Kuřecí maso s broskví a sýrem
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí prsa zapečená s broskvemi, šunkou a sýrem patří mezi recepty, které dýchají nostalgií. Sladká broskev, slaná šunka a rozteklý sýr tvoří překvapivě lahodnou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí prsa zapečená s broskvemi, šunkou a sýrem patří mezi recepty, které dýchají nostalgií. Sladká broskev, slaná šunka a rozteklý sýr tvoří překvapivě lahodnou…
Grilovaná pražma s vůní bylinek vás přenese na letní dovolenou u moře. Vyfiletování chce sice trochu cviku, ale odměnou vám bude šťavnaté a křehké maso, které můžete…
Na másle osmažíme pokrájenou cibuli dosklovata. Přisypeme žampiony a smažíme za občasného promíchání do jejich povadnutí. Přidáme nasekaný česnek a muškátový květ,…
Tradiční český houbovec neboli hubník, jak ho znaly už naše babičky. Kombinace sušených hub, uzeného masa, rohlíků namočených v mléce a vajec tvoří voňavý, sytý a vláčný…
Nadýchané, voňavé a jemně nasládlé jablkové lívanečky jsou ideální volbou pro sladkou snídani, svačinu, nebo večeři. Kombinují vláčnost jablek s voňavým aroma a potěší…
Příprava borůvkového koláče se smetanovým krémem vyžaduje trochu času a pečlivosti, ale výsledek rozhodně stojí za to. Křehký máslový korpus, jemná borůvková náplň a…
Rýžový nákyp rozhodně nemusí být nudná hmota. Stačí jej jen odlehčit pořádnou porcí bílkového sněhu a ochutit pravou vanilkou. Dovnitř potom můžete přidat ovoce dle…
Rýžový nákyp rozhodně nemusí být nudná hmota. Stačí jej jen odlehčit pořádnou porcí bílkového sněhu a ochutit pravou vanilkou. Dovnitř potom můžete přidat ovoce dle…
Rýžový nákyp rozhodně nemusí být nudná hmota. Stačí jej jen odlehčit pořádnou porcí bílkového sněhu a ochutit pravou vanilkou. Dovnitř potom můžete přidat ovoce dle…
Ovesná kaše je skvělá výživná snídaně, která zasytí na dlouhou dobu. Použít do ní můžete libovolné ovoce dle vlastní chuti a aktuální sezóny. Vylepšete si ji kouskem…
Omáčka Velouté je jemná světlá omáčka z máslové jíšky zalité vývarem, žádné mléko jako u bešamelu, ale poctivý vývar. V této verzi ji doplňuje řapíkatý celer, houby a…
Buchta, která neodmyslitelně patří k osvědčeným klasikám pozdního léta. Šťavnaté švestky a lesní borůvky na vláčném těstě s máslovou žmolenkou tvoří kombinaci, která…
Jednoduchý dezert, který zvládne i začátečník. Stačí promíchat pár surovin a naskládat do formy ovoce. Vrstvy těsta se během pečení krásně propojí a vznikne šťavnatý a…
Voňavá, krémová a sytá – taková je nedělní houbovka, která nesmí chybět na stole milovníků hub. Smetanová polévka z čerstvých hub zahřeje na duši i žaludku a skvěle se…
Ořechové řezy se žloutkovou polevou jsou oblíbenou sváteční pochoutkou. Snadné těsto z vlašských ořechů zvládnete připravit během chvilky a pak už jen stačí řezy ozdobit…
Ořechové řezy se žloutkovou polevou jsou oblíbenou sváteční pochoutkou. Snadné těsto z vlašských ořechů zvládnete připravit během chvilky a pak už jen stačí řezy ozdobit…
Salsiccia je čerstvá italská klobása vyrobená z mletého vepřového masa. V tomto receptu z ní připravíme masové kuličky opékané na sádle. K nim pak uvaříme jemnou…
Svěží, lehký a velmi lahodný dort s netradiční kombinací chutí. Makový korpus s poctivou vrstvou tvarohového krému se smetanou a borůvková poleva navrch. Kdo by odolal?…
Poctivá polévka z vývaru z vepřových nebo hovězích kostí je doplněná lesními houbami, černým pivem a zahuštěná strouhaným tvrdým chlebem. Lehkou pikantnost dodává zázvor…
Šťavnatá jablečno-švestková roláda spojuje lehký piškot s voňavým ovocem a nádechem skořice. Každý kousek přináší sladkou chuť podzimu a lahodnou kombinaci ovoce a…
Šťavnatá jablečno-švestková roláda spojuje lehký piškot s voňavým ovocem a nádechem skořice. Každý kousek přináší sladkou chuť podzimu a lahodnou kombinaci ovoce a…
Smetanové hříbky s bazalkou a sušenými rajčaty stačí doplnit oblíbeným druhem těstovin a rychlá večeře je na světě. Parmezán dodá slanost a perfektně doplní zemitou chuť…
Lahodný drobenkový koláč, který spojuje šťavnaté švestky s jemnou tvarohovou náplní ochucenou vanilkovým pudinkem. Díky křupavé drobence a vláčnému středu je ideální…
Pečené kuřecí paličky se šalvějí a tymiánem se podávají s jemnou smetanovou omáčkou z hříbků, šunky, česneku a bílého vína. Maso se peče dozlatova, poté se přelije…