Kuře pěkně šťavnaté z pečenky
Recept ještě nebyl hodnocenPěkně šťavnatá kuřecí stehna se zlatavou a křupavou kůžičkou připravíme jednoduše v pečence. Výborné chuti dosáhneme tak, že maso předem naložíme do solné lázně, kterou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pěkně šťavnatá kuřecí stehna se zlatavou a křupavou kůžičkou připravíme jednoduše v pečence. Výborné chuti dosáhneme tak, že maso předem naložíme do solné lázně, kterou…
Vepřová panenka je delikátní, libové maso. Celý šál v kuse zarestujte do barvy a nechte dopéct v troubě. Lahodné plátky masa s růžovým středem si budou skvěle rozumět se…
Sladkost pečené cibule, jemné žervé, vůně koření a pikantní nádech česneku vytvářejí lahodnou krémovou omáčku plnou intenzivní chuti. Takto jednoduše připravíte…
Nejprve připravíme náplň: smícháme mleté maso, vajíčko, sladkou papriku, klobásové koření, utřený stroužek česneku (i víc, podle chuti, dala jsem 3 české), osolíme a…
Nevěříte, že se dají křupavé řízky připravit i bez smažení? My vás přesvědčíme o opaku. K dokonalé křupavosti budete potřebovat speciální obalovací směs a funkci…
Panenka z divočáka je velmi jemná a aromatická. K dochucení použijeme pouze jednoduchou bylinkovou marinádu, která výraznou chuť masa podpoří. Poté stačí maso krátce…
Tato příprava kuřecího masa je jednou z nejjednodušších. Snadno jí zvládne i začátečník. Použitím různých druhů mražené zeleniny dostaneme pokaždé jiný pokrm. Je jisté,…
Papriky vypereme a zbavíme vnitřků. Já vršky neodřezávám, ale papriku úplně nahoře podržím a za stopku promáčknu vnitřky pomocí palce dovnitř a pak za stopku vytáhnu.…
Játra orestujeme na oleji (místo ol. oleje lze použít máslo), přiklopíme pokličkou a chvilku podusíme, asi 5 min. - NEPODLÉVAT. Necháme vychladnout. Po vychladnutí je…
Nudličky z kuřecího masa přes noc marinované v sójové omáčce znamenají jediné, a to směs se zeleninou alá čína. Tolik oblíbený a rychlý pokrm se dá připravit na různý…
Hledáte jednoduchý a výživný pokrm na všední den? Přesně tím jsou kuřecí nudličky zprudka restované se zeleninou a pikantním kořením, které jsou doplněny sekanými…
Stejně jako v opravdové pizzerii, i doma si můžeme snadno připravit chutný česnekový pizza chléb, kterému málokdo odolá. K přípravě stačí kousek základního těsta na…
Jemnou chuť kuřecích jater doplní sladké, chuťově bohaté portské víno, česnek a tymián. Játra krátce restujeme a poté rozmixujeme spolu s máslem, smetanou a zbytkem…
Sýrové tyčinky jsou křupavé a voňavé slané pečivo, které se skvěle hodí jako rychlé občerstvení. Jemné těsto proložené sýrem se upeče dozlatova a vytváří dokonale…
Toužíte po skvělých pečených bramborách, které se hodí jako příloha, ale výborné jsou i jen tak samostatně? Vyzkoušejte je upéct podle tohoto receptu. Klíčem je vyladěná…
Připravte jako pohoštění velmi jednoduchou variantu slaných chuťovek z toastového chleba. Zvolíte - li vhodnou náplň, výsledné jednohubky si nic nezadají s…
Slané tyčinky z listového těsta, s uzeným sýrem, okořeněné mletou paprikou, můžete připravit jako pohoštění k posezení u piva či vína a jaké další koření či semínka…
Připravíme klasicky kvásek z droždí.Přisypeme dobře prosátou hladkou mouku, přidáme hrnek vody, zbytek droždí, 1,5 lžíce slunečnicového nebo olivového oleje, 1 čajovou…
Maso naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí a zabalíme s mletým okořeněným masem do balíčků, které uzavřeme párátkem. Balíčky vložíme na osmaženou cibulku, rychle opečeme…
Kohouta naporcujeme, okořeníme dle chuti a pečeme 1,5 hodiny v remosce. Nedáváme žádný tuk, kohout pustí dost šťávy, občas otočíme, aby se opekl ze všech stran.Uvaříme…
Záviny z listového těsta jsou oblíbenou součástí rodinného jídelníčku i vítaným občerstvením pro nečekanou či plánovanou návštěvu. Kombinace anglické slaniny a nivy v…
Kuřecí řízky lehce naklepeme, osolíme a posypeme kořením z obou stran. Poté prudce osmažíme na trošce oleje. Do vedlejšího pekáčku si naskládáme cibuli a česnek…
Plátky kuřecího masa naklepeme a okořeníme jak je libo. Sladkou paprikou, pálivou, nebo chilli kořením, osolíme a v hrnci na troše oleje osmahneme z obou stran dozlatova…
Indická kuchyně je tak velká a rozmanitá jako jejich země. Proto si získává stále víc a víc příznivců, kteří dokážou ocenit její specifickou a nezaměnitelnou chuť. To,…