Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Okurková RAW polévka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min

15 min (15 min příprava)

20. 9. 2018 10:52

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie1 622 kJ / 388 kcal
Bílkoviny5,03 g
Tuky33,26 g
Vláknina12,11 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,04 g
Sacharidy11,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Okurky udržují vlhkost pokožky a poskytují síru, látku, která je pro zdraví kožních buněk, vlasů a nehtů nezbytná. Zároveň čistí krev od toxických látek. Doporučují se při atopickém ekzému, kontaktní dermatitidě a lupénce (psoriáze).

https://www.fajnejidlo.eu/recepty/recept.php?id=17...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: raw okurková polévka studená okurková polévka vegan

Suroviny: okurka čerstvá, avokádo, cuketa, česnek, paprika sušená sladká, sůl, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Okurková RAW polévka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q4AD