme krabičku velkou přibližně jako losos. Vysteleme ji větším kusem potravinové fólie. Naspod nasypeme solnou směs jen tak,…
Všechny suroviny na lososa smícháme. Připravíme krabičku velkou přibližně jako losos. Vysteleme ji větším kusem potravinové fólie. Naspod nasypeme solnou směs jen tak,…
Hrudní koš, bříška, vnitřnosti, 1 mrkev, celer, bobkové listy, česnek, pepř, nové koření, kopr, libeček, sůl dáme do tlakového hrnce, zalijeme vodou a vaříme do měkka.…
Kvašáky jsou oblíbenou pochoutkou vrcholícího léta. Mnoho lidí si myslí, že vyrobit dobré kvašáky je umění. Právě naopak, je to velmi snadné! Připravíme je z…
V pekáčku opečeme maso a kosti na sádle. Pokud máme hrnec s funkcí Smažení, opečeme kosti ze všech stran v hrnci 15 minut při teplotě 200 ˚C.Přidáme nakrájenou zeleninu…
Pikantní zelné saláty jsou velmi oblíbené a pokud jsou kombinované s majonézou, jsou i velmi výživné. Nemusíme je podávat jen jako přílohu, mohou nahradit s vhodným…
Rybí polévka s koprem je lahodný a zdravý pokrm, který kombinuje jemné rybí filé, svěží zeleninu a výraznou vůni čerstvého kopru. Ideální volba pro lehký oběd nebo…
Toto jídlo připravíme snadno z pár surovin a přesto je to opravdová lahůdka. Jemný květák pěkně ladí se sýrovou omáčkou, kterou ho přelijeme. Na závěr ho ještě ozdobíme…
Mezi stálice letního grilování patří oblíbený losos. Jemné maso, lehce dochucené aromatický česnekem, potěší každého milovníka ryb. Příprava je rychlá, nenáročná a…
S létem přichází ruku v ruce i sezona cuket. Pokud už vám dochází nápady, co z cukety připravit, vyzkoušejte pokrm pocházející ze slovenské kuchyně, prívarok.…
S létem přichází ruku v ruce i sezona cuket. Pokud už vám dochází nápady, co z cukety připravit, vyzkoušejte pokrm pocházející ze slovenské kuchyně, prívarok.…
Spojení máslové dýně a rýže je pokrm s lehce nasládlou chutí. Skvělý jako sytý oběd, teplá večeře nebo zdravá náhrada k tradičnímu rizotu. Její snadnou přípravu zvládnou…
Očištěnou mrkev nakrájíme na silnější šikmá kolečka a očistěný celer a cibuli na větší kostky, vložíme do pekáčku, přidáme překrojená rajčátka, osolíme, opepříme,…
Nejprve dáme vařit brambory na kostičky, osolíme, přidáme kmín a mražené houby, až jsou poloměkké brambory, přidáme smetanu, kopr, dochutíme octem a zahustíme…
Drahé krabí maso v tomto receptu nahradíme surimi tyčinkami. Výsledný salát je lehký a velmi chutný. Použitím rýže a sterilované kukuřice se zvýší jeho nutriční hodnota…
Velké zelné listy stažené z hlávky zelí spaříme vařící vodou, aby byly plastické a připravíme náplň z masa.Do míchaného mletého masa dáme vajíčko, kopr, nasekanou…
Salát z pečené červené řepy můžete podávat jako lehký oběd či večeři či jako předkrm nebo doplněk k hlavnímu jídlu. Marináda je příjemně sladkokyselá a zálivka z…
Ředkvičky jsou oblíbenou jarní zeleninou a navíc jsou velice nenáročné na pěstování. Připravit z nich můžete osvěžující salát s jablkem a jogurtem, dochucený citronovou…
Krémová cuketovo-dýňová omáčka zachutná hlavně těm, kteří milují koprovou omáčku. Tahle koprovka má však krásnou oranžovou barvu, a pokud jste ještě neochutnali…
Na másle krátce orestujeme nakrájenou cibulku a česnek. Přidáme vejce, necháme je srazit a vychladnout.Tvaroh smícháme se sýrem a přidáme zchladlé vejce. Dochutíme…
Sůl s nadrceným pepřem smícháme a řádně vetřeme ze tří stran do masa. Dáme do misky pokapeme šťávou z citronu, olejem přidáme nasekaný kopr a dáme odpočinout na 2 hod.…