Losos marinovaný v citronovo-koprové omáčce
Recept ještě nebyl hodnocenLososa osolíme (solí nešetřím), opepříme a polijeme citronovou šťávou. Z každé strany posypeme najemno nasekaným koprem a zabalíme do alobalu. Necháme chvilku odležet a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Lososa osolíme (solí nešetřím), opepříme a polijeme citronovou šťávou. Z každé strany posypeme najemno nasekaným koprem a zabalíme do alobalu. Necháme chvilku odležet a…
Bramory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a uvaříme v osolené vodě. Cibulku včetně zelené natě nakrájíme nadrobno a orestujeme na kousku másla a olivovém oleji. Přidáme k…
V misce smícháme lžičku bazalkového pesta s protlačeným česnekem, můžeme lehce osolit a opepřit, ale není nutné. Marinádu naneseme na lososa. Brambory si předvaříme,…
Rybu vcelku aj s kožou naložíme do marinády z posekaných byliniek, postrúhanej citrónovej kôry, citrónovej šťavy, bieleho korenia a morskej soli. Zmes dobre votrieme do…
Přísady na omáčku smíchejte a nakonec vetřete křen. Podle chuti dosolte. Porce lososa osolte, lehce balte v mouce a dejte na rozpálený olej. Zvolna opečte po obou…
Lososa jemně umeleme. Dochutíme šalotkou nakrájenou co nejvíce na jemno. Přidáme posekaný kopr, sůl, pepř, citronovou šťávu a nastrouhaný sýr. Promícháme a podáváme s…
Rozpálíme pánev, přidáme kousek másla, cibuli, listový špenát, česnek, posolíme. Provaříme 10 minut a přidáme smetanu. Lososa posolíme, popepříme, polijme šťávou z…
Lososa osolíme a obalíme v posekané petrželce nebo jiných bylinkách, které máme rádi. Těstovinovou rýži si uvaříme na skus, slijeme, propláchneme studenou voudou,…
Olej rozehřejte v nepřilnavé pánvi. Zprudka na něm opečte osolené a opepřené kousky ryby, nejprve masitou stranou dolů, 5 minut z každé strany. Vyjměte a dejte stranou…
Brambory nastrouháme na jemném struhadle, vlijeme přepuštěné máslo, přidáme vejce, mouku a sůl a vypracujeme hladké těsto.Těsto rozdělíme na 4 části, z každé vyválíme…
Vychutnejte si zdravý a lahodný pokrm s lososem a zeleninou, připravený v parním hrnci. Takováto úprava zachovává všechny živiny a přirozené chutě surovin. Recept je…
Lososa se zeleninovým salátem a bramborami připravíme jednoduše na jednom plechu. Zeleninu okořeníme výraznou severoafrickou kořenicí směsí, která pečené zelenině dodá…
Jednoduše a zároveň chutně připravený losos je skvělou volbou pro všechny, kteří se snaží hlídat přísun kalorií. Marinádu, ve které je naložený, přizpůsobte vlastní…
Rčení o tom, že v jednoduchosti je krása, platí i při přípravě tohoto receptu. Filet lososa osolíme, pokapeme citronovou šťávou a upečeme. Při servírování můžeme doplnit…
Osvěžující občerstvení v podobě marinovaného lososa s avokádem připravíte za chvilku a stane se báječným doplňkem vašeho slavnostního stolu. Stačí jen přidat dokřupava…
Zapneme troubu na 190° C. Lososa rozdělíme na 4 proužky (2 na porci). V mističce smícháme sójové omáčky, med, ocet, srirachu, prolisovaný česnek, nastrouhaný zázvor.…
Nové brambory mají sezonu zejména na začátku léta. A zrovna léto vybízí k lehčím pokrmům. K takovým patří i tento svěží a lehký salát s lososem a křupavým zeleným…
Lososa nakrájíme na plátky‚ mírně osolíme a okořeníme kořením na ryby a necháme chvilku odpočinout. Do parního hrnce dáme do první misky zeleninu,do druhé misky…
Nejdříve nakrájíme lososa bez kůže na kostičky. Zakápneme ho citronem a necháme 10-15 minut uležet. Maso lehce zbělá.Rajčata nakrájíme na kousky, bazalku na proužky a…
Do pánve nalijte olej, přidejte nakrájenou cibuli a restujte lehce dosklovata. Po chvilce přidejte na plátky nakrájený česnek a nechte ho rozvonět.Přimíchejte rozmražený…
Zapneme troubu na 100°C. Porce lososa pokapeme limetkou nebo citronem, osolíme a opepříme. Na rozehřáté pánvi, kterou lze dát do trouby, rychle lososa opečeme na…
Tento recept přináší nové nápady, jak ozvláštnit vaše oblíbené jednohubky a udělat z nich hvězdu každého pohoštění. Ať už hledáte originální kombinace chutí, zajímavé…
Pekáček si vyložíme pečícím papírem a mírně potřeme olivovým olejem. Lososa si posolíme a potřeme marinádou z česneku, zelené petrželky, špetky soli a lžičky olivového…
Těstoviny dáme vařit. Najemno nakrájenou cibuli a česnek dáme podusit do velkého hrnce 3-4 min. Pak přidáme uvařené těstoviny, povařenou brokolici, nakrájeného lososa,…