Koprová omáčka s hovězím masem
Recept ještě nebyl hodnocenJedna z nejoblíbenějších omáček - koprovka. Plná smetany a kopru, který poznáte díky jeho specifické chuti a vůni. Vyzkoušejte tento recept se základem z hovězího vývaru…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 640 kJ / 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,90 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 80,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Jedna z nejoblíbenějších omáček - koprovka. Plná smetany a kopru, který poznáte díky jeho specifické chuti a vůni. Vyzkoušejte tento recept se základem z hovězího vývaru…
Pokud držíte bezlepkovou dietu, nemusíte se vzdávat pečených sladkých dobrot. Na trhu je již dostatek druhů mouky a různých přípravků, které vám mohou vaše stravování…
Bramborové knedlíky jsou neodmyslitelnou přílohou k pečenému masu a zelí. Skvěle budou chutnat i s houbovou omáčkou. Dle tohoto receptu můžete připravit bezlepkovou…
V míse smícháme všechny suché suroviny, kmín a lněné semínko dáme podle chuti, přidáme olej a vodu a umícháme hladké těsto. Přikryjeme utěrkou a necháme na teplém místě…
Do pekárny nalijeme vlažnou vodu, ocet, olej, sůl a cukr. Sypké suroviny nejdříve promícháme v misce a poté je přidáme do pekárny. Nakonec na mouku nasypeme sušené…
Nadýchané rolády plněné lahodným krémem patří mezi jedny z nejoblíbenějších zákusků u nás. Dnes si je mohou dopřát už i ti, co mají omezení lepku. Tento recept je na…
Nejdříve smíchám suché ingredience - mouku s rozemletými semínky, drceným kmínem, solí a celými semínky "pro křupnutí". V druhé míse vyšlehám metlou vajíčka s olejem a…
Oddělíme žloutky od bílků. Žloutky promícháme se zakysanou smetanou, jogurtem, cukrem, moukou, kokosem a špetkou soli na hladké těsto.Bílky vyšleháme na pevný sníh a…
Mrkev očistíme a nastrouháme najemno, smícháme se všemi ostatními surovinami a vypracujeme vláčné těsto.Vyválíme plát, vykrajujeme tvary a přenesema na pečící papír. …
Čočku a quinou uvaříme společně v jednom hrnci doměkka, vaří se stejně dlouho. Červenou čočku není třeba předem namáčet, je rychle uvařená.Poté smícháme všechny suché…
Jednu polévkovou lžíci psyllia namočíme ve 100 ml vlažné vody. Připravíme kvásek – ve 300 ml vlažné vody rozpustíme instantní sojový nápoj, přidáme 2 lžíce cukru a…
Do pekárny nalijeme vlažnou vodu, ocet, olej, sůl a cukr. Sypké suroviny nejdříve promícháme v misce a poté je přidáme do pekárny. Nakonec na mouku nasypeme sušené…
Všechny suroviny zpracujeme ve vláčné těsto, které necháme odpočinout v chladu přibližně 3 hodiny. Poté vtlačujeme malé kousky do formiček. Pečeme při 160 °C 10 minut.…
Ze všech surovin vypracujeme hladké vláčné těsto, které necháme přibližně 3 hodiny odležet v chladu. Poté jej vyválíme na plát vysoký cca 3/4 cm a formičkou vykrájíme…
Do pekárny nalijeme vlažnou vodu, ocet, olej, sůl a cukr. Sypké suroviny nejdříve promícháme v misce a poté je přidáme do pekárny. Nakonec na mouku nasypeme sušené…
Mouku, prášek do pečiva, sůl a koření promícháme. Vajíčka s cukrem vyšleháme do pěny, přidáme olej, rum a část mléka, promícháme a postupně i s nastrouhanými jablky a…
Do pekárny nalijeme vlažnou vodu, ocet, olej, sůl a cukr. Sypké suroviny nejdříve promícháme v misce a poté je přidáme do pekárny. Nakonec na mouku nasypeme sušené…
Ze všech surovin vypracujeme hladké nelepivé těsto. Zabalíme ho do potravinové fólie a necháme hodinu odpočinout v chladu. Poté vyválíme plát silný asi 4 mm a vykrájíme…
Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto. Pomerančovou šťávu raději přidáváme po částech, abychom těsto neutopili. Necháme přibližně 3 hodiny odležet v chladu. Poté…
Ze všech surovin vypracujeme hladké nelepivé těsto. Zabalíme ho do potravinové fólie a necháme hodinu odpočinout v chladu. Poté vyválíme plát silný asi 4 mm a vykrájíme…
Ze všech surovin vypracujeme hladké nelepivé těsto. Zabalíme ho do potravinové fólie a necháme hodinu odpočinout v chladu. Poté vyválíme plát silný asi 4 mm a vykrájíme…
Do pekárny nalijeme vlažnou vodu, ocet, olej, sůl a cukr. Sypké suroviny nejdříve promícháme v misce a poté je přidáme do pekárny. Nakonec na mouku nasypeme sušené…
Nejdříve si připravíme kvásek – ve 200 ml vlažné vody rozpustíme instantní sojový nápoj, přidáme 1 lžíci cukru a sušené droždí a necháme na teplém místě vzejít. V míse…
Máslo s cukrem a vanilkovým aroma vyšleháme do jemné pěny, poté přidáme vajíčko a dále šleháme. V jiné míse smícháme mleté mandle s bezlepkovou moukou a tuto suchou směs…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Jak doma uchovat čerstvé bylinky, aby vydržely dlouho svěží? Profíci mají jednoduchý, ale účinný trik s utěrkou
Tortilla jako skvělý základ svačin i pro rychlý oběd: Tuhle placku snadno upečeme i doma a bude chutnější a levnější než z obchodu
Usmažili jsme kyselé okurky v křupavém těstíčku: Americká specialita chutná překvapivě dobře, jen potřebuje výraznější dochucení