Rybí filé se sýrem
Recept ještě nebyl hodnocenRybí filé je oblíbené zejména pro rychlost a jednoduchost přípravy. Existuje mnoho způsobů, jak ho v kuchyni využít. Zkuste jemnou chuť ryby zvýraznit zapečením s nivou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 423 kJ / 101 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25,00 g |
| Sůl | 60,00 g |
| Sacharidy | 20,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Rybí filé je oblíbené zejména pro rychlost a jednoduchost přípravy. Existuje mnoho způsobů, jak ho v kuchyni využít. Zkuste jemnou chuť ryby zvýraznit zapečením s nivou…
Losos je chutná a zdravá ryba a jeho příprava je rychlá a jednoduchá. Osmažený filet, přelitý sametově jemnou smetanovou omáčkou zvýrazněnou hořčicí, medem a citronovou…
Oblíbená tilápie je zástupcem sladkovodních ryb. Její maso je jemné a po usmažení dokonale šťavnaté. Filety tak stačí jen okořenit, v mouce usmažit a doplnit citronovou…
Pokud máte rádi ryby, tohle je recept, který musíte vyzkoušet. Grundle je označení malých sladkovodních rybiček, které jsou po usmažení dokonale křupavé a velmi chutné.…
Ryby se v našem jídelníčku často neobjevují. Tento recept na lehký oběd či večeři téměř bez práce vás přesvědčí, že i na rybě si můžete pochutnat. Pokud zatoužíte po…
Těstoviny uvaříme podle návodu na sáčku, propláchneme studenou vodou a dáme do větší mísy.Přidáme tuňáka i s olejem, pokrájená rajčátka na čtvrtky, cibulku na kolečka,…
Rychlý oběd z rybího filé a zeleniny, který stačí dát jen na chvíli do trouby a můžete servírovat. Ideální pro ty, kterým chybí ryby v jídelníčku, ale zároveň nechtějí…
Jemné filety z tresky pečené na másle se rozplývají na jazyku a vyniknou svou čistou chutí moře. S pár kapkami citronu a bylinkami vytvoříte během chvilky zdravé jídlo,…
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě přijde k chuti jako rychlý oběd či večeře. Porce ryby stačí jednoduše obalit ve směsi koření, bylinek, mouky a škrobu a usmažit…
Díky možnosti zakoupit čerstvou rybu takřka celý rok, můžeme připravit pstruha vždy, když na něj dostaneme chuť. Křupavá vypečená krustička z hladké mouky a směsi koření…
Gnocchi patří k italské klasice a skvěle si rozumí s různými omáčkami. Smetanová omáčka s uzeným sýrem, ochucená bazalkou, skvěle doplňuje kousky restovaného lososa.…
V jednoduchosti je krása, jemné rybí maso z amura, doplněné kořením na ryby, se bude na talíři přímo rozpadat. Maso nechte s kořením uležet přes noc v lednici, opečte na…
Ryby vykucháme, zbavíme šupin, odřízneme hlavy. Větší ryby naporcujeme. Rybí maso se před vložením do kyselého láku musí nasolit, aby se pomocí soli zbavilo tekutiny…
Rybí filety si opláchneme a osušíme. Pokapeme citronem a necháme chvíli odležet.Mezitím si na plátky nakrájíme rajčata a papriku. Nasekáme cibulku. Rybu osolíme,…
Kapra si většina z nás dopřává pouze na vánoční svátky. V letních měsících můžete tuto rybu zajímavé chuti připravit na grilu. Kapr pečený v alobalu, příjemně vonící po…
Tilapii necháme rozmrazit,osušíme,osolíme,posypeme kořením a citronovým pepřem.Slaninu nakrájíme na slabé proužky,brambory oloupeme a nakrájíme na plátky.Na dno pekáčku…
Pokud jste až do teď připravovali výhradně smaženého kapra, pojďte si vyzkoušet dietnější způsob úpravy. Porce kapra posypané kořením osmažíme na másle do zlatova.…
Candáta nakrájíme na silnější podkovy, každou z nich posypeme kořením na ryby, které máme rádi a každou podkovu ještě zastříkneme troškou olivového oleje. Necháme asi…
Rybu nakrájíme na porce, osolíme, posypeme kořením a necháme odležet. Malou formu s pekáčkem potřeme silně máslem. Do pekáčku dáme porce ryby, poklademe kousky másla. Do…
Rybí filé osolíme a posypeme kořením. Na pánvi rozehřejeme máslo. Vložíme filé a opečeme z každé strany. Přilijeme trochu vody a dusíme. Podle potřeby doléváme vodu …
Pangase necháme mírně rozmrznout.Pak ho přepůlíme,pokapeme citron.šťávou,a necháme asi 40min.odležet. Sýry nastrouháme a smícháme se zakys.smetanou.Je-li to moc husté…
Dokřupava osmažené kousky dobře ochuceného kapřího masa přilákají pozornost všech milovníků dobré ryby. Pokud máte kapra z dobrého zdroje a pečlivě ho připravíte,…
Odřezky, rybí hlavy, bílou rybu povaříme v osolené vodě společně s bobkovým listem, kuličkami pepře a nového koření. Vývar přecedíme a dáme bokem vychladnout. Maso…
Máslo necháme rozpustit v hlubší pánvi. Poklademe na něj filé a dusíme. Dusíme tak dlouho dokud se nerozpadne na kousky. Podušené filé podle chuti osolíme a posypeme…