Domácí hamburger s chedarem
Recept ještě nebyl hodnocenHamburgery jsou dnes velmi oblíbeným pokrmem nejen na běžnou večeři, ale třeba i na pohoštění při oslavách či letních venkovních posezení. Jednoduchá příprava a skvělá…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hamburgery jsou dnes velmi oblíbeným pokrmem nejen na běžnou večeři, ale třeba i na pohoštění při oslavách či letních venkovních posezení. Jednoduchá příprava a skvělá…
Plnění špačci jsou levnou a rychlou alternativou španělských ptáčků. Naplněním kvalitní klobásou a vytvořením chutné omáčky se jídlo stává daleko luxusnějším, než by se…
Oloupanou bramboru nastrouháme na jemno a cibuli nakrájíme na drobno. Maso spojíme se všemi surovinami, řádně prohněteme a odložíme na hodinku do lednice.Z masa…
Rohlík nakrájíme na plátky, zvlhčíme mlékem , promneme a dobře promícháme s masem, drobně nakrájenou cibulí, vejcem, jogurtem, pepřem, solí a dvěma lžícemi hladké mouky.…
Oloupeme cibuli a nakrájíme na kostičky, stejně tak mrkev (může být na půlměsíce). Na větší pánvi rozehřejeme olej a cibulku usmažíme dozlatova. Poté přidáme mrkev a…
Placičky je třeba si připravit předem, stejně tak jako dip. Na dip rozmačkáme avokádo vidličkou a smícháme se všemi zbylými ingrediencemi a dáme vychladit. Na placičky…
Sezóna grilování si žádá hodit na gril, co nás napadne. Od klasického steaku až po skvělé hamburgery. Šťavnaté masové placky pak doplní svěží čerstvá zelenina, kterou si…
AUSSIE MEAT PIES Australské masové koláčky/ koláče V hrnci si na oleji osmahneme nakrájenou cibulku, po chvíli přidáme i maso. Až se vše zlehka osmahne, přidáme…
Z balkánského poloostrova pochází oblíbené čevabčiči, smažené válečky z mletého masa. Jejich příprava je velice snadná a podávat je můžete třeba s vařeným bramborem,…
Zauzená hovězí sekaná plněná čedarem a jalapeňo papričkami je díky šetrné úpravě na grilu šťavnatá a lahodná. Hodí se jako hlavní chod k obědu, třeba s bramborovou kaší,…
Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek rozetřeme, chleba nakrájíme na drobné kostičky. Vše přidáme do mísy s mletým masem, přihodíme i část drobně krájené natě petrželky,…
Cibuli nakrájíme nadrobno, žampiony na kousky.V kastrolu rozpustíme sádlo a orestujeme cibuli. Přidáme mleté maso a za průběžného míchání restujeme a dusíme, než zhnědne…
V sezoně cuket hledáme všemožné způsoby a recepty jak cuketu připravit. Přidejte ji k hovězímu mletému masu a můžete upéct šťavnatou sekanou, která chutná skvěle jak…
Jak udělat bramborák asi každý zná, nebudu vypisovat. Směs jsem na zesklovatělé cibuli orestovala, ochutila kořením, podlila teplou vodou, aby se nepřipálilo.…
Hamburgery jsou velmi oblíbeným jídlem po celém světě. Chutné a šťavnaté "hambáče" si můžeme snadno připravit i doma. Opečené housky, šťavnaté maso s rozteklým sýrem,…
Boloňské ragú můžete připravit i bez přemíry tuku. Pokud necháte všem surovinám prolnout chutě při dlouhém dušení, docílíte autentickou a skvělou chuť a zároveň budete…
Hutná, vydatná a plná poctivých ingrediencí – to je pořádná chlapská polévka, která zasytí a zahřeje. Ideální volba pro ty, kdo mají rádi výrazné chutě a nekompromisní…
1-Ryzu uvarime podla chute a dame na stranu. Na drobno nakrajanu cibulu , cesnak oprazime do sklovita na troche oleja pridame mlete maso pridame lyzicu oleja posypeme…
1. Předehřejte si troubu na 140 stupňů. Slaninu nakrájejte na nudličky a v širokém, nejlépe litinovém kastrolu s kovovými uchy ji opečte na 3 lžících olivového oleje. Po…
Nakrájíme žampiony, cibuli najemno a také jarní cibulku - bílou část i nať. Na rozpuštěném másle restujeme doměkka (cibule nesmí zhnědnout, ale musí změknout). Přidáme…
Drobně pokrájenou cibuli osmažíme na sádle dozlatova. Přidáme mleté maso a dále smažíme a mícháme, až do jeho rozdrobení.Osolíme, opepříme, přidáme protlak, kmín,…
Amerikou inspirovaný šťavnatý hamburger. Takový je kousek z tohoto receptu. Skvělé grilované maso s plátkem čedaru, křupavou slaninou, karamelizovanou cibulí a…
Šťavnaté hovězí, voňavá slanina a mleté maso - to vše vrstvené na špejli a ugrilované k dokonalosti. Spolu s domácím petrželovým dresingem tvoří hotdog, na který jen tak…
Housku si namočíme do mléka, po prosáknutí vymačkáme a spojíme s mletým masem, bílkem, drobně nakrájenou cibulí, moukou, pepřem a solí. Vytvoříme tenké biftečky, …