Salát se zeleninou a těstovinami
Recept ještě nebyl hodnocenCestoviny uvaríme al dente a scedíme.Na oleji orestujeme na polkolieska nakrájanú cibuľu, pridáme nadrobno nasekaný cesnak a necháme rozvoňať.Pridáme na malé kocôčky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Cestoviny uvaríme al dente a scedíme.Na oleji orestujeme na polkolieska nakrájanú cibuľu, pridáme nadrobno nasekaný cesnak a necháme rozvoňať.Pridáme na malé kocôčky…
Kuskus dobre premiešame s lyžičkou oleja, zalejeme vriacou vodou, zakryjeme a necháme 5 minút postáť. Potom načechráme vidličkou, zakryjeme a opäť necháme 5 min postáť.…
Cestoviny uvaríme, scedíme a necháme odkvapkať.Pridáme narezané paradajky aj s niekoľkými lyžicami oleja, v ktorom sú naložené. Premiešame.Vložíme na malé kúsky narezané…
Tofu rozkrájíme na drobno a společně s ostatními ingrediencemi umixujeme dohladka.Zeleninu umyjeme a nakrájíme na kousky. Uvaříme si vajíčka a nakrájíme. Přidáme trochu…
Kuřecí maso nakrájíme na kousky, ze surovin na těstíčko uděláme směs hustší jak na palačinky. Obalíme v něm kousky masa a osmahneme na pánvi. Tortily osmahneme na suché…
Cestoviny uvaríme, scedíme a necháme vychladnúť. Ružičky karfiolu povaríme 3 minúty a scedíme. Kapiu a uhorku narežeme na malé štvorčeky. Cestoviny zmiešame s…
Oloupeme a nastrouháme okurku. Do sklenice 500 ml dáme 2 lžíce cukru a 2 lžíce octa, dolijeme vodou a mícháme tak dlouho, dokud se cukr nerozpustí. Takhle to uděláme…
Maso, okurky, rajčata, papriky nakrájíme na kostičky, dáme do mísy. Přidáme natrhaný salát, jogurt, osolíme a opepříme. Vše důkladně promícháme, dáme na hodinku do…
Okurku oloupeme v proužcích, podélně přepůlíme a napříč nakrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky. Fazole scedíme, propereme vodou, tuňáka také scedíme. Rajče…
1) Kuskus uděláme podle návodu na obalu a přidáme k němu 1 lžíci másla. 2) Nakrájenou zeleninu a ostatní ingredience smícháme v míse, osolíme a opepříme. Přidáme…
Okurku nastrouháme na kráječi nebo nakrájíme ručně na plátky ne úplně tenké . Plátky dáme do sklenice a zalijeme nálevem smíchaným ze všech ostatních ingrediencí.…
Okurku nastrouháme na kráječi nebo nakrájíme ručně na plátky ne úplně tenké . Plátky dáme do sklenice a zalijeme nálevem smíchaným ze všech ostatních ingrediencí.…
Katsu Japonske rezne podobne ako nase naklepeme, osolime, pokorenime, dame do muky a vajicka. Jediny rozdiel su japonske priezle Panko ktore su specialne mlete s najprv…
Vše nakrájíme na nudličky, případně malé okurky a malé cukety na kolečka.Připravíme nálev. Vše dáme do jednoho hrnce, zahřejeme a důkladně rozmícháme. Maximálně…
Oblíbená konzevace okurek - kvašení - je velmi jednoduchá. Zkvasit okurky přirozenou cestou zvládne každý, kdo je připraví podle receptu. Po několka dnech si již můžeme…
Variací na hamburgery je spousta. V tomto receptu vám přinášíme krůtí hamburger s jarní cibulkou a olivami. Mezi bulky pak spolu s opečeným masem patří okurková…
Ledový zelený čaj, oslazený medem, s okurkovou a limetkovou šťávou, přijde vhod jako osvěžení při parných letních dnech. Čaj, vonící po mátě, není nijak složitý na…
Pokud nevíte, jak zpracovat přebytky zeleniny, vyzkoušejte tento recept na jednoduchou čalamádu, kterou můžete využít jako jednoduchou přílohu ke grilovaným masům, nebo…
V jednoduchosti je krása a to platí i v případě těchto sýrových chuťovek. Plátky sýra pomažeme pomazánkovým máslem, métským salámem a nakrájíme. Výsledné jednohubky…
Okurky omyjeme a uprostřed rozřízneme a vnitřek vydlabeme tak, aby nám vznikla lodička. Okurky pak plníme směsí. Směs: Na jemném struhadle nastrouháme mrkev a vmícháme…
V octu rozpustíme cukr a Deko.Okurky a cibuli nastrouháme, vlijeme do nich ochucený ocet,dobře promícháme a necháme 24 hodin stát..Druhý den vše nacpeme do sklenic,…
Okurky nastrouháme na jemno a cibuli nakrájíme na drobné kostičky. Máslo našleháme se smetanou a hořčicí. Potom už stačí jen přimíchávat.Přidáváme postupně sůl, pepř,…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Zapálená vlastenka, až poté kuchařka. Magdalena Rettigová psala i červenou knihovnu
Brunost je sýr, který vlastně sýrem ani není. Takhle jednoduše s ním připravíte třeba voňavé latté
Cmunda po Kaplicku: Jihočeský bramborák s uzeným je voňavá, křupavá a šťavnatá dobrota, kterou připravíte za chvilku