Mrkvové muffiny s kokosem
Recept ještě nebyl hodnocenMuffiny odlehčené šťavnatou mrkví nejsou již takovým překvapením. Jsou ale velmi chutné a stojí za to je obměňovat přísadami podle doma dostupných surovin. Každopádně…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Muffiny odlehčené šťavnatou mrkví nejsou již takovým překvapením. Jsou ale velmi chutné a stojí za to je obměňovat přísadami podle doma dostupných surovin. Každopádně…
Pravou královnou sváteční tabule je vánočka. Posypaná moučkovým cukrem, posypaná plátky mandlí, s rozinkami uvnitř, provoní váš domov a pomůže navodit tu správnou…
Sladký makovec s kakaovým krémem a čokoládovou polevou na povrchu, vám svojí báječnou chutí připomene návštěvu u babičky. Moučník potěší všechny vaše strávníky, či…
Sladký makovec s kakaovým krémem a čokoládovou polevou na povrchu, vám svojí báječnou chutí připomene návštěvu u babičky. Moučník potěší všechny vaše strávníky, či…
Mladé zelí má jemnou a osvěžující chuť. Připravit z něj můžete třeba tuto skvělou polévku. Kromě zelí do ní patří také brambory a kopr. Zahuštěna je klasickou jíškou a…
Tyto americké kakaové sušenky s čokoládou zvládnete během pár minut, ale pak si musíte dávat dobrý pozor na teplotu a dobu pečení, neboť po delším pečení tvrdnou.…
Zelné placičky mohou být chutnou přílohou k masovým směsím nebo je můžeme podávat i samostatně, třeba k večeři. Křupavé zelí smícháme s dalšími surovinami a během…
Korpus: V míse šleháme bílky, přidáme cukr a vyšleháme do hustého sněhu. Postupně přidáváme žloutky. Jemným pramínkem za stálého šlehání vlejeme olej. Nakonec vmícháme…
Korpus: V míse šleháme bílky, přidáme cukr a vyšleháme do hustého sněhu. Postupně přidáváme žloutky. Jemným pramínkem za stálého šlehání vlejeme olej. Nakonec vmícháme…
Ano, takový recept přesně patří k předvánoční době. Výborné kynuté těsto, lahodná a sladká ořechová náplň. Moučník voní rumem, skořicí a máslem. Navíc je i ozdobou stolu…
Ano, takový recept přesně patří k předvánoční době. Výborné kynuté těsto, lahodná a sladká ořechová náplň. Moučník voní rumem, skořicí a máslem. Navíc je i ozdobou stolu…
Inspirujte se a připravte k narozeninám, či jiné slavnostní příležitosti, piškotovou roládu s krémem z vanilkového pudinku. Fantazii se meze nekladou a roládu můžete…
Nadýchané, dozlatova smažené koblihy plněné povidly ovoněnými skořicí a vanilkou jsou skvělým pohoštěním na Silvestra. Potěší i kdykoliv jindy během roku. Důležité je,…
Sypaný koláč s tvarohovou náplní je doslova plný ovoce, které mu dodá svěžest. Nalezneme v něm nejen rybíz, ale také borůvky a meruňky. Ideální koláč pro horké letní dny…
Ovocné knedlíky často připravujeme z kynutého nebo tvarohového těsta. Dnes je ale připravíme z těsta odpalovaného. Těsto naplníme meruňkami, uvaříme a podáváme přelité…
Toto drobné slané pohoštění připravíme z kynutého těsta. Těsto potřeme náplní z česneku a másla, srolujeme, nakrájíme na trojúhelníčky, které posypeme a upečeme. Náplň…
Hledáte inspiraci na slanou dobrotu, kterou si můžete vychutnat u televize či jako večeři? Připravte si úžasné bramborové šneky, které jsou vhodné na každou příležitost.…
Tento koláč přináší méně obvyklou kombinaci čerstvých meruněk a máku. Meruňky poklademe na kynuté těsto, posypeme drobenkou, kterou ochutíme mákem, a upečeme. Kromě…
Malé rohlíčky připravíme z kynutého těsta, do kterého přidáme nastrouhané vařené brambory. Těsto rozválíme, naplníme Nivou nebo jiným sýrem a svineme do rohlíčků. Ty…
Věděli jste, že medovník je tradiční pochoutka z Gruzie? Postupem času si ale i u nás vydobyl své čestné místo a stal se jedním z nejoblíbenějších dezertů.
Voňavé smažené koblihy mají mnoho způsobů, jak je podávat. Jeden z nich je i v tomto receptu. Jakmile dáte vytvarované koblihy smažit, uděláte do nich důlek a ten po…
Připravte si chutné koblihy z těsta, v němž se o vláčnost postarají vařené brambory. Těsto nechte dobře vykynout, tvořte koblihy a usmažte je. Dozdobit je můžete místo…
Štrúdl, který je sice náročný na přípravu, ale to, co vložíme do přípravy těsta se nám vrátí na chuti. Kynuté těsto velmi důkladně propracujeme a poté ho naplníme…
Bábovkovou formu důkladně vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. V dostatečném předstihu zapneme troubu a horkovzdušnou rozehřejeme na 150 °C, klasickou se spodním a…