Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření Nové koření - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kabanosová omáčka

Kabanosová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kabanos si oloupeme, nakrájíme na půlkolečka a osmahneme na oleji dorůžova. Přidáme 2 lžíce hladké mouky a mírně orestujeme, zalijeme vodou. Přidáme na kostičky…

Frankfurtská polévka se zeleninou

Frankfurtská polévka se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

V hrnci rozehřejeme sádlo, zesklovatíme cibulku, přihodíme na kostičky nakrájenou mrkev, petržel a celer a zasypeme hladkou moukou, po chvíli mletou paprikou, promícháme…

ivulinka

60 min

Polévka z kuřecích drobů

Polévka z kuřecích drobů

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Do hrnce dáme krky, srdíčka a žaludky, omytou rozpůlenou cibuli i se slupkou, rozpůlený česnek, libeček s bršlicí, koření, osolíme, zalijeme vodou a vaříme 2 hodiny.Po 2…

Rybí salát v koprové remuládě

Rybí salát v koprové remuládě

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Cejny vykucháme, odstraníme hlavu a ploutve a zbavíme šupin.Včetně kůže je dáme do vhodné nádoby a přidáme na kolečka nakrájenou cibuli.Deko uvaříme podle návodu a horký…

Šunkové závitky v aspiku

Šunkové závitky v aspiku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nálev z uvedených ingrediencí je nutné povařit asi 1 minutu a nechat vychladnout. Přidáme cca 25 cukerinů. Nasypeme postupně do nálevu 2 balíčky čiré želatiny. Řádně…

Zelňačka z kysaného zelí

Zelňačka z kysaného zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Nejprve uvařte na kostičky nakrájené, oloupané brambory.Poté dejte do hrnce zelí i s nálevem, zalijte ho vývarem (200 ml) a nechte vařit na mírném plamenu cca 10 minut…

Kanec na divoko

Kanec na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Omyté a osušené maso dáme do pekáčku, ve kterém jsme na oleji orestovali zlehka cibulku. Maso osolíme a posypeme tymiánem, veškeré celé koření rozetřeme ve hmoždíři a…

Hlíva jako "ovar"

Hlíva jako "ovar"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hlívu očistíme, tvrdé konce odkrojíme a necháme do polévky. Dáme vařit vodu s rozmačkaným česnekem, kořením a necháme pár minut vařit.Do vařící vody dáme hlívu a vaříme…

Řecké křupavé zelí - skvělé

Řecké křupavé zelí - skvělé

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nakrájené zelí dáme do velkého hrnce a spaříme 2 l horké vody. Přivedeme k varu na 1 minutu a hned z vody vytáhneme sítkem do misky. Do té samé vody vložíme papriky a…

Petr Blek

60 min

Víkendová valašská kyselice

Víkendová valašská kyselice

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

V hrnci rozehřejeme máslo a osmahneme nakrájenou cibuli.Po chvíli přidáme nakrájenou klobásu a koření.Nakonec zaprášíme moukou, přidáme prokrájené zelí a podlijeme vodou…

Sigiczek

40 min

Celý oběd z vepřových žeber

Celý oběd z vepřových žeber

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Omytá žebra dáme vařit společně s kořenovou zeleninou, cibulí, česnekem a kořením. Vaříme doměkka, až maso jde dobře od kosti.Uvařenou polévku scedíme a maso od kosti…

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Chystáte rádi jedlé dárky pro rodinu a přátele? Hodí se během celého roku, nejen na Vánoce. Zejména v létě během sezóny grilování udělá radost nakládaný hermelín.…

toprecepty.cz

40 min

Dušené debrecínské zelí

Dušené debrecínské zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zelí, ke kterému přidáme špek a kvalitní uzené debrecínské párky vám může směle nahradit celou večeři. Dochuťte zelí podle vašich preferencí, přidejte pořádný krajíc…

mika59

45 min

Nakládané Hermelíny

Nakládané Hermelíny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Nakládané sýry jsou ideální pochoutkou k pivu či vínu a skvěle se hodí na sváteční období. Aromatický a krémový hermelín naložený spolu s paprikou, feferonkou, olivami a…

www.zarovi.cz

25 min

Polévka z červené čočky

Polévka z červené čočky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Ná másle (dala jsem i kapku olivového oleje) osmažíme na drobno nakrájenou cibulku a prolisovaný česnek, přidáme červenou čočku (asi 1/3 sáčku) a zalijeme vodou, přidáme…

hadikuze

15 min

Kuřecí játra po myslivecku

Kuřecí játra po myslivecku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pikantní zpracování kuřecích jater sebou přináší neobvyklou příchuť lihoviny. Nebojte se alkoholu, ten vařením vyprchá, jen za sebou zanechá chuťovou stopu. Kdo má rád…

Pajaja

35 min

1 18 19 20 21 22 95

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli