Plněné ořechové rohlíčky
Recept ještě nebyl hodnocenSnadné ořechové rohlíčky si můžete připravit snadno a velmi rychle. Těsto se peče ve formičkách, takže odpadá práce s tvarováním. Plnit je můžete Nutellou, takže ani…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Snadné ořechové rohlíčky si můžete připravit snadno a velmi rychle. Těsto se peče ve formičkách, takže odpadá práce s tvarováním. Plnit je můžete Nutellou, takže ani…
Jahodový dort s čokoládovou polevou je osvěžující dezert, který spojuje jemnou svěžest jahod a bohatou chuť čokolády. Ideální dort pro slavnostní chvíle, nebo jako…
Přibližně 12 hodin předem umícháme v míse rozkvas. Zakryjeme proti osychání a necháme pracovat.K vykvašenému rozkvasu přidáme zbytek všech surovin a uhněteme těsto.…
K oslavám svátku svatého Martina neodmyslitelně patří dozlatova upečená husa. Příprava je snadná, i když pečení trvá docela dlouho. K huse se nejvíce hodí klasické…
Receptů na tradiční rohlíčky je nespočet, tyhle jsou s kokosem a jsou velmi křehké. V kokosu se i obalují, takže pokud jste milovníci voňavých kokosových dobrot, tyhle…
Ke svatomartinskému pohoštění můžeme podávat i drobné koláčky z kynutého těsta posypané drobenkou. Náplň zvolíme podle své chuti, například tvarohovou nebo povidlovou.…
Linecké cukroví se sněhovými věnečky plněné pikantním džemem je velmi vyhledávané pro zmírnění sladké chuti. Navíc má efektní vzhled a na slavnostním stole se hezky…
Na Vánoce nesmí mezi všemi možnými druhy cukroví chybět slaďoučké vanilkové rohlíčky. Křehoučké rohlíčky z ořechového těsta, obalené v cukru, zpříjemní sledování…
I bez vajec se dá upéct jedno z nejoblíbenějších vánočních cukroví. Ořechové pracny od Jany voní skořicí a hřebíčkem a spolu s vypečenými oříšky provoní celý dům. Pečte…
Nekynuté rohlíčky, kde odměrkou při přípravě surovin je místo váhy klasický hrneček. Žádné vážení, jen odměřit, zpracovat, vyválet a naplnit lahodnou náplní. Pak už…
Mezi druhy cukroví, které na Vánoce nesmí na sváteční tabuli chybět, patří křehké ořechové pracny, provoněné skořicí a hřebíčkem. Nenáročné na přípravu, obalené v…
Kávové biscotti jsou křupavým požitkem pro milovníky kávy a sladkého pečiva. Tyto italské sušenky s jemnou chutí kávy a oříškovými tóny se perfektně hodí k šálku…
S těstem na rohlíčky propečené dozlatova, sypané hrubými zrnky soli, nám pomůže domácí pekárna. Těsto zpracuje a zároveň v ní vykyne. Na nás je pak jejich vytvarování a…
Vánoční štola je sladká pochoutka, kterou připravujeme každoročně na Vánoce. Úžasně voní, je plná ořechů a kandovaného ovoce. S kupovanou se nedá vůbec srovnat. Po…
Proč by cukroví mělo být jen plné cukru? Obohaťte svůj slavnostní stůl o zdravější vánoční cukroví z mrkve. Nenajdete v něm gram cukru, protože se o jeho sladkost…
Vánoční štola je sladká pochoutka, kterou připravujeme každoročně na Vánoce. Úžasně voní, je plná ořechů a kandovaného ovoce. S kupovanou se nedá vůbec srovnat. Po…
Slepované tvary z jednoduchého lineckého těsta nemusíte péct pouze před svátky. Kdykoliv budete mít chuť na lahodné jemné kousky, můžete péct. V dóze vydrží bez újmy,…
Také hledáte ten nej recept na vánoční štolu? Už nehledejte! Vyzkoušejte tento recept na mini štoly. Budou se dobře připravovat i péct a ještě pohodlněji konzumovat, a…
Jednoduché linecké cukroví slepované pikantní marmeládou, polité čokoládovou polevou a dozdobené na povrchu podle vaší fantazie upečete podle tohoto receptu. Nemusíte…
Pokud vás láká vyzkoušet pečení s použitím žitné mouky i ve sladké kuchyni, máte skvělou příležitost. Zkuste recept na linecké cukroví podle tohoto receptu. Budete…
Každý má to svoje nejlepší linecké cukroví. Pokud chcete zkusit to NEJ naší autorky, pusťte se do přípravy podle receptu. Těsta bude dost i pro cukrářské pokusy vašich…
Jemné těsto s tvarohem je doplněno sladkými višněmi a křupavými oříšky, které vytvoří dokonalou kombinaci pro zimní období. Tato štola je ideální na slavnostní stůl, ať…
Ať již budete výsledné upečené tvary z lineckého těsta plnit marmeládou, nebo slepovat krémem, můžete vsadit na jistotu. Recept je jak dělaný pro slavnostní druhy…
Zázvorky potřebují před konzumací odležet. To je jejich jediná vada. Jinak mají samé plusy. Jak v chuti, tak ve snadné přípravě. Navíc patří k vánočním svátkům. Pusťte…