Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 110 kJ / 2 416 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 332,33 g |
Tuky | 110,67 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 905 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 20,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí v pepřové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WlnX
Moje poznámka
Hovězí v pepřové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WlnX
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 9 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 14 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 19 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 5 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 9 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 11 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 11 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 11 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 11 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 12 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 14 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 16 hodinami
Tématické fráze:
hovězí omáčka na pepři,
hovezi na pepři,
hovězí omáčka,
pepřová omáčka,
pepřová hovězí omáčka,
pepřová omáčka recept,
hovězí omáčky,
hovězí pepřová omačka,
hovezí na pepři omačka,
maso na pepřove omačce,
hovezi s peprovou omackou,
hovězí omáčka recepty,
hovězí s omáčkou,
hovězí maso na pepři,
pepřové omáčky,
maso v pepřové omáčce,
hovezi maso na peprove omacce,
hovězí recepty,
hovězí plátky na pepři,
hovezi maso v peprove omáčce
Suroviny:
plec hovězí loupaná,
pepř mletý,
cibule,
vývar hovězí,
smetana 33%,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
olej řepkový,
jíška máslová
Komentáře (7)
Pomaláč sice nemám,ale dělávám podobně z kližky 50minut v papiňáku.Navíc ještě k opepřenému masu po orestování přidávám do vajíčka na luhování čaje 10kuliček barevného pepře.Hotové jídlo má sice pořádné"grády"ale smetana to krásně zjemní