Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangas se smetanovou omáčkou a křenem

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sebena sebena

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 556 kJ /
372 kcal
Bílkoviny0,35 g
Tuky41,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pangase osolíme a opepříme. Na pánvičce ho opečeme ze všech stran na trošce oleje. Krok 2: Zvlášť si připravíme omáčku. Rozpustíme máslo, přidáme mouku, osmahneme a zalijeme vodou, přidáme zakysanou smetanu a nastrouhaný křen, provaříme a dochutíme solí, cukrem a citronovou šťávou. Podáváme s brambory. Dobrou chuť.

Zveřejněno 2. 2. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas se smetanovou omáčkou a křenem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6Dg

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas se smetanovou omáčkou a křenem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6Dg

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

pangase mám v mrazáku až přijedu tak vyzkouším :-p

Křen se zakysankou přímo láká!!! :-p;-):yes:

Tématické fráze:
pangas na smetaně, pangas, pangasius na smetane, citronová omáčka k rybě, omacky k rybam, smetanová omáčka k rybě, pangasius se smetanou, pangas recepty, pangasius se smetanovou omáčkou, pangas se smetanovou omáčkou, zakysana smetana s krenem, citronova smetanova omacka, ryba na smetaně, pangasius ve smetanové omáčce, pangasius recept zakysana smetana, ryba ve smetanové omáčce, pangasius se zakysanou smetanou, pangasius s krenem, pangas s křenovou, profiteroles recept

Suroviny:
pangasius, sůl, pepř, mouka hladká, máslo, křen, šťáva citronová, cukr, smetana zakysaná

Přidat fotografie receptu