

Okurková RAW polévka
Suroviny 4 porce
- 280 g okurka (1 ks )
- 200 g avokádo (1 ks)
- 200 g cuketa (1ks)
- 5 g česnek (1 stroužek)
- 1 g sladká paprika (1 kl)
- sůl
- šťáva z citrónu
Postup přípravy receptu
Oloupanou okurku, avokádo a cuketu vložíme do mixéru a rozmixujeme.
Přidáme 250 ml vody.
Dochutíme jednou kávovou lžičkou červené papriky, stroužkem česneku, citrónovou šťávou a solí.
Můžeme jemně ohřát do 42°C, aby jsme nezničili enzymy a podáváme
Poznámka od kuchařky
Okurky udržují vlhkost pokožky a poskytují síru, látku, která je pro zdraví kožních buněk, vlasů a nehtů nezbytná. Zároveň čistí krev od toxických látek. Doporučují se při atopickém ekzému, kontaktní dermatitidě a lupénce (psoriáze).
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Okurková RAW polévka
K receptu nejsou žádné komentáře.