Dort Bueno bez pečení
Recept ještě nebyl hodnocenSušenky v mixéru rozdrtíme. Přendáme do misky a vlijeme rozpuštěné máslo, lžíci kakaa a zamícháme. Nakonec přidáme 100 ml mléka. Rukou směs dobře promícháme.Dortovou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Sušenky v mixéru rozdrtíme. Přendáme do misky a vlijeme rozpuštěné máslo, lžíci kakaa a zamícháme. Nakonec přidáme 100 ml mléka. Rukou směs dobře promícháme.Dortovou…
Den předem si připravte krém. Smetanu nalijte do kastrolu, přisypte cukr a kakao a důkladně promíchejte. Za občasného míchání přiveďte k varu. Když smetana vzkypí,…
Korpus: V igelitovém sáčku rozdrtíme válečkem sušenky (můžeme použít i kakaové, to jest vynecháme kakao v dalším kroku). Rozpustíme máslo a přidáme ho k sušenkám.…
Ano, tramezzini jsou prachobyčejné sendviče, ale salámová tiramisa je prachneobyčejná… TRAMEZZINI Z mascarpone a pomletého salámu vymícháme pomazánku. Pomazánkou…
Sušenky rozdrtíme a spojíme s rozpuštěným máslem. Hmotu natlačíme do dortové formy.Dále vyšleháme smetanu ke šlehání. Do ní vmícháme tvaroh a mascarpone. Rozpustíme…
Zapneme troubu na 180°C a plech vyložíme pečícím papírem. V misce smícháme vše sypké, v menší misce vše tekuté. Přelijeme tekuté k sypkému a dobře promícháme, vlijeme na…
Máslo utřeme s cukrem, vanilkovým cukrem a vejci do pěny. Předehřejeme troubu na 180C. Smícháme mouku, solamyl, prášek do pečiva, kakao a prosijeme do mísy s máslovým…
Cuketu nastrouháme nahrubo a k ní přidáme všechny zbylé suroviny na těsto a promícháme. Vlijeme na plech s pečícím papírem a pečeme cca 20-25 minut při 175 stupních…
Nejprve připravíme těsto. Ve vyšší misce vyšleháme bílky. V jiné nádobě vyšleháme žloutky s cukrem a vodou do husté pěny. Pak ke žloutkům přidáme mouku, kakao a…
Krém: V misce smíchat mascarpone, 5 p.l. cukru-moučky, vanilkový cukr a 3 p.l. Malibu. Ušlehat smetanu a přidat k mascarpone. Připravit jahody – omyt, osušit, nakrájet…
Bombardino je vlastně takový italský vaječný koňak. Tento likér se nejdříve proslavil na italských sjezdovkách jako nápoj perfektní na zahřátí. Vy ho můžete ochutnat…
Žĺtky vymiešame s cukrom a vanilkovým cukrom do peny. Primiešame striedavo múku s práškom a sneh z bielkov.Cesto vylejeme na vymastený plech a pečieme 25 - 30 minút…
Rozmrazené krabí tyčinky pokrájíme na malinké kostičky, přidáme majonézu, mascarpone, zakysanku, nakrájené krevetky na kousíčky nebo vložíme krabí maso z konzervy,…
Žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny.Pridáme nastrúhané mandle, mlieko, sódu bicarbónu, kakao a vo vodnom kúpeli roztopenú čokoládu. Krátko prešľaháme.Nakoniec jemne…
Zbylo vám z polévky vařené hovězí maso? Připravte k němu jednoduchou krémovou omáčku z toustového chleba, mascarpone, žloutků, majonézy a pažitky a vychutnejte si ho s…
Doporučuji si nejdříve připravit všechny ozdoby z fondánu, nejlépe pár dní dopředu aby měl čas pořádně ztuhnout. KORPUS: Oddělíme žloutky od bílků. Žloutky…
Bílky ušleháme s cukrem na tuhý sníh, zašleháme žloutky a olej, lehce vmícháme mouku s kakaem a práškem do pečiva. Pečeme v předehřáté troubě na 170 st. cca 35 min. Po…
Žloutky utřeme s cukrem a vodou, přidáme polohrubou mouku a vmícháme ušlehaný sníh. Upečeme a necháme vychladnout. Vychladlý korpus rozřízneme na polovinu.Jablka…
Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása. A přesně tímto heslem se řídí i recept na moučník se zvláštním názvem Šmórin. Kakaové těsto s vrstvou svěžího krému a…
Oddělíme žloutky od bílků. Z bílků vyšleháme tuhý sníh, žloutky s cukrem vyšleháme do pěny. Ke žloutkové směsi přimícháme mouku a nakonec sníh z bílků. Těsto rozdělíme…
Vejce, cukry, červené barvivo a mléko smícháme dohromady, vmícháme mouku s práškem do pečiva a nalijeme do dortové formy, kterou máme vystlanou pečícím papírem.Dáme péct…
Nejprve připravíme těsto smícháním vajíčka s cukrem (cukru může být i méně, jak má kdo rád sladké), přidáme mléko a postupně další suroviny. Pečeme na 180°C až bude…
Vajcia s cukrom som vymiešala do peny. Múku, prášok do pečiva a kakao som zmiešala a preosiala do cesta a opatrne vmiešala. Plech 27x37 cm som vystlala papierom na…
Žloutky ušleháme s cukrem, olejem a vodou. Bílky vyšleháme se špetkou soli v tuhý sníh. Mouku smícháme s práškem do pečiva. Do žloutkové směsi přidáme pramínkem mouku s…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Rané brambory nejsou nové brambory. Jedny z nich v ČR na poli neuvidíte, říká předseda Českého bramborářského svazu
Holka u plotny radí: Jak na dokonale vláčné čokoládové brownies? Chce to dost vajec i čokolády!
Tereza Bebarová zve na novou řadu Buchet po ránu: I já jsem důkazem, že pečení není nic složitého, říká se smíchem