Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mouka hladká - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kotleta protýkaná se zeleninou

Kotleta protýkaná se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kotlety protkneme proužky poličanu,osolíme, dáme koření a necháme aspoň hodinu odpočinout. Potom na tuku osmahneme pórek, maso zarestujeme, přidáme zeleninu a dusíme (já…

Toustové lívance

Toustové lívance

Recept ještě nebyl hodnocen 3,8

Suroviny společně smícháme - dělal jsem v robotu - bylo také nadýchanější, nemusí se čekat, neboť se tam dává prášek do pečiva.Menší naběračkou vléváme do rozpáleného…

Brownie II

Brownie II

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

1.rozehřáté máslo rozmixujeme se zbytkem ingrediencí. 2.Těsto pečeme v menším obdélníkovém pekáčku na 170°C zhruba 50 min 3. po vychladnutí krájíme na kostičky

Opilý dort  s brusinkami

Opilý dort s brusinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Bílky vyšleháme do pevné pěny se špetkou soli a postupně přisypáváme cukr. Potom po jednom přidáváme žloutky a nakonec postupně lehce přimícháme mouku předem promíchanou…

Jablečný chléb

Jablečný chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Máslo, vejce a jablíčka smícháme a nalijeme do pečící nádobi. Ostatní suroviny dobře promícháme a přisypeme do nádoby. Peču to na program SLADKÝ (ale může být i koláč…

toprecepty.cz

45 min

Brokolicový krém s osmaženou houskou

Brokolicový krém s osmaženou houskou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Do hrnce dáme rozpustit máslo, přidáme hladkou mouku a umícháme světlou jíšku. Mezitím přípravíme zeleninový vývar a ten pak nalijeme do hotové jíšky a necháme povařit…

Bramborovo-rybí karbanátky

Bramborovo-rybí karbanátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Brambory uvaříme v osolené vodě doměkka cca 15-20 min. Mezitím vlijeme mléko do hrnce, osolíme, opepříme a vložíme rybu a na mírném plameni vaříme 5-10 minut. Potom…

BILKOVAI

45 min

Vařená krémová náplň

Vařená krémová náplň

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Z mléka, žloutků, mouky a cukru uvaříme na mírném ohni hustou kaši, kterou za občasného promíchání, aby se nám nevytvořil škraloup, necháme zchladnout.Cukr a změklé…

1 646 647 648 649 650 771

Naposledy jste si prohlédli