Marinované medailonky z divočáka
Panenka z divočáka je velmi jemná a aromatická. K dochucení použijeme pouze jednoduchou bylinkovou marinádu, která výraznou chuť masa podpoří. Poté stačí maso krátce opéct a podusit.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované medailonky z divočáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5YN7
Moje poznámka
Marinované medailonky z divočáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5YN7
Nejnovější recepty
Halušky se slaninou a brynzou
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí směs na hořčici s medem
Přidáno před 10 hodinami
Zázvorový nápoj
Přidáno před 10 hodinami
Jablečný koláč se zakysankou
Přidáno před 13 hodinami
Loupáčky s mákem podle Míši Landové
Přidáno před 14 hodinami
Řezy se smetanovo-čokoládovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodné luxus koláčky
Jitinka před 18 minutami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Lucie Hertlova před 6 hodinami
Houbová gulášovka
Kajkajak před 6 hodinami
Hrníčková kefírovka (bezvaječná)
Romario před 7 hodinami
Máslový korpus na dort
LucieRiedl před 7 hodinami
Zázvorový nápoj
Gurman_HOLUB před 10 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lida.Rose před 10 hodinami
Kuskusový pudink
petulos před 11 hodinami
Makové muffiny
Susanna před 11 hodinami
Pravý vepřový guláš
Kristynahaftova před 11 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
olej olivový,
sůl,
koření,
tymián,
rozmarýn,
cibule
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.