Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koriandr - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Big Burger s hummusem

Big Burger s hummusem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do mísy připravíme hladkou mouku, cukr, sušené droždí, vejce, sůl, olivový olej, vodu a důkladně promícháme v hladké těsto, necháme odpočinout.Po nakynutí uděláme z…

Paštika podle mě

Paštika podle mě

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso včetně uzeného nakrájejte na menší kousky, okořeňte a osolte ho, podlijte vodou a spolu s nakrájenou cibulí a česnekem ho zvolna pečte v troubě do měkka.Případně…

malaleonka

30 min

Sumeček s pórkem na asijský způsob

Sumeček s pórkem na asijský způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V misce rozmícháme vaječný bílek se solamylem a obalíme sumečka nakrájeného na kousky nebo nudličky. Prudce osmažíme na pánvi v rozehřátém oleji, používám ráda arašídový…

Kořeněné a  zapečené mleté maso

Kořeněné a zapečené mleté maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso dáme do mísy, osolíme ho, nalijeme smetanu, promícháme a necháme pár hodin odpočívat. Po odpočinutí přidáme vejce, veškeré koření, nadrobno nakrájenou cibuli,…

Bibinka

60 min

Krhanické křupky "Chlapáci"

Krhanické křupky "Chlapáci"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nálev zahřejeme k varu a necháme hodinu louhovat… Do sklenic si zatím k okurkám přidáme (buď na dno, nebo průběžně do sklenice): 1 vinný list, kopr, 3-5 koleček mrkve,…

Čínské kuřecí satay

Čínské kuřecí satay

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Nakrájejte kuře na polovinu délky a pak na tenké plátky.Kousky obalte v misce se sodou. Nechte odležet 20 minut.Pak dobře opláchněte, osušte papírovou utěrkou a umístěte…

digiart

20 min

Mrkvový krém se zázvorem a kurkumou

Mrkvový krém se zázvorem a kurkumou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Všechny suroviny od cibule až po zeleninový vývar dáme do vysokorychlostního mixéru. Ve vysokorychlostním mixéru vybereme automatický program "Polévka" a zapneme,…

Tefal

40 min

1 17 18 19 20 21 23

Naposledy jste si prohlédli