Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí na houbách

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

21. 5. 2013 16:24

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie19 645 kJ / 4 695 kcal
Bílkoviny616,80 g
Tuky233,60 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 1,74 g
Sůl4,30 g
Sacharidy22,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

brontik brontik

27. 5. 2013 15:33

tejaja:Terezko výborný recept ;-):-K

Lucka

27. 5. 2013 13:50

spagetka:Recept je to pěkný, jen jsem chtěla autorce napsat, že mě se její příprava jehněčího líbí.A u hřbetu je přece jasné, že halt má kost;-).

danka

27. 5. 2013 13:48

Nejmenuje se Karolína Peake:-? Ta inteligence by tomu odpovídala:-D:-D

spagetka spagetka

27. 5. 2013 13:47

Lucka: V tom máte pravdu, leč zde byl k dispozici hřbet, a souhlas snázorem :yes::yes::yes:

Lucka

27. 5. 2013 13:43

Kus masa si může každý zvolit podle své chuti, nemyslíte?Hodnotím úpravu a ta se mi zdá příjemná a nepřeplácaná:yes:.

spagetka spagetka

27. 5. 2013 13:41

Karolína P.: Teď vážně - zkuste jakékoli kosti opéci a udělat z nich vývar. Budete překvapená skvělou sílou vývaru.:yes::yes::yes:

Karolína P.

27. 5. 2013 13:40

tejaja: Neřekla jsem, že jste pod úrovní mého psa, ale pouze, že kost k okousání bych dala svému psovi, my dáváme doma kosti psům a ne na talíře hostům :-)

tejaja tejaja

27. 5. 2013 13:22

Karolína P.:
1. To, čo je na fotke, nie je tanier, je to veľká servírovacia misa a vcelku je to kvôli nafoteniu.
2. Som pod úrovňou vášho psa, tak sa zdržte komunikácie so mnou. Viete, nie každý môže dosahovať vašej inteligencie, spoločenského postavenia a gastronomickej úrovne.

spagetka spagetka

27. 5. 2013 13:19

Karolína P.: Máte právo na svůj názor, už jste ho sdělila, Tejaja i já jsme písly také svůj názor, takže to fakt stačí. Prostě se neshodneme, což se stává, tak to tak necháme a bez emocí ano?

Karolína P.

27. 5. 2013 13:17

spagetka: Tak mezi kotletou a tímto kusem je snad rozdíl ne? Kotleta je maso s kouskem kosti, kdežto tohle je kus kosti trochu oplácaný masem a to mě tedy udivuje, že to dokážete srovnávat s kotletou! :-)) Takový kus bych vyvařila na vývar nebo dala okousat svému psovi, ale na talíř s přílohou bych to opravdu nedala ani nepříteli ;-)

spagetka spagetka

27. 5. 2013 13:11

Karolína P.: Vy jste nikdy neměla na talíři např.kotletu s kostí? To se neokusuje jako zvíře, to se okrajuje nožem a vidličkou přidržuje, jako homo sapiens sapiensis. S kostí je to masínko vždy šťavnatější. Jíst to snad umí každý, na to netřeba školení.

Karolína P.

27. 5. 2013 13:06

Anatomii těla si pamatuji od základní školy, ale co se gastronomie týče, tak nás nikde neučili, že se servíruje na talíř celej kus i s kostí, jak to proboha chcete jíst, to budete okusovat jako zvíře?? :-O A co se fotografií týče, tak pokud vím člověk jí i očima a vyfotit hezky to můžete i bez programu na úpravu fotek, ale když sem dáte takhle nehezké foto, na kterém jídlo nevypadá ani trochu chutně, spíše naopak, tak to už je pouze o vás a ne o foťáku. :-8

tejaja tejaja

27. 5. 2013 12:55

Karolína P.: Milá dáma, ja neviem, ako poznáte anatómiu, ale ak poviem chrbát, tak je jasné, že musí tam byť chrbtica a teda aj kosti. Keď kúpim celé jahňa, tak z neho polovicu nevyhodím len preto, lebo chrbát má kosti.
Nemám profesionálny fotoaparát, ani profesionálne programy na úpravu fotiek. Proste ako mi to foťák nafotí, taká je fotka. A môžem vás ubezpečiť, že mäso presušené nie je, a neide o bylinky.
Ak ste schopná posudzovať jedlo len podľa fotografie, asi veľká kuchárka nebudete, existuje veľa kuchárskych kníh absolútne bez fotiek. Ja posudzujem jedlo podľa receptu, nikdy nie podľa fotografie, pretože viem, že upraviť sa dá všetko a pritom recept môže byť nie príliš dobrý. Asi máte málo skúseností.
Prajem pekný deň;-)

Karolína P.

27. 5. 2013 02:09

Dámy teda nezlobte se, ale tohle vypadá vskutku hrozně a pochybuji, že to nějaká bylinka zachrání! Hledala jsem nějaký recept na jehněčí maso, ale tohle mě naprosto odradilo. Nějaký velký kus přepečeného vysušeného masa samá kost, co opravdu vypadá jak obří upečený brouk, jak tady psal pan Alois a celkový dojem toho jídla na mě zapůsobil hrozně. Já teda nevím, jaká je paní autorka kuchařka, ale tohle bylo asi vaše velké šlápnutí vedle :-(:no:

danielle72 danielle72

25. 5. 2013 09:48

magdalenka::yes::yes::yes:;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí kotlety na houbách příprava jehněčího masa skopové na houbach jehněčí maso na houbách jehněčí hřbet na houbách úprava jehněčího masa recept na úpravu jehněčího masa jehněčí hřbet s houbami jak upravit jehněčího masa jehněčí recepty uprava jehněčího masa-recepty jehne maso na houbách jak upravit jehněčí maso jak upravit jehněcí jehněčí pečení nahoubacj recept skopove na houbach jehneci hrbet bez kosti recept jehněčí hřbet s kostí recept jehněčí kotleta na houbách co s kotletou s kostí

Suroviny: kost, houby sušené, houby lesní, kmín drcený, sůl, šalvěj, smetana zakysaná, smetana sladká, ocet, cukr

TopRecepty.cz

Jehněčí na houbách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PKAw