Řezy s Vitacitem
Recept ještě nebyl hodnocenTvarohové moučníky patří vůbec k těm nejoblíbenějším v české kuchyni. Tyhle řezy překvapí svou vláčností a ovocnou příchutí. Pusťte se směle do pečení, ať můžete co…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tvarohové moučníky patří vůbec k těm nejoblíbenějším v české kuchyni. Tyhle řezy překvapí svou vláčností a ovocnou příchutí. Pusťte se směle do pečení, ať můžete co…
Hledáte inspiraci na opravdu rychlý a výborný moučník? Vyzkoušejte tento recept na buchtu, která je do hodinky na stole. Díky jablkům je krásně vláčná a zdobení z…
Rychlá pizza bez kynutí spojuje kombinaci křupavé kůrky a bohaté náplně. Na náplň můžete zvolit šunku, salám či různé druhy sýrů a zeleniny. Na závěr zasypte strouhaným…
Když je grilovací sezóna v plném proudu, obvykle vůně a chuť šťavnatého masa nemá konkurenci. Svou oblibu si čím dál více získává grilovaná zelenina a sýry. Třeba…
Rohlíky nakrájíme na malé kostičky a zalijeme mlékem, promícháme a necháme nasáknout. Přidáme je k mletému masu, dále přidáme vejce, koření a dobře promícháme. Rukama…
Do cca 150 ml vlažnej vody dáme cukor, lyžicu múky, rozdrobíme droždie, zamiešame a necháme cca 20 minút stáť v teple.Múku preosejeme, vmiešame soľ, pridáme kvások.…
Kvásek, vodu a mouku promícháme, zakryjeme folií a necháme 10 - 12 hodin odpočívat. Dýňová a slunečnicová semínka zalijeme vodou a necháme 10 - 12 hodin namočená.Chia…
Uvaříme rýži a dáme stranou.Na pánvi si osmahneme na cibulce mleté maso, které ochutíme kořením, já používám uzenou papriku, vegetu pikant, sůl a pepř, můžeme použít i…
Oloupanou červenou řepu nakrájíme na co nejtenčí plátky, rozložíme je na plech s pečící fólií (papírem), potřeme olejem s kořením a solí (je-li třeba) a upečeme -…
Panenku nakrájíme na plátky, česnek rozetřeme se solí, "naředíme" olivovým olejem, promícháme s panenkou, utlačíme do nádoby a necháme v lednici uzrát. Vajíčka…
Panenku nakrájíme na plátky, česnek rozetřeme se solí, "naředíme" olivovým olejem, promícháme s panenkou, utlačíme do nádoby a necháme v lednici uzrát. Vajíčka…
Brambory uvaříme ve šlupce, oloupeme a nastrouháme na jemno na vál. Osolíme a do důlku uprostřed rozklepneme vejce, posypeme hrubou moukou (přidáváme podle tuhosti, já…
Krůtí nebo mohou být i kuřecí prsa nakrájíme na nudličky a dáme do uzavíratelné misky. Přidáme žloutky, prolisovaný česnek, grilovací koření nebo jiné koření podle chuti…
Zkoušeli jste někdy pečené brambory obalit ve strouhance a teprve poté upéct? Uvnitř budou krásně měkké a zvenku dokonale křupavé - právě díky strouhance. Vznikne…
Źloutky ušleháme s oběma cukry, vodou a olejem. Bílky vyšleháme dohusta a přimícháme je k žloutkové směsi. Přidáme mouku s práškem do pečiva, kterou opatrně vmícháme do…
Palačinky jsou klasika, kterou milují nejen děti. Můžeme je připravovat na sladko či na slano a kombinovat se vším možným. Dnes použijeme méně tradiční těsto, které je…
Záviny z listového těsta jsou vděčnou součástí rodinného jídelníčku i vítaným občerstvením na oslavách. Záviny ocení i vegetariáni, mohou se jíst teplé i studené.…
Anglickou slaninu, cibuli a stroužky česneku nakrájíme nadrobno. Ze špenátu vymačkáme vodu a špenát v míse promícháme s rozpuštěným máslem, granulovaným česnekem,…
Upečte tuto jednoduchou, rychlou buchtu, která chuťově připomíná hanácké koláče. Připravte ji z nekynutého těsta a tvarohovo-pudinkové náplně. Na tuto náplň poklaďte…
Jednodušší a lepší už to snad být nemůže, což zejména milovníci "smažáku" jistě ocení. Netekoucí a do zlatova vysmažený. Takový je tento sýr, který při přípravě…
Pečené brambory jsou vděčnou přílohou nejen ke grilovanému masu, ale dají se konzumovat u dobrého filmu i samotné. Okořenit je můžete dle vlastního uvážení, nebo…
Lahodné vepřové plátky s vůní majoránky a česneku připravíte podle našeho receptu. Dopečte je doměkka a nezapomeňte na vhodnou přílohu. Budete mít rychle připravený, a…
Oblíbená vepřová játra na cibulce jsou v tomto receptu obohacena o hříbky a slaninu a dochucená kmínem a sladkou a uzenou paprikou. Pokrm je snadný na přípravu a…
Mezi nejhodnotnější suroviny podzimu rozhodně patří růžičková kapusta, která je u nás bohužel velmi opomíjená. Jednoduchý a chutný recept na pečené kapustičky úžasně…