Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření na ryby - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie423 kJ /
101 kcal
Bílkoviny5,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25,00 g
Sůl60,00 g
Sacharidy20,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Rybí filé se sýrem Videorecept

Rybí filé se sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Rybí filé je oblíbené zejména pro rychlost a jednoduchost přípravy. Existuje mnoho způsobů, jak ho v kuchyni využít. Zkuste jemnou chuť ryby zvýraznit zapečením s nivou…

Marta

40 min

Losos ve smetanové omáčce s medem

Losos ve smetanové omáčce s medem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Losos je chutná a zdravá ryba a jeho příprava je rychlá a jednoduchá. Osmažený filet, přelitý sametově jemnou smetanovou omáčkou zvýrazněnou hořčicí, medem a citronovou…

Jurgen.k

40 min

Zdravé filé se zeleninou

Zdravé filé se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Rychlý oběd z rybího filé a zeleniny, který stačí dát jen na chvíli do trouby a můžete servírovat. Ideální pro ty, kterým chybí ryby v jídelníčku, ale zároveň nechtějí…

Danielle18

35 min

Filé zapečené s vejcem

Filé zapečené s vejcem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Ryby se v našem jídelníčku často neobjevují. Tento recept na lehký oběd či večeři téměř bez práce vás přesvědčí, že i na rybě si můžete pochutnat. Pokud zatoužíte po…

Gwynplain

50 min

Grundle

Grundle

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pokud máte rádi ryby, tohle je recept, který musíte vyzkoušet. Grundle je označení malých sladkovodních rybiček, které jsou po usmažení dokonale křupavé a velmi chutné.…

Tilápie na másle a citronu

Tilápie na másle a citronu

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Oblíbená tilápie je zástupcem sladkovodních ryb. Její maso je jemné a po usmažení dokonale šťavnaté. Filety tak stačí jen okořenit, v mouce usmažit a doplnit citronovou…

Žraločí steak

Žraločí steak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Šťavnatý žraločí steak je delikatesa, která vyniká jemnou chutí a pevnou strukturou masa. Připravuje se podobně jako tuňák nebo mečoun, nejlépe na pánvi nebo grilu, kde…

suslajda

20 min

Treska na másle, pečená v troubě

Treska na másle, pečená v troubě

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jemné filety z tresky pečené na másle se rozplývají na jazyku a vyniknou svou čistou chutí moře. S pár kapkami citronu a bylinkami vytvoříte během chvilky zdravé jídlo,…

martianekk

45 min

Amur, jen tak...

Amur, jen tak...

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V jednoduchosti je krása, jemné rybí maso z amura, doplněné kořením na ryby, se bude na talíři přímo rozpadat. Maso nechte s kořením uležet přes noc v lednici, opečte na…

petrzelka

25 min

Křupavý losos na zelených fazolkách

Křupavý losos na zelených fazolkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Filety nařízneme a vetřeme část posekaných bylinek a vsuneme plátky česneku. Osolíme, opepříme, příp. posypeme kořením na ryby (např. Kotányi) a zbytkem bylinek. …

Pstruh na másle

Pstruh na másle

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Díky možnosti zakoupit čerstvou rybu takřka celý rok, můžeme připravit pstruha vždy, když na něj dostaneme chuť. Křupavá vypečená krustička z hladké mouky a směsi koření…

Losos na másle s bramborovou kaší

Losos na másle s bramborovou kaší

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Brambory oloupeme a dáme vařit.Poté je vyndáme a dáme do mixéru s trochou mléka a soli. Umixujeme hladkou kaši (můžete je udělat i šťouchané).Lososa omyjeme a očistíme…

Lenicka ART

30 min

Křupavé kapří hranolky

Křupavé kapří hranolky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dokřupava osmažené kousky dobře ochuceného kapřího masa přilákají pozornost všech milovníků dobré ryby. Pokud máte kapra z dobrého zdroje a pečlivě ho připravíte,…

Jaromira18

34 min

Základní rybí salát

Základní rybí salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Ryby vykucháme, zbavíme šupin, odřízneme hlavy. Větší ryby naporcujeme. Rybí maso se před vložením do kyselého láku musí nasolit, aby se pomocí soli zbavilo tekutiny…

Ryba v kořeněném těstíčku

Ryba v kořeněném těstíčku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Do misky dáme vejce, zalejeme trochou mléka, přidáme koření na ryby a worčestrovou omáčku dle chuti (já dávám od oka cca 1 lžíci). Promícháme a přidáváme hladkou mouku…

baruska_l

30 min

Pikantní  kapr v horkovzduchu

Pikantní kapr v horkovzduchu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Všechny ingredience smícháme a pořádně v této směsi "omatláme" kapříka. Marinujeme do druhého dne. Během marinování kapra ve směsi promícháme, protože marinády není tak…

BILKOVAI

30 min

Štika s Nivou

Štika s Nivou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Vykuchanou dobře osušenou menší štiku potřeme kořením na ryby, kůžičku před potřením drobně nařežeme, po té do dutiny břišní vložíme nivu a štiku zabalíme do anglické…

Zajic1

40 min

Tilapie pečená s bramborami

Tilapie pečená s bramborami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tilapii necháme rozmrazit,osušíme,osolíme,posypeme kořením a citronovým pepřem.Slaninu nakrájíme na slabé proužky,brambory oloupeme a nakrájíme na plátky.Na dno pekáčku…

Jikotka

60 min

Rybí karbanátky s batátovým pyré

Rybí karbanátky s batátovým pyré

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Křupavé smažené karbanátky jsou oblíbené a rychlé jídlo. Skvěle chutnají i připravené z rybího masa. Podáváme je s batátovým pyré. To zaujme jemnou nasládlou chutí,…

poslirecept

40 min

1 2 3 10

Naposledy jste si prohlédli