Pohankové karbanátky s houbami
Recept ještě nebyl hodnocenPohankové karbanátky s houbami jsou lahodnou a zdravou alternativou klasických masových jídel. Pohanka dodá vlákninu a minerály, houby zase bohatou chuť a bílkoviny.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pohankové karbanátky s houbami jsou lahodnou a zdravou alternativou klasických masových jídel. Pohanka dodá vlákninu a minerály, houby zase bohatou chuť a bílkoviny.…
Kombinace lesních hub, vajec, pórku a dobře vyzrálé nivy je skutečným koncertem chutí. Pár surovin a přesto skvělé a lahodné jídlo, které je si můžete vychutnat samotné…
Orestujte cibulku s česnekem. Přidejte do měkka dušené houby s křupavými fazolkami, lehce podlévané bílým vínem. Vznikne lahodný pokrm, který si skvěle rozumí s čerstvou…
Slané cuketové palačinky jsou skvělou alternativou k těm klasickým – jsou nadýchané, svěží a krásně ladí s pikantní masovo-zeleninovou náplní. Tento recept je ideální…
Lívanečky milují hlavně děti, nejspíš proto, že se dají dobře jíst rukama. Tyhle jsou z ječné mouky a ovesných vloček, a vláčnost jim dodává podmáslí a strouhané jablko.…
Slané cuketové palačinky jsou skvělou alternativou k těm klasickým – jsou nadýchané, svěží a krásně ladí s pikantní masovo-zeleninovou náplní. Tento recept je ideální…
Krakonošův bramborákový nákyp je poctivá horská dobrota, která voní po česneku, slanině a houbách. Kombinuje křupavý bramborák s jemným nákypem a vytváří syté jídlo…
Klobouky z bedel, smažené v lahodném pivním těstíčku, si vás rozhodně získají. Jsou šťavnaté, křupavé a chutnají skvěle jen tak s krajícem čerstvého chleba nebo vařeným…
Bramboráky s houbami jsou snadná a chutná obměna klasiky. Křupavé těsto ukrývá voňavou houbovou náplň, která dodá každému soustu šťavnatost a výraznou chuť. Stačí na…
Tato polévka z václavek je chutná a voňavá verze tradiční dršťkové. Místo drštěk jsou použity václavky obecné. V kombinaci s česnekem, majoránkou a mletou paprikou…
Pórek podušený s václavkami, jejichž zemitá a lehce kořenitá chuť dodává pokrmu zajímavou a výraznou chuť. Doplňuje je tarhoňa, která celý pokrm propojí. Chutné a syté…
Pórek podušený s václavkami, jejichž zemitá a lehce kořenitá chuť dodává pokrmu zajímavou a výraznou chuť. Doplňuje je tarhoňa, která celý pokrm propojí. Chutné a syté…
Špenátové karbanátky s houbami přinášejí příjemnou bezmasou změnu do všedního jídelníčku. Jemná chuť špenátu se krásně doplňuje s aromatickými houbami a sýrem. Podávejte…
Jemně rozpečený hermelín, nasládlá pečená červená řepa a svěží zakysaná smetana tvoří dokonalou kombinaci chutí i barev. Tento recept potěší gurmány, kteří mají rádi…
Šťavnatá štika, marinovaná v olivovém oleji se zázvorem, kmínem a paprikou, doplněná dušenými houbami se sójovkou. Podává se s voňavými bramborovými hromádkami z másla,…
Bohatou úrodu cuket můžeme využít také při pečení moučníků. Potěšte celou vaši rodinu malým dezertem v podobě krásně vláčné kakaové cuketové buchty, ozdobené šlehačkovým…
Šťavnaté kuřecí maso, jemně orestované houby a sladký pórek tvoří dokonalou kombinaci pro rychlý a lahodný oběd či večeři. Jednoduchý recept, který zvládnete za pár…
Milujete vnitřnosti? Pochutnejte si na kuřecích žaludcích se zemitou a kořeněnou chutí podzimních václavek. Houby, které jsou jako stvořené pro chutnou omáčku.…
Brambory čerstvě vykopnuté ze zeminy, které stačí důkladně omýt, jsou jednou z chutí českého léta. Zároveň jim vyhovuje i jednoduchá úprava pečením s česnekem a…
Skvělou pizzu z nekynutého těsta připravíte jednoduše k rychlému obědu či večeři. Na těsto stačí navrstvit vegetariánskou náplň z dušených hub, vajíček a strouhaného…
Pokud preferujete snadné vaření bez hromady nádobí, tento recept určitě oceníte. Krkovice se díky svému obsahu tuku k pečení skvěle hodí a výsledek bude krásně šťavnatý.…
Rychlé jídlo z kuřecích prsou a čerstvých bedel, které připravíte bez složitého vyvařování. Maso se krátce naloží, houby opečou dozlatova a vše se spojí na jedné pánvi.…
V jednoduchosti je krása - nejinak je tomu v receptu na pečené cuketové hranolky. Doplněné dipem z bílého jogurtu, česneku a kopru se stanou vítaným letním obědem či…
Spojení voňavých hub, silného česneku a jemně rozvařených krup dává vzniknout vydatné polévce, která nejen zahřeje, ale i zasytí. Ideální volba, když chcete chutnou a…