Gulášová polévka z mletého masa
Recept ještě nebyl hodnocenTato jednoduchá gulášová polévka z mletého masa je jedním z pokladů tradiční české kuchyně. Je snadná na přípravu a výborně zasytí ať už jako polévka nebo jako hlavní…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tato jednoduchá gulášová polévka z mletého masa je jedním z pokladů tradiční české kuchyně. Je snadná na přípravu a výborně zasytí ať už jako polévka nebo jako hlavní…
Opět jste nesnědli banány zavčasu a ty přezrálé nikdo nechce? Připravte si během chvíle úžasnou snídani v podobě těchto lívanců, jejichž základ tvoří právě banán. Jsou…
Kdo by nemiloval koláče. Nicméně ne vždy je čas a chuť na jejich zdlouhavější přípravu. Tento recept je naopak velmi rychlý, jednoduchý a chutný. Základní lité těsto,…
Také milujete španělské ptáčky? Pokud stále dumáte, co vařit o víkendu, ale nechcete stát půl dne u sporáku, tento recept vás nezklame. Odpadá zdlouhavé pracné plnění a…
Bramborový guláš alias buřtguláš zná snad každá hospodyňka. Je to rychlá a vydatná záchrana, která spolehlivě zasytí a uspokojí i mlsnější jazýčky. Někdo má raději řidší…
Palačinky milují děti i dospělí. Sladké a nadýchané těsto, které je rychle připraveno a na pánvičce do pár minut zezlátne. Namazat jej můžete marmeládou, nutellou,…
Domácí chléb sypaný kmínem je voňavý, křupavý a nepřekonatelný. Nejlepší je kváskový, ale ten vyžaduje dostatek času na přípravu. Když chceme upéct časově nenáročný…
Jednoduchá hrníčková bábovka je hotová raz dva. Upečte ji rodině na snídani nebo ke kávě pro návštěvu. Taková bábovka chutná skvěle a přitom její výroba je tak snadná,…
Rajská omáčka patří mezi nejznámější klasiku české kuchyně. Snad každý ji zná podávanou s plněnými paprikami a rýží. Můžeme ale pro změnu vyzkoušet variaci rajské s…
Máte rádi kombinaci sladkého a kyselého? Potom vám zachutná i hrnkový koláč s rebarborou a drobenkou. Připravený je velmi rychle, proto nemusíme v kuchyni trávit mnoho…
Rajská omáčka patří ke klenotům české kuchyně a tento recept nám zaručí perfektní výsledek. Jednoduše a srozumitelně popsaná rajská omáčka nám připomene, jak ji vařívaly…
Recepty z jednoho hrnce jsou populární a není se čemu divit. Vaření je jednoduché a rychlé, navíc nám stačí jen málo nádobí. V jedné nádobě připravíme i těstoviny s…
Zelené dorty jsou velkou módou posledních let. Zaujmou svým neobvyklým vzhledem a dobrou chutí. Protože se většinou jen dozdobí ovocem, troufnou si na ně i začátečníci,…
Čočková polévka je snadná, levná a tradiční dobrota, kterou ocení velcí jedlíci, stejně jako dietáři. Je totiž hodně výživná a chuťově perfektní. Zkuste tento recept,…
Piškotové korpusy jsou základem mnoha dortů. Tento výborný recept na korpus je jednoduchý, spolehlivý a zvládnou ho i ti, kteří nemají velké zkušenosti s pečením. Z…
Nadýchaná buchta s důlky plnými jemného pudinku je potřená svěží zakysanou smetanou. Pudink, který se peče nerovnoměrně nalitý na těsto dodá moučníku netradiční vzhled.…
Kynuté přílohové knedlíky jsou doménou české kuchyně. Říká se, že se žena může vdávat, teprve až se naučí dobré knedlíky. Díky našemu receptu se vám knedlíky povedou…
Píše se gnocchi, vyslovuje „ňoki“, a když je prozkoumáte blíže, jsou to vlastně jinak tvarované bramborové šišky. Připravit je můžete prakticky s čímkoliv, ale…
Měkká a dobře okořeněná roštěnka, to je jídlo když ne na sváteční, tak na nedělní stůl. Jakmile se kuchyní rozline vůně cibulového základu a začne se ozývat naklepávání…
Tlačí vás čas a vy potřebujete rychle vyčarovat moučník? Rychlá buchta z kefíru a kakaa vás zachrání! Příprava vám se vším všudy zabere 40 minut a pokud tuto dobrotu na…
Pokud se chystáte na sběr jahod nebo borůvek, případně jste od někoho ovoce dostali, určitě musíte vyzkoušet tento recept na kynuté borůvkové knedlíky. Jsou lehoučké,…
Máte chuť na výbornou fazolovou polévku? Uvařte si s námi tuto hustou, sytou a smetanou zjemněnou fazolačku. Je doplněná bramborem a dobrou klobásou, provoněná česnekem,…
Máte chuť na výbornou fazolovou polévku? Uvařte si s námi tuto hustou, sytou a smetanou zjemněnou fazolačku. Je doplněná bramborem a dobrou klobásou, provoněná česnekem,…
Přidáno před 35 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Užijte si grilování, jak se patří!
Slavné těstoviny carbonara jsou úžasně jemné a krémové díky omáčce ze žloutků. Ty se ovšem musejí přidat v pravou chvíli
Rarášci s masem a zeleninou: Na efektní oběd ze zbytků stačí pár ingrediencí, maso je dobré pro plnější chuť předem naložit