Okurková RAW polévka

Polévky Doba přípravy: 15 0 názorů

Polévky Doba přípravy: 15 0 názorů

Suroviny 4 porce

280 g okurka (1 ks )
200 g avokádo (1 ks)
200 g cuketa (1ks)
5 g česnek (1 stroužek)
1 g sladká paprika (1 kl)
sůl
šťáva z citrónu

Postup přípravy receptu

  1. Oloupanou okurku, avokádo a cuketu vložíme do mixéru a rozmixujeme.

  2. Přidáme 250 ml vody.

  3. Dochutíme jednou kávovou lžičkou červené papriky, stroužkem česneku, citrónovou šťávou a solí.

  4. Můžeme jemně ohřát do 42°C, aby jsme nezničili enzymy a podáváme

Poznámka od kuchařky

Okurky udržují vlhkost pokožky a poskytují síru, látku, která je pro zdraví kožních buněk, vlasů a nehtů nezbytná. Zároveň čistí krev od toxických látek. Doporučují se při atopickém ekzému, kontaktní dermatitidě a lupénce (psoriáze).

https://www.fajnejidlo.eu/recepty/recept.php?id=17...

Komentáře k receptu Okurková RAW polévka

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: raw okurková polévka studená okurková polévka vegan