Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Řecký nákyp Pasticio

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 2. 2011 20:56

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 233 kJ / 2 685 kcal
Bílkoviny159,91 g
Tuky104,04 g
Vláknina15,53 g
Cholesterol 924 mg
Sodík 1,05 g
Sůl2,47 g
Sacharidy270,62 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept mám z časopisu Tina.

Nedávala jsem parmazán a místo rajčat jsem dala kečup ve skleněné lahvi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Muf

16. 3. 2014 13:43

Bez parmazanu to neni ono je to sice troch drazsi ale dostanete s tim autentickou chut recka

1974andrea 1974andrea

6. 10. 2011 21:27

Musím říct, že pasticio, je první jídlo, které si dávám, když se dostanu do Řecka:-p:-p:-p. Dělávám si ho doma taky a ta chuť skořice v mase je nezaměnitelná. Kolínka jsem v Řecku tedy v tomto národním jídle neviděla, ale hned bych si dala, snad ho co nejdřív zase udělám. Ještě, že to na mě juklo z náhodných. Posílám velkého bodíka:yes::yes::yes:

Eliza Eliza

22. 2. 2011 22:51

Musím potvrdit, že je to dobré jídlo, ovšem moje rodina, která miluje italské lasagne, by je upřednostnila. Takže mi vlastně vyčetli, že jsem měla raději uvařit lasagne nebo boloňské špagety...Ale to byla diskuze u našeho stolu, jinak můžu recept doporučit. Ale raději milovníkům řecké kuchyně, kteří tolik nejedou v jednoduchých italských chutích...;-)
Přidávám obrázky a za sebe bodík.:-)

marcik marcik

14. 2. 2011 21:13

můžeš použít jakoukoliv těstovinu, je to vždy dobré:-p. Ale Řekům při názvu "Pasticio" jdou na mysl makarony;-).+:yes:

mamkapavla mamkapavla

14. 2. 2011 21:07

Rebeka: já myslím, že ano, těstovina jako těstovina
:-K

monikaK

14. 2. 2011 21:06

Takhle si dělat chutě na noc! - Rebi,taky si myslím:yes::-p

rebeka rebeka

14. 2. 2011 20:59

no a šlo by to i jako lasagne,že jo;-):-?:yes:

mamkapavla mamkapavla

14. 2. 2011 20:57

Dnes jsem to zkoušela poprvé a je to super, omlouvám se předem, že nemohu dát foto. je to mňamka.:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: italské pasticio italský těstovinový nákyp zeleninové pasticio makarony pasticio řecká kuchyně recepty pasticio s olivami těstoviny pasticio řecké recepty z mletého masa pasticcio pastizio řecké zapečené těstoviny pastísio pastísio passticio (pasticio pasticio s těstovinami řecké jídlo pasticio pastcio řecké makarony pastichio recept

Suroviny: cibule, petrželka, olej, maso hovězí mleté, maso vepřové mleté, rajče loupané, sůl, pepř, paprika, skořice, těstoviny makaróny, sýr parmazán strouhaný, máslo, mouka hladká, mléko, vývar zeleninový, sůl, pepř, květ muškátový, vejce

TopRecepty.cz

Řecký nákyp Pasticio

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gkBk