Kuřecí křidélka na zelenině
Recept ještě nebyl hodnocenStonky zeleru a mangold nakrájame na menšie kúsky, paradajky a cibuľu na mesiačiky, brokolicu rozoberieme na ružičky, kurkumu na tenké kolieska.Všetku zeleninu dáme do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Stonky zeleru a mangold nakrájame na menšie kúsky, paradajky a cibuľu na mesiačiky, brokolicu rozoberieme na ružičky, kurkumu na tenké kolieska.Všetku zeleninu dáme do…
Kuřecí prsa odblaníme a nakrájíme na malé kostičky. Okořeníme solí, pepřem, grilovacím kořením a zakápneme olivovým olejem.Žampiony nebo jiné houby nakrájíme na tenké…
Všechny suroviny na marinádu smícháme, mimo cibule. Do marinády vložíme stehna a vmasírujeme do nich marinádu. Přes noc necháme odležet v lednici.Druhý den nakrájíme…
Bramborové placky jsou vylepšené medvědím česnekem. Je možné je vyzkoušet nejlépe na jaře, v době sezóny medvědího česneku. Výborný nápad na zpracování brambor z…
Na tradiční dobrý guláš nemusíte jen do hospody. Vyzkoušejte uvařit tento skvělý guláš z poctivého cibulového základu s doměkka podušenými kousky vepřového masa. Guláš…
Zapneme troubu na 190 °C a zapékací pekáček vyložíme papírem na pečení (usnadní mytí).Paličky očistíme a osušíme papírovými utěrkami. Máslo pokojové teploty v malé…
Kuřecí steaky opatrně naklepeme ze strany bez kůže. Osolíme z obou stran, opepříme a potřeme hořčicí.Mrkev očistíme a nakrájíme na čtvrtiny. Pórek rozkrojíme na poloviny…
Salát ze smažené cibule podávaný nastudeno může obohatit sváteční stůl nebo grilování s přáteli. Milovníci cibule určitě ocení dobře propečenou a chutně okořeněnou…
Masové rolky jsou velmi oblíbené. A není divu, plátek masa se zajímavou náplní skrývá spoustu chutí. V tomto případě naplníme kuřecí rolky slaninou, sýrem a voňavými,…
Plátek šťavnatého vepřového masa stočený do závitku a plněný výbornou náplní ze šunky, mozzarelly a listového špenátu vám jistě zachutná. Chutě v náplni se skvěle…
Na teplé letní dny se hodí k přípravě snadné, rychlé a svěží jídlo. Přesně takovým jsou tyto smažené kuřecí kousky v těstíčku s restovanou zeleninou. Zelenina ze…
Příprava kuskusu je rychlá a velmi snadná, stačí mu chvíle ve vroucí vodě. Navíc ho lze připravit na mnoho způsobů. Ochutnejte ho ve směsi s paprikou, fazolovými lusky,…
Brambory oškrábeme a nakrájíme na tenčí plátky.Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.Vymažeme pekáč, dospod poklademe polovinu nakrájených brambor a…
Křupavé opečené těstoviny a šunka s horkým rozteklým sýrem jsou stálice zimních večerů a ukázkou hřejivého rodinného jídla z jednoho pekáče. Pro odlehčení si k nim…
Krůtí křídla očistíme, omyjeme, rozdělíme v kloubu na 4 části a osolíme.Do pekáčku dáme nakrájenou cibuli, na ni osolená křídla, která posypeme bylinkovým grilovacím…
Z vlašských ořechů můžeme jednoduše připravit výbornou pochutinu, kterou si vychutnáme se sklenkou vína. Křupavé pečené ořechy zajímavě kombinují sladkou a slanou chuť a…
Kuřecí maso nakrájíme na kousky, osolíme a opepříme.V pánvičce na rozpáleném oleji orestujeme maso dozlatova. Krátce před koncem restování posypeme grilovacím kořením…
Brambory oloupeme a pokrájíme na kostičky.Rozložíme je na tukem vymazaný alobal, na vymazání použijeme olej nebo máslo.Osolíme je, opepříme a posypeme drceným kmínem a…
Paštika z kvalitních ingrediencí umí být vskutku lahodnou pochoutkou. Když ji navíc připravíte nejen z jater, ale také třeba z vypečeného vepřového masa, bude…
Kuřecí maso je ideálním zdrojem bílkovin. Pokud si kuřecí závitek dáš k obědu, můžeš si vybrat jakoukoliv přílohu (rýže, kuskus, brambory a další). Chceš si dát kuřecí…
Krůtí prsní maso nepotřebuje příliš dlouhou tepelnou úpravu. Kapustičky jsou při správné úpravě křupavé a nasládlé. V kombinaci s krůtími závitky vytvoříte výborné…
Kuře na jakýkoliv způsob je zárukou velmi rychlého a vydatného obědu. V tomto receptu najdeme návod na přípravu uzených kuřecích čtvrtek, které zapečeme podlité vývarem.…
Šťavnaté krůtí rolky naplníme slaninou, kouskem sýra a doměkka podusíme s rozmarýnem. Skvělou přílohou jsou pak dvě zeleninová pyré, co dodají barvy na talíř. Jedno je…
Sójové kostky povaříme 10 minut ve vývaru s trochou sójové omáčky. Pokud není vývar dostatečně slaný, tak dosolíme.Mezitím připravíme těstíčko smícháním všech…