Harlekýn s likérovým krémem
Recept ještě nebyl hodnocenChystáte se upéct nějakou dobrotu ke kávě? Zkuste naše Harlekýn řezy s likérovým krémem. Jemné piškotové těsto a krém s vaječným likérem - něco tak dobrého, a přitom…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Chystáte se upéct nějakou dobrotu ke kávě? Zkuste naše Harlekýn řezy s likérovým krémem. Jemné piškotové těsto a krém s vaječným likérem - něco tak dobrého, a přitom…
Jednoduché těsto dochutíme nastrouhanými tatrankami a trochou rumu, který řezy příjemně provoní. Po upečení je ještě potřeme čokoládovou polevou a výborný rychlý moučník…
Náročnější příprava cukroví je vyvážena dokonalou medovo-oříškovou chutí. Tenké těsto stočené do kornoutku, máčené do čokoládové polevy, posypané ořechovými drobečky a…
Příprava těsta - domácí pekárna. Suroviny vložit v daném pořadí, zapnout program těsto. Pudinkovou náplň uvaříme a necháme vychladit (dát vařit 900 ml mléka s cukry,…
Troubu zapneme na 180 ° C a plech (mám 34x34 cm) vyložíme papírem na pečení, na který lehce rozetřeme pár kapek oleje. Smícháme prosetou mouku s práškem do pečiva a…
Křehké máslové košíčky, zkaramelizované Salko, čokoláda a mandle - to jsou výborné karamelové košíčky, které se hodí nejen na vánoční stůl. Připravit si je můžete…
Napřed uvaříme dle návodu pudink, necháme vychladit. Máslo s cukrem vyšleháme a po lžících zašleháváme vychladlý pudink. Nakonec zašleháme rum.Krémem slepíme vždy 10…
Likérové špičky jsou jedním z těch zákusků, pro které si rádi zajdeme do cukrárny. Pokud jste alespoň trochu zruční, zvládnete si je připravit i doma. Jako základna…
Štafetky jsou tak trochu retro moučník, má ale stále dost obdivovatelů, kteří si na něm pochutnávají. Můžete si zvolit, jestli budou mít konečnou podobu válečků,…
Na korpus smícháme všechny suroviny kromě kakaa. Pokud je těsto řídké můžeme přidat ještě trochu mouky, záleží na velikosti vajec. Na plech vyložený pečícím papírem…
Nejdříve rozmixujeme ananas. Poté smícháme všechny ingredience, nakonec přidáme rozmixovaný ananas a promícháme. Pokud se těsto zdá hodně hutné, přilijeme trochu mléka…
Potěšte velikonoční koledníky jednoduchým nepečeným cukrovím, které je nápadně podobné vánočním vosím hnízdům. Cukroví, plněné žloutkovým krémem vonícím po rumu, polité…
Známou a oblíbenou kokosovou pochoutku už nemusíme jen kupovat. Podle receptu si připravíme vynikající dezert sami. Pochoutka z vrstvy kokosového krému, natřeného na…
Šlehačku vyšleháme, přidáme cukr, zakysanou smetanu, tvaroh a nesekané lentilky nebo rozmačkané ovoce. Dáme do tvořítek na zmrzlinu a zamrazíme (nejlépe do druhého dne)…
Dnes pro vás máme recept na velmi oblíbený moučník připomínající svou chutí známý nanuk. Upečte si kokosové Eskymo řezy, které chutnají nejlépe dobře vychlazené. Hodí se…
Blíží se víkend, upečte své rodině vláčnou a nadýchanou snídani z cukety. S přípravou této jednoduché lité buchty vám mohou pomoci i děti. Po upečení stačí pocukrovat…
Tento čokoládový dezert plněný tvarohovým krémem s malinovým rozvarem, politý čokoládovou polevou a hojně zdobený čokoládovými hoblinkami, je prostě symfonií chutí.…
Ořechové těsto s chutí po silné kávě, nahoře pak sladká a křupavá čokoláda. A mezitím jemný máslový krém dochucený rumem. Přesně to je ten chuťově vyladěný moučník,…
Prísady na cesto spolu dobre prešľaháme, cesto vylejeme na plech a upečieme. Necháme na plechu vychladnúť. 8 dl džúsu privedieme s cukrom k varu. V 2 dl rozmiešame…
Upečeme korpus.....vajíčka s vodou a cukrem vyšleháme do husté pěny. Poté přidáme olej a mouku, smíchanou s práškem do pečiva. Těsto vylijeme na pečící papír a upečeme…
Salko si uvaříme cca 1 hodinu v tlakovém hrnci, nebo v klasickém, ale v tom případě 3 hodiny, nejlépe den předem. vychladnuté Salko vyšleháme s máslem.-(KRÉM) Bílky…
Tyto laskonky se od klasických bílkových skořápek značně liší, nicméně patří mezi oblíbené cukroví našich babiček i prababiček. Kokosové těsto se tradičně rozválí a…
Kdo by neznal štafetky? Tenké pláty lehkého bílkového těsta, promazané kávovým krémem, nakrájené na řezy a nakonec polomáčené v čokoládové polevě. Nejlepší jsou dobře…