Pangas se smetanovou omáčkou a křenem

sebena Kuchařka: sebena

Ryby 2 názory

Suroviny

Pangas
sůl
pepř
2 polévkové lžíce hladké mouky
50 g másla
křen
citronová šťáva
cukr
1 zakysaná smetana
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Pangase osolíme a opepříme. Na pánvičce ho opečeme ze všech stran na trošce oleje.

  2. Zvlášť si připravíme omáčku. Rozpustíme máslo, přidáme mouku, osmahneme a zalijeme vodou, přidáme zakysanou smetanu a nastrouhaný křen, provaříme a dochutíme solí, cukrem a citronovou šťávou. Podáváme s brambory. Dobrou chuť.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Pangas se smetanovou omáčkou a křenem

Tématické fráze: pangas na smetaně pangas pangasius na smetane citronová omáčka k rybě omacky k rybam smetanová omáčka k rybě pangasius se smetanou pangas recepty pangasius se smetanovou omáčkou pangas se smetanovou omáčkou zakysana smetana s krenem citronova smetanova omacka ryba na smetaně pangasius ve smetanové omáčce pangasius recept zakysana smetana ryba ve smetanové omáčce pangasius se zakysanou smetanou pangasius s krenem pangas s křenovou profiteroles recept

Zapomněl/a jsem heslo