Cuketové nudle se žampiony
Recept ještě nebyl hodnocenLehké a svěží jídlo z cuketových nudlí, doplněné restovanými žampiony, jarní cibulkou a česnekem. Celý pokrm je zjemněný zakysanou smetanou. Skvělá volba pro rychlou,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Lehké a svěží jídlo z cuketových nudlí, doplněné restovanými žampiony, jarní cibulkou a česnekem. Celý pokrm je zjemněný zakysanou smetanou. Skvělá volba pro rychlou,…
Receptů na jídla ve kterých upotřebíte cuketu není nikdy dost. Gnocchi se smetanovou omáčkou s kuřecím masem a cuketou jsou perfektním letním jídlem, které opravdu…
Saláty jsou v tomto období ideálním doplňkem každého jídla. Dodají tělu potřebné vitamíny a doplní tekutiny. Kombinace melounu, okurky a máty je skvělá už sama o sobě,…
Tenoučké plátky mladé cukety naložené v olivovém oleji, citronové šťávě, sladké chilli omáčce, česneku a čerstvém kopru. Lehké, svěží, pikantní. Skvělá příloha ke…
Kuřecí Vesuvio, nebo-li vykostěné kuřecí špalíky s hráškem a brambory, jsou plnohodnotným pokrmem, který zvládnete připravit na jedné pánvi. Šťavnaté maso je doslova…
Lehký a zároveň chutný předkrm nebo zdravá svačina, která zaujme nejen vzhledem, ale i kombinací čerstvých surovin. Tenké plátky cukety plněné sýrem, kořením a oříšky…
Kuřecí špalíčky podávané s rýží a výbornou zeleninovou směsí v rajčatové omáčce vám jistě zachutnají. Kousky cukety a mrkve skvěle doplňuje nasládlý, aromatický fenykl,…
Osvěžující saláty plné zeleniny neodmyslitelně patří k horkým letním dním. Podávat je můžeme samostatně nebo jako přílohu při grilování či k masitým pokrmům. Salát z…
Recept na lahodné těstoviny se sušenými rajčaty a cuketou v letních dnech jistě oceníte. Příprava je snadná a do 30 minut vykouzlíte skvělý oběd či večeři pro dva.…
Cuketové hranolky jsou skvělé řešení, jak zužitkovat bohatou cuketovou sklizeň. Jsou křupavé a chutné, připravené s česnekem, sýrem a trochou citronu. Rychlá a zdravá…
Tzatziki – osvěžující řecká klasika z jogurtu, okurky a česneku. Skvěle doplní grilovaná jídla, pečivo i zeleninu. Lehký dip, který chutná létem a nikdy nezklame…
Uvařte si s námi ryze letní jídlo. Filety z tresky připravené s dušenou zeleninou jsou skvělá a lehká záležitost. Jak na přípravu, tak pro trávení. Do hodiny budete mít…
Tzatziki – osvěžující řecká klasika z jogurtu, okurky a česneku. Skvěle doplní grilovaná jídla, pečivo i zeleninu. Lehký dip, který chutná létem a nikdy nezklame…
Čerstvé těstoviny typu tagliatelle - tedy široké nudle, použijeme k přípravě rychlého a šťavnatého pokrmu. Z letních čerstvých cuket a rajčat připravíme zeleninovou směs…
Výrazný salát z pečených rajčat, nakrájené cukety a další zeleniny, ochucený bylinkami a balzamikem. Sladkokyselý kontrast a plná zeleninová chuť z něj dělají skvělý…
Pečená zelenina s černuchou je lahodný a zdravý pokrm, který spojuje pestré barvy a chutě sezónní zeleniny. Černucha, známá také jako černý kmín, zvýrazňuje přírodní…
Lehký bezmasý oběd, který je rychle hotový a ideální na horké letní dny, kdy nechcete trávit u plotny víc času, než je nutné. Zužitkujete v něm přebytky cuket ze…
Šťavnatý losos ochucený citronem a barevným pepřem si skvěle rozumí s pečenou zeleninou provoněnou rozmarýnem. Rychlé, zdravé a chutné jídlo z jednoho pekáčku, které…
Nekynuté těsto na pizzu z polohrubé mouky, ochucené oregánem a kypřené práškem do pečiva. Upečené těsto připomíná strukturou koláč, avšak díky náplni z rajčat, salámu,…
Lehký řecký salát s jogurtem, okurkou, citronem a čerstvými bylinkami je ideální osvěžení pro letní dny. Jemná chuť máty a pažitky se skvěle snoubí s jogurtem a olivovým…
Tato polévka je plná čerstvé zeleniny a díky cizrně skvěle zasytí. Tajemstvím skvělé chuti je restování zeleniny před vařením, díky kterému z ní získáte maximum aroma i…
Vyzkoušejte přípravu kuřecího masa se zeleninou v lehce indickém stylu. Skvěle k tomu poslouží směs koření Tandoori, která dodá jídlu krásné aroma a její použití je…
Základem pro úspěšný start do nového dne snídaně, která zasytí na celé dopoledne. Krásně barevná omeleta je plná různých chutí. Kombinace pórku, hlívy ústřičné, kuřecího…
Velmi jednoduché zeleninové jídlo, které si vychutnáme jen tak, nebo jako přílohu. Batáty stačí upéct v troubě do měkka. Jejich nasládlou chuť zvýrazníme medovou…