Krkovička z trouby
Recept ještě nebyl hodnocenKrkovička se výborně hodí na grilování, je totiž pěkně prorostlá, což jí zaručuje šťavnatost. Skvěle chutná i po upečení v troubě. Plátky masa ochutíme česnekem, kečupem…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 725 kJ / 173 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 10,40 g |
| – nasycené | 2,67 g |
| – nenasycené | 4,96 g |
| –– mononenasycené | 3,87 g |
| –– polynenasycené | 1,09 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 48 mg |
| Sodík | 54 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Krkovička se výborně hodí na grilování, je totiž pěkně prorostlá, což jí zaručuje šťavnatost. Skvěle chutná i po upečení v troubě. Plátky masa ochutíme česnekem, kečupem…
Zapečené kotlety s bramborami, cibulí a šlehačkou, to je klasický víkendový oběd od našich maminek a babiček. Vše navrstvit do pekáče a šup s tím do trouby, minimum…
Krkovice je oblíbeným masem na gril, ale skvěle chutná i upečená v troubě. Je totiž pěkně prorostlá a díky tomu šťavnatá. Pořádný kus masa ochucený česnekem a kmínem…
Co dnes bude k obědu? Kotlety a brambory na smetaně. Také vás tyto dvě věty vrací do dětství? Zapečené maso s bramborem a smetanou patří mezi oblíbené klasické víkendové…
Potěšte svou rodinu poctivým obědem v podobě měkkého pečeného masa s cibulovou omáčkou zjemněnou smetanou. Maso prošpikujeme, zatáhneme na pánvi a poté pečeme na…
Pokud máte chuť na dobrý oběd, ale nechcete nic složitého na přípravu, vyzkoušejte tuto šťavnatou krkovici na bramborech. Plátky brambor poklademe krkovičkou, vrstvou…
Václav Frič je milovník klasické české kuchyně, proto v jeho hospodě nemůžete s výběrem jídla šlápnout vedle. Ať už svíčková, koprovka nebo vypečená kachna, budete mít…
Krkovička patří mezi nejoblíbenější části vepřového a není se čemu divit. Je šťavnatá, jednoduchá na přípravu a velmi variabilní. Vyzkoušíme ji upéct společně s cibulí,…
Zapečené brambory jsou skvělým pokrmem pro celou rodinu, který dokážeme připravit takřka bezpracně. Kolečka brambor ve dvou vrstvách tentokrát doplní plátky opečené…
Krkovice je jedna z nejpoužívanějších částí z výsekových mas. Jedná se o sval mírně prorostlý tukem, proto je maso šťavnaté. Je jen na vás, jakou si zvolíte přílohu k…
Šťavnaté plátky krkovice přelité jednoduchou a rychlou smetanovou omáčkou z nakládaného zeleného pepře budou chutnat nejlépe s jakoukoli bramborovou přílohou. Vhodné…
Staročeské recepty mají své kouzlo a patří mezi poklady české kuchyně. Pečená krkovička s česnekem a kořenovovu zeleninou je šťavnatá a díky marinádě skvěle ochucená.…
Krkovička je výborná na minutkové úpravy. Mírně prorostlé maso je dokonale křehké a nemá sklony k vysušení, jako třeba kotleta. Základem je vychucená marináda, ve které…
Šťavnatá vepřová krkovice dušená v bylinkách a koření provoní celou kuchyni a potěší každého milovníka poctivé české kuchyně. Jednoduchá příprava a dokonalá chuť z nich…
Kdo by nemiloval gyros, ať už v pita chlebu nebo v tortille. Před okénkem u fastfoodu, kde se tato pochoutka prodává, je vždy fronta. Připravit si ho můžeme i sami doma.…
Tato šťavnatá krkovička s jemnou omáčkou přinese na váš stůl kouzlo staročeské kuchyně. Dušením maso změkne tak, že se téměř rozpadá, a dokonale vstřebá chuť zázvoru a…
Krkovička, brambory a cibule - tři základní suroviny, ze kterých vykouzlíme výborný oběd. Můžeme experimentovat s bylinkami i kořením, fantazii se meze nekladou. Vůbec…
Dušená krkovice na houbách potěší všechny milovníky hub. Příprava je jednoduchá a vhodná i pro začátečníky. Měkké a šťavnaté plátky masa přelité lahodnou houbovou…
Kapusta je velmi chutná a neprávem opomíjená zelenina. Zkuste ji uvařit k obědu s kousky vepřové krkovičky, trochou špeku a česneku. Jako přílohu můžete použít brambory…
Trhané maso se v poslední době těší veliké oblibě. Příprava není nijak složitá a výsledek je opravdu famózní. Pomalu a při nízké teplotě upečené a pak natrhané maso…
Šťavnaté maso, které se rozpadá pod příborem a rozplývá v ústech. Pikantní marináda, kterou zjemňuje medová stopa. Prostě dobrota pro fajnový zážitek z jídla.…
Krkovička je výborný kousek šťavnatého masa, který se kromě minutek a grilování může také péct. Tento recept je výborný pro milovníky nádivek. Bohatou chuť vytváří…
Nudličky z vepřové krkovičky dušené s rajčaty, paprikami a pórkem jsou rychle hotové a tak je zvládnete připravit i ve všední dny jako chutný a výživný oběd. Skvěle se…
Kousky krkovičky podušené na pořádné dávce cibule s hořčicí a česnekem jsou krásně křehké. Šťáva je zjemněná smetanou, díky čemuž vznikne jemná cibulovo-hořčičná omáčka.…