Ratatouille s bylinkami
Recept ještě nebyl hodnocenRatatouille s bylinkami je francouzská klasika, která vás okouzlí jednoduchostí a bohatou chutí. Pokrm je plný čerstvé zeleniny, jako jsou rajčata, lilky, cukety a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ratatouille s bylinkami je francouzská klasika, která vás okouzlí jednoduchostí a bohatou chutí. Pokrm je plný čerstvé zeleniny, jako jsou rajčata, lilky, cukety a…
V létě přijdou k chuti lehké a nenáročné pokrmy, jejichž příprava nezabere moc času. Špagety podávané s cuketovou směsí s tofu vás příjemně překvapí svou chutí. Tento…
Ajvar z pečených paprik a lilku je oblíbená balkánská klasika, která překvapí svou intenzivní chutí i jednoduchostí. Skvělý k masu, na topinku nebo jen tak na lžičku.…
Krásně barevné letní ratatouille s vepřovým, je hotové během chvilky, nádherně voní bylinkami a skvěle chutná. Přípravu zvládnou i začátečníci, takže pokud si v kuchyni…
Voňavé krůtí nudličky opečené na pánvi s provensálskou směsí bylinek a podáváné s restovanou cuketou, rajčaty a šalotkou. Pokrm, který vás chutí i vůní přenese na slunný…
Vyzkoušejte lahodný pokrm inspirovaný středomořskou kuchyní – krémové Borlotti fazole se sezónní zeleninou v pikantní rajčatové omáčce. Ideální jako lehký oběd, večeře…
Vyzkoušejte snadný burger na středomořský způsob – s kuřecím steakem, pečenou cibulkou, rajčetem, rukolou a balkánským sýrem. Maso stačí jen krátce naložit, aby přejalo…
Připravte rodině oblíbený jihofrancouzský pokrm ze zapékané zeleniny, pojmenovaný podle keramické kuchyňské nádoby tian - mísy používané na vaření. Chutný pokrm není…
Pórek nejčastěji využíváme v teplé kuchyni; jeho výhodou je dostupnost po celý rok. Vyzkoušejte jemný, poloměkký pórek zalitý lehkou zálivkou, který se podává ideálně…
Chuťově výrazná zeleninová příloha, která je zároveň snadná na přípravu. Sladkost rajčat a cibule se propojí s vůní česneku, rozmarýnu a špetkou chilli a vznikne tak…
Rychlý a zdravý pokrm plný chutí dálného východu. Kombinaci drůbežího masa, křupavé zeleniny a lahodných hub shimeji, vonících po oříšcích, si zamilujete. Díky…
Zlatý pstruh je barevná forma pstruha duhového šlechtěná pro jeho líbivou barvu a jemné světlé maso. Grilovaný či uzený vypadá na talíři vždy skvěle. V doprovodu…
Toto jídlo jistě zaujme všechny milovníky pikantních chutí. Pikantní klobásky naplníme bylinkovou směsí, které dodáme říz chilli papričkami. Klobásky grilujeme obalené…
Letní bramborový salát z grilovaných brambor je inspirovaný receptem Zdeňka Pohlreicha, ale suroviny v něm se částečně liší. Jedná se o odlehčenou variantu salátu, kde…
Kombinace grilované cukety, papriky, lilku a dalších druhů zeleniny marinovaných v aromatickém česnekovém nálevu přináší nádech středomořské kuchyně. Můžete ji připravit…
Hledáte-li chutný a zdravý bezmasý oběd či večeři, vyzkoušejte restovanou hlívu s kukuřicí, brokolicí a kuskusem. Voní česnekem, majoránkou a její předností je snadná a…
Kombinace sladko-slaných chutí nejsou sice pro každého, ale tento salát si zaslouží pozornost. Kousky osvěžujícího melounu jsou smíchány se sýrem feta, červenou cibulí a…
V létě se velké oblibě těší příjemně svěží těstovinové saláty. Salát s paprikou, vařeným kuřecím masem a balkánským sýrem je krásně lehký a hodí se tak jako oběd do…
Lilek plněný mletým masem, sušenou šunkou, žampiony a zapečený se sýrem je jídlo, které potěší všechny milovníky vydatné domácí kuchyně. Kombinace jemné zeleniny,…
Jednoduchý, zdravý a přitom chuťově výrazný recept, který zvládnete za pár minut. Cuketové plátky plněné lahodným sýrem a šunkou se v horkovzdušné fritéze promění v…
Vyvážený a pestrý, takový je bulgur se zeleninou, houbami a seitanem. Seitan je falešné "maso" z pšeničného lepku, které ochotně přebírá chutě ostatních surovin. Pokrm…
Focaccia je nadýchaný italský chléb z těsta podobného tomu na pizzu. Liší se hlavně dobou kynutí, která je velmi dlouhá. Před pečením se na jejím povrchu vytvoří důlky,…
Grilované kuřecí steaky se zeleninou patří díky snadné a rychlé přípravě mezi oblíbené letní pokrmy. Nesmíme zapomenout také na svěží dip, tentokrát v kombinaci s…
V jednoduchosti je krása - nejinak je tomu v receptu na pečené cuketové hranolky. Doplněné dipem z bílého jogurtu, česneku a kopru se stanou vítaným letním obědem či…