Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Petržel - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kančí plec na smetaně

Kančí plec na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kančí plec odblaníme a svážeme do tvaru válečku, poctivě prošpikujeme klínky špeku a potřeme povrch masa v hmoždíři rozdrcenou a smíchanou marinádou.Maso následně…

Colombo65

120 min

Kotleta do hrnce

Kotleta do hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vymažeme hrnec olejem. Nakrájíme cibuli na jemno a dáme na dno hrnce.Papriku nakrájíme na kostičky a dáme na cibuli. Oloupeme brambory, nakrájíme na měsíčky a naskládáme…

Dooga

30 min

Roštěnky na způsob Esterházy

Roštěnky na způsob Esterházy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso lehce naklepeme a na okrajích nařízneme. Osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Rozehřejeme sádlo a maso zprudka opečeme z…

Hovězí vývar s játrovou rýží

Hovězí vývar s játrovou rýží

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hovězí žebro dáme do většího hrnce a zalijeme studenou vodou. Vaříme na mírném ohni a sbíráme z hladiny sraženou bílkovinu. Jakmile bílkovina přestane vytvářet pěnu,…

Colombo65

150 min

Bramborová kapusťačka

Bramborová kapusťačka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na másle osmahneme nakrájenou cibuli, zaprášíme moukou a připravíme světlou jíšku.Zalejeme studeným vývarem nebo vodou a důkladně rozmícháme.Přidáme na nudličky…

sona.si

40 min

Nadívaná holoubátka

Nadívaná holoubátka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Nádivka: Do nádoby, kterou si vyberete :-) ( třeba mísa ), dáme najemno nakrájenou cibuli ( můžete dát i červenou, kvůli barvičkám ), na kostky nakrájené pečivo,…

Ynuahs

80 min

Pajšl

Pajšl

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vnitřnosti odblaňte. Srdce, jazyk, slezinu a plíce můžete v této fázi očistit od tuku a rourek, ale nemusíte, vývar bude silnější a tučnější.Kořenovou zeleninu očistěte…

Krůtí na smetaně

Krůtí na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

V hrnci na trošce oleje necháme zatáhnout z každé strany omyté a očištěné krůtí maso. Po zatažení jej vyjmeme a přendáme na talíř. V hrnci orestujeme nakrájenou cibuli,…

Kohout na víně

Kohout na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kohouta jsme rozdělili na porce. Stehna na dva kusy a prsa vcelku. Na oleji jsme si osmažili cibulku do zlatova a na ní jsme pak krátce osmažili všechny porce. Přidali…

fufna1

180 min

Zeleninový boršč

Zeleninový boršč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Zeleninový boršč je klasickým ruským pokrmem plným sytých chutí a výživných ingrediencí. Každá lžíce této teplé a lahodné polévky je plná čerstvé zeleniny, bylin a…

Mražená polévková směs

Mražená polévková směs

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pórek nakrájíme na kolečka, kapustičky na čtvrtky nebo poloviny, podle velikosti, kořenovou zeleninu nastrouháme na hrubém struhadle nebo v robotu. Zelené natě posekáme…

Plněné papriky na smetaně

Plněné papriky na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Z paprik seřízneme vršky, odstraníme semeníky a žebra a dobře omyjeme a naplníme masovou nádivkou. Drobně pokrájenou cibuli a zeleninu zpěníme na másle, přidáme naplněné…

Polévka s pekingským zelím

Polévka s pekingským zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Máslo v hrnci rozpustíme a na něm necháme zesklovatět na kostičky nakrájenou cibuli, pak vložíme nakrájenou zeleninu (celer, mrkev, petržel a pekingské zelí) a…

ivulinka

45 min

Kotlíkový Eintopf

Kotlíkový Eintopf

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Pro vaření eintopfu můžeme použít veškeré druhy libovějšího masa (lze použít i mleté), ale i uzeniny. Zelenina se hodí především kořenová, cibule, zelí, kapusta,…

Richard Novak

150 min

1 9 10 11 12 13 70

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více