Rychlohousky bez droždí
Recept ještě nebyl hodnocenPokud toužíte po čerstvé houstičce ke snídani a nechce se vám nikam chodit, můžete využít tento recept. Je snadný, rychlý a smotat tři pramínky těsta jako cop zvládne…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud toužíte po čerstvé houstičce ke snídani a nechce se vám nikam chodit, můžete využít tento recept. Je snadný, rychlý a smotat tři pramínky těsta jako cop zvládne…
Ať je horké léto, nebo zima, recept na opravdu rychlý a jednoduchý ovocný koláč se vždycky hodí. V létě použijeme čerstvé ovoce přímo ze zahrádky, v zimě to kompotované.…
Rychlá a jednoduchá polévka se strouháním, která zahřeje i zasytí. V polévce najdeme hrášek, mrkev a strouhaní z vajíčka a mouky. To je přesně poleví, kterou v rychlosti…
První den do většího hrnce nalijte smetanu a přiveďte ji k varu. Mezitím nalámejte čokoládu do nádoby, ve které později šlehačku vyšleháte. Čokoládu zalijte horkou…
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Vejce rozšleháme a dochutíme solí a pepřem.Plátek masa vložíme do strouhanky a přitlačíme ji, vložíme do…
Hledáte dezert, který oslní na první pohled? Lotus cupcakes vás okouzlí vláčným korpusem, nadýchaným mascarpone krémem a sladkou karamelovou pomazánkou. Skvěle se hodí…
Bramborový guláš je chutí velmi podobný klasickému, ale výhodu má v jednodušší a kratší tepelné úpravě. Místo hovězího masa přidáme špekáčky nebo měkký salám a brambory.…
Hustá, kyselá soljanka pochází původně z ukrajinské a ruské kuchyně. Připravíme ji z uzeného masa, klobásy, rajského protlaku a papriky. Kyselost polévce dodáme kyselými…
Nakládané sýry jsou ideální pochoutkou k pivu či vínu a skvěle se hodí na sváteční období. Aromatický a krémový hermelín naložený spolu s paprikou, feferonkou, olivami a…
Vajíčková pomazánka se základem z tvarohu a domácí majonézy přijde vhod jak na chlebíčky, tak na jednohubky. Hořčice dodá správný říz, nezapomeňte však ještě přidat…
V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje, zpěníme drobně nakrájenou cibuli a zprudka opečeme plátky masa. Osolíme je, opepříme a každý silně potřeme hrubozrnnou hořčicí…
Maso nakrájíme přes vlákno na tenké nudličky a dáme do misky. Přidáme sůl, pepře a dobře promícháme. Přidáme rozkvedlané vejce a škrob a opět promícháme. V hluboké pánvi…
Maso nakrájíme přes vlákno na tenké nudličky a dáme do misky. Přidáme sůl, pepře a dobře promícháme. Přidáme rozkvedlané vejce a škrob a opět promícháme. V hluboké pánvi…
Příprava vepřového kolena sice zabere čas, protože je nutné ho nejprve uvařit, ale počkat si se rozhodně vyplatí. Při pohledu na grilované nazlátlé koleno potírané…
Jednoduchou minutku z vepřového masa můžeme podávat s hranolky, pokud bude omáčky více, uvaříme k ní rýži. Jemný pórek zde nahrazuje cibuli a dodá masu lahodnou příchuť.
Jednoduché buchty patří mezi velmi oblíbené, protože nezaberou příliš času a přípravu zvládne hravě i začátečník. Základní lité těsto můžete obohatit tyčinkou Margot,…
Pokud chcete rodinu překvapit něčím výjimečným, připravte hovězí na červeném víně. Pomalu dušené maso na kořenové zelenině je krásně šťavnaté a plné chutí. Červené víno…
Nejjednodušší recept na běžnou bábovku. Je jen na nás, zda jí vylepšíme tím, že do těsta přidáme navíc ještě sekané ořechy nebo rozinky. Jindy stačí jen bábovkovou formu…
Obalované řízky máme rádi, ať už jsou z vepřového, telecího nebo kuřecího masa. Nemusíme je smažit jen v klasickém trojobalu. Tentokrát si připravíme kuřecí prsa v…
Trhané maso se v poslední době těší veliké oblibě. Příprava není nijak složitá a výsledek je opravdu famózní. Pomalu a při nízké teplotě upečené a pak natrhané maso…
Brambory a maso, to je takové klasické spojení. Připravte ho trochu netradičněji. Z předen uvařených a nastrouhaných brambor zadělejte těsto jako na knedlíky, naplňte…
Domácí bramborové lupínky jsou daleko chutnější, než ty kupované. Neplavou v oleji a pečeme je spolu s kořením dokřupava v troubě. Spolu s hořčičnou majonézou jsou…
Domácí bramborové lupínky jsou daleko chutnější, než ty kupované. Neplavou v oleji a pečeme je spolu s kořením dokřupava v troubě. Spolu s hořčičnou majonézou jsou…